Och förresten...

...så vet jag nog ingen som har mer känsla i rösten och i sina låtar än Melissa Horn...

 

2009-09-30 @ 20:21:29 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I can be wilder than the wind, 119 miles an hour...

 

...men inte idag...

 

Urk för att bli spyfärdig på jobbet och lida av feberfrossa utan feber. Har fått skumma illamåendeattacker nu som då ändå sedan i måndags. Inte så trevligt. Vill inte bli sjuk!!

För att undvika sjukdom har jag spenderat dagen på soffan tillsammans med NCIS, med en paus för katalogläsning tillsammans med Paloma Faith (I adore!!). Nu ska jag återgå till NCIS. Skönt att få vara (nästan) ledig en hel kväll och göra ingenting. Det behövs ibland.
2009-09-30 @ 20:09:15 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to school

Tjohej vad kul att få vara i skolan idag! Tog bussen direkt från jobbet till Academill, kändes riktigt skönt att få gå runt i korridorerna där för andra gången i höst (första gången var jag där en halvtimme för att skriva in mig :P). Kursen i sig (forskningsmetodik-kvalitativa metoder) verkar väl inte vara alltför inspirerande men vi har ett kul grupparbete (och att jag tycker att ett grupparbete är kul är YTTERST OVANLIGT) och jag får göra det tillsammans med Jonna och Alina!! :D Sjukt kul att få träffa dem igen förresten! Vi ska öva intervjuteknik och kvalitativa metoder överlag genom att undersöka österbottniska ungdomars levnadsvillkor. Och vi har hur intressant ämne som helst; tänkte undersöka skillnader/likheter mellan "aktivt troende" ungdomar, "icke-aktivt troende" och "icke-troende"ungdomar. Skillnader/likheter i det sociala umgänget (t.ex hur en vanlig lördagkväll ser ut), värderingar och prioriteringar, samt drömmar och framtidsplaner... Tänkte försöka knyta ihop allt detdär på något trevligt sätt. Tycker det ska bli hur intressant som helst. Och det var ju inte ens jag som kom med förslaget på inriktning för arbetet... :) 

Nu har jag läst färdigt mina kataloger för kvällen och tänkte kolla ett avsnitt NCIS innan jag kryper under täcket.

Natinatt på er! :)
2009-09-29 @ 21:00:52 Permalink Leka Studerande Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens repeatlåt

Josh Tillman-Earthly Bodies

I kinda fell in love with his music... Myspace är värt att kolla in också.

Nu har jag äntligen fått intervjun inskickad, sådär passligt exakt till deadlinen. :P
Borde gå och sova nu eftersom jag börjar 7 imorgon... Men nej, det finns ju så mycket annat man kan göra! :P Ett avsnitt NCIS lockar men jag vet att jag kommer att ångra det imorgon... Först blir det jobb 7-13.30, skola 14-16 och mera jobb på kvällen för att få ihop dagens åtta timmar. Förhoppningsvis får jag iallafall med Ida på bio sen på kvällen för att hinna med nånting annat än jobb och studier! :)

Jag åker till Åbo om några veckor. På plättfest. Wohoo! :D

Jag är nog ganska tråkig idag. Men det gör inget. Jag förlåter mig.
Jag har ju iallafall gjort räksallad åt mig <3

Gonatt.
2009-09-28 @ 21:46:49 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


and you´re singing the songs thinking this is the life

Kom hem redan halv tre inatt. Skönt med en "tidig" kväll (det brukar ju faktist bli väldigt mycket senare de gånger jag är ute..). Var ute med Tove, Malin, Ika och Ann (bilder i föregående inlägg...:)) och hade riktigt roligt! Jättekul att vara ute med Tove också, det händer så sällan att vi är hemma, och ute, samtidigt. Under gårkvällen hann vi bestämma att vi ska till fjällen och rida nästa höst samt att jag ska komma till Åbo en helg inom någon snar framtid. Håller som bäst på att söka en passlig helg, skulle ju helst åka med detsamma! :)

Söndagen inleddes med pizza med Ika och Malin (blev informerad om den planen redan klockan 6 på morgonen när Ika tydligen vaknat :P), och sen blev det några varv i Näsby och en rundtur på brandstationen med Ika och Daniel.

Nu planerar jag sitta framför datorn resten av dagen, tillsammans med min Pepsiflaska och missä-x påse, och skriva färdigt (och påbörja också för den delen) intervjun jag ska skicka in till Activate imorgon. Måste dock erkänna att NCIS och Veronica Mars-boxarna som ligger i dataväskan känns väldigt lockande.... Men först skriva!! :)

Gårkvällens favorit: Amy MacDonald-This is the life
2009-09-27 @ 14:15:47 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagkväll med finaste flickorna <3

gullungarna i baksätet ;)

co-pilot och chaffis

1G3B @ J&P

Malin och Tove litet senare på kvällen.. :)

totten och jag!

å de e Tove också!!! :D

2009-09-27 @ 14:02:44 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagkväll

 

Ska vara chaffis ikväll. Ska ut och härja litet med Ika, Ann, Tove och Malin ;)

Får se vart det bär.

 

Ha en fin kväll!! :)

2009-09-26 @ 17:19:52 Permalink Bara Jag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gårkvällen och dagen hittils in pictures

 


 

 

Gårkvällen bestod av ungdomsmöte i Sion, Jappe höll en mycket pedagogisk predikan om sådd och skörd med utmärkta exempel :)

Sov en skön och relativt lång natt och idag har jag varit via Bergö med Evelina och nu är jag hemma i Närpes. Evelina klippte sig hos Anette på Bergö och jag satt ute och utforskade funktionerna på min kamera. Hemvägen bestod av godis, limsa och diskussioner. Nu är jag också nyklippt (SÅÅÅ SKÖNT!) och påväg till JP för att äta med Evelina, Anders, Hampus och Emelie.

 

Ha en fin helg!

 

2009-09-26 @ 14:57:08 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


min enda längtan

Dödstrött och konstant gråtfärdig. Inget går riktigt som det ska. Förutom på jobbet. Det är det enda som funkar.
Men ibland spelar det liksom ingen roll hur man försöker, man når ändå inte fram..

Men imorgon får jag åka till Närpes. Har inte träffat familjen sedan i augusti nån gång. Blir skönt att komma hem.

Nu ska jag äta varma jordgubbar med yoghurt och kvark (MUMMA!) och kolla ett avsnitt NCIS i min ensamhet. Evelina är för ovanlighets skull hemma men hon sitter instängd i sitt rum.Men tack Jesus för att du bär mig genom allt...
...genom eld, genom vatten som renar mig, väljer jag dig min enda längtan, och som jag lever för
Du har allt som jag älskar, inget är större än det här, du lyfter mig upp och ger mig vingar så jag ser genom allt, att du är där.

...sjöng vi ikväll, jag och Nicolina. Jag tycker om dej vännen, och jag njuter av att få sjunga med dig! :)
2009-09-25 @ 22:11:47 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


fjortis-jullebulle

Nämen goddag. Lever ni? Det gör jag.Jag tänkte även idag plita ner några ord om min dag.
Jobbet trivs jag som sagt på... Åt megasnabbt och tog en promenad på lunchen och direkt efter det låg jag och halvsov hos massören en halvtimme. Sån lyx! Och dagen gick fort.

När jag kom hem hann jag besöka det nyöppnade Sale (som är beläget typ under vår balkong, där multiprint-färutSKRIVING fanns förr - mycket förtroende ingivande tryckeri som stavar fel i sin egen reklam) och sen blev det Sion resten av kvällen. Ledarskola och bandövning. Jättetung övning men det blir nog bra. Jag var nog mest bara för hungrig... :P

Nu har jag kopplat av i soffan med en tallrik makaroner och ett avsnitt Veronica Mars. Oh what a joy när jag märkte att tredje säsongen VM och första säsongen NCIS låg på golvet innanför dörren när jag kom hem idag. Tack CDON och mej! :P

Och jag känner mej precis som en fjortisbloggare som fotar vad jag har på mig idag och berättar i detalj om vad jag gjort. Men sånt är livet, lite fjortis är vi väl alla innerst inne... :P

På tal om fjortis så saknar jag Felicia. I övermorgon bär det av hem mot Närpes! <3
2009-09-24 @ 22:32:46 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


tankspridd, jag!?!

 

Jag har en känsla av att jag är smått tankspridd idag. Fick den känslan bekräftad när jag öppnade kylskåpet.

 

Jag brukar alltså INTE förvara riskakor i kylskåpet, bara så ni vet.

 

Har spenderat 1 ½ timme på Mäcken med Elin. Allt annat i caféväg var stängt eller översvämmat av folk som jagade stämplar till fula tröjor. The beauty of WBN. Hann dock träffa/vinka åt en del känt folk.

 

Nu sitter jag här mest för att ignorera katalogerna på vardagsrumsbordet. Pust.

Men jag ska sätta igång. Drogar Muse och John Me för att överleva :P

2009-09-23 @ 20:34:06 Permalink Why so serious? Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julia-nu med "lätt" doft av räkor

Minns ni i söndags när jag var så stolt över min hemmagjorda räksallad?
Nåja, i måndags tog jag stolt med mig min hemlagade mat till jobbet. Bara för att lyckas fälla ut den i väskan. Visserligen bara några få räkor och salladsblad, men det spelar ingen roll för min väska luktar ändå räkor. Och allt som finns i den. När folk undrar vem som korrekturläst en katalog får dom bara lukta på den så vet dom ifall det är jag. Till och med min parfymflaska luktar mer räksallad än parfym.

Kanske man borde tvätta... Men orka :D

Bloggbombning. Jag väntar på Elin och ignorerar korrekturerna...
2009-09-23 @ 18:09:49 Permalink Why so serious? Kommentarer (0) Trackbacks ()


älgälgälgälgälgälgälg

haha. av nån anledning kopplar jag fortfarande ihop älgar med johan ;D


Idag på jobbet lärde vi oss att man kan dö av att duscha.  En ny buisness hann vi också fundera ut under kaffepausen; älgmålning. Om man målar dem orangea eller lägger reflexväst på dem syns de ju iallafall när de kommer upp på vägen liksom!

Ibland blir det ganska hysteriskt... Det är kul när man har ett jobb där man sitter dubbelvikt av skratt mellan varven! :D

I helgen blir det ungdomsweekend i Sion. Najs!
Och på lördag hoppar jag på bussen hem till Närpes. Länge sen sist nu igen.
Planerar spendera kvällen lyssnandes på 1G3B på JP.
Saknar faktist mamma och pappa litet också, det är evigheter sen jag sett dem eftersom de var på villan senast jag var hemma. Därför stannar jag antagligen hemma till måndagmorgonen. Men vi får se! :)

Men NU, nu blir det kaffe med Elin. Korrekturerna kan jag tänka på senare... :P

(dagens irritationsobjekt är för övrigt mina dumma byxor som bara faller av mig fast de inte ens är för stora. sjukt. jag kände starkt att ni behövde få veta detta, det kan ju faktist vara livsförvandlande för någon.)
2009-09-23 @ 17:45:23 Permalink Why so serious? Kommentarer (0) Trackbacks ()


ablöhöööö...

Gårkvällen var tung. Usch.
Ensamhet kan göra fysiskt ont.
Jag saknar förmågan att umgås med folk på tu man hand, och jag klarar inte längre av att släppa folk nära. Har  byggt upp en metertjock mur runt mig själv. Och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. (Och istället missbrukar jag bloggen så att det känns som att jag ändå pratar med nån... :P :P)

Nåja. Let´s hope today´s a better day!
Jag har iallafall Muses nyaste skiva som håller mig sällskap medan jag läser igenom kvällens tre skolor och skriver intervjufrågor.
Funderade med Ida om vi skulle fara på bio ikväll eller till och med ta en sväng via stan och beskåda förödelsen på Wasa by night, men jag misstänker e vaar in uutöijdar.
2009-09-23 @ 17:11:28 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken lättnad...

före

efter

Det känns litet som att i och med the removal of that mountain har jag varit tillräckligt duktig för idag (fast iofs tycker jag att diskning kan vara riktigt avslappnande).

Men nej, jag har hem tre tjocka flerskolors-kataloger att läsa ikväll. Pengar är bra! :P

Och så ska jag försöka hitta litet tid att skriva intervjufrågor. Men först något ätbart!

Hoppas ni har en bra dag! :)

2009-09-22 @ 16:58:53 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Let me introduce you to...

 

... my new best friend!

 

Nä men seriöst, utan dendär gummiplutten skulle mitt jobb ta dubbelt så länge, eftersom det till väldigt stor del går ut på att sitta och bläddra i papper.

Har precist korrekturläst i två timmar. Smått distraherad av min dunkande huvudvärk, men det gick ändå ovanligt smidigt.

 

För övrigt har dagen bestått av jobb, en relativt lång powernap, megabra lovsångssamling och mumsig pyttipanna.

Jag känner mej småstressad, har en hel massa smågrejjer igen som jag inte får åtgärdade. Som att jag borde vara på jobb och i skolan samtidigt på tisdagar... :/ Eller en intervju jag inte gjort än som har deadline på måndag. Men det löser sig säkert! :)

 

Min Pepsi Max förbrukning har förresten stigit till en aldrig förr skådad nivå! :P Men då är det verkligen BARA Pepsi Max som gäller, det kan bevisas med hjälp av den flaska cola light som stått i mitt kylskåp snart 1 ½ vecka och fortfarande är halvfull... Har under den tiden hunnit förbruka säkert 5 flaskor Pepsi... Suck med mej. Detta är inte bra... :P

 

Nu ska ja fjomp iväg mot sängen!

2009-09-21 @ 22:44:40 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


stay with me honey, stay with me

Med den här säger jag gonatt. En av mina absoluta favoriter just nu, den gör mig på så bra humör! :)
Enjoy och sov sött!

2009-09-20 @ 20:25:48 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


mästerkocken Julia! :P

 

Dagens bravad kan ni beskåda på bilden här ovan. Jag blev så chockad över mig själv när jag gjorde något i matväg annat än att koka ägg eller nudlar så jag till och med måste ta en bild på den vackra skapelsen. Gott var det också (Julia <3 räkor), och jag har lika mycket kvar, förvarat i en fin plastburk, redo att tas med till jobbet imorgon. Hade ju planerat att göra världens godaste pyttipanna men insåg att jag inte hade de rätta ingredienserna, så jag får spara det tills nästa gång jag känner för att göra mer än att koka nudlar! :P

 

Utöver detta har jag inte åstadkommit så mycket idag. Började dagen med att kolla Änglar&Demoner som jag tyckte var riktigt bra. Lägenhetsvisning blev det inte eftersom den blivit uthyrd redan innan jag hunnit kolla på den. Lika bra det, annars hade jag antagligen bara blivit helt förälskad i lägenheten och sur över att den kostade mer än 100 €/månad mer än jag har råd med. Så istället fördrev jag en halvtimme med att städa badrummet :P Gudstjänst blev det på eftermiddagen. Skönt att komma ut en stund och träffa litet folk.

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan med böcker och framför datorn.

Och nu överväger jag seriöst att gå och sova. Ska upp i jobb imorgon och det blev en väldigt sen natt igår.

Fridens liljor!

2009-09-20 @ 20:15:18 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej jag heter Julia och har en nya kamera! :PJonas å Davud for precis iväg. Vi har spenderat kvällen på DooBop, svansat efter Igge på stan, shoppat på ABC och varit här hos mej och ätit tortillas. Mums. Och så har jag äntligen fått nya strängar på min gitarr, tack Davud!

Och jag slutar aldrig förundras över de där bådas ibland helt oförståeliga humor ;D

Nu har jag förresten en nystädad lägenhet. Så skönt, tog värsta storstädningen idag :)
Till morgondagens planer hör dock städning av badrummet och diskning. Samt en lägenhetsvisning på en lägenhet som är alltför dyr för mig :P Och söndagsgudstjänst. Och en pyttipanna med rätt ingredienser, tillredd med omsorg! :)

Ojdå, nu kom posten. Kanske man borde gå och sova.

Gonatt, hoppas ni haft en fin lördag! :)
2009-09-20 @ 03:12:12 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


Put your red dress on, put your red boots on and they´ll wave to you

 

Någon skoshopping blev det inte. Men nog fick jag sprätt på pengarna iallafall. Har kollat upp litet olika kameror och bestämde mig till sist för att det är lika bra att köpa en nu när jag har pengar istället för att spara det tills jag desperat behöver en kamera men har handlat upp alla pengar på onödigheter :P

 

Så det blev en knallröd liten sak, en Canon Ixus 100 IS. För 199 € (med 100 euros plussarabatt) på Anttila.

Laddar batteriet för tillfället och väntar otåligt på att få börja ta bilder! :)

 

Ett minneskort köpte jag också. Tänkte att nåja, jag har ju ett men jag kan ju lika bra köpa ett större (2 Giga) när det bara kostar 14 euro. Och tur var det väl att jag tänkte så, för när jag var på väg hem kom jag på att jag ju inte alls har nåt! Det ligger ju kvar i kameran som lämnade i Warszawa! :P

 

Np: Rosie Thomas-Pretty Dress

2009-09-19 @ 14:02:15 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


znark och mummel


Sov litet över tre timmar istället för de 40 minuter jag planerat. "Nån" hade tydligen stängt av väckarklockan.
Nu är frågan om jag ska släpa mitt sömniga rufsiga jag till Sion över en timme (eller egenligen 2-3 för min del,beroende på hur man ser på saken :P) för sent och få träffa litet folk ikväll, eller om jag ska satsa på alternativ B.
Alternativ B består av en (vah!? dom ha tydligen sluta med min favoritpizza på kotipizza :( ) BaconBBQ från närmaste Kotipizza, några liter Pepsi Max, jag i soffan under massa filtar och kuddar, samt ett stort förråd bra filmer!
Men om jag kör på det måste jag verkligen hitta på något socialt att göra imorgonkväll. Dagen är reserverad för skoshopping (och jag har ingen aning om vad jag vill ha, bara att jag måste ha nya skor!! :S) men kvällen måste jag definitivt hitta på nåt. Nåja, om inget annat händer kan man ju hoppa på bussen och fara hem och joina Ika och Ann i deras fjållerier ;) Jepps, vi kör nog på alternativ B ikväll! Passar bra när man är så här mosig... :P

Off to kotipizza we go! Ha en fin fredag allihopa!
2009-09-18 @ 19:28:13 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


My brain is boiling

"va, jag? nää, de e nog nån annan som ha äti upp hela burken me chokokräm!!!"


Min hjärna kokar över efter 8 timmar korrekturläsning. Har stressat igenom värsta flerahundrasidors-katalogen här på eftermiddagen och det här har definitivt varit den tyngsta dagen hittills på jobbet. Dessutom har Ida varit borta så jag har haft litet halvtråkigt.. :S

SKRÄP! Nu har jag glömt katalogerna jag skulle läsa över helgen! Antingen på mitt skrivbord eller i Markus (granne och jobbarkompis) bil!! SKRÄP SKRÄP SKRÄP!

Nåja. Kanske lika så bra så behöver jag inte alls tänka på jobbet denhär helgen.

Ligger på soffan och äter banan och chokokräm direkt ur burken och överväger att sova resten av kvällen.
Ungdomsmöte i Sion ikväll förstås men just nu känns det som om jag skulle behöva en hel massa extra energi bara för att orka stiga upp från soffan och flytta mig till sängen för att ta en tupplur! :P
2009-09-18 @ 16:11:36 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


tröttis

 

Nu ska trötter släpa sig i säng så hon orkar upp till jobbet imorgon. Misstänker att det blir korrekturläsning hela dagen eftersom vi har så mycket som ska iväg till tryckeriet nu...

 

Är sällskapssjuk. Men nu måste jag sova, får vara sällskaplig imorgon istället.

2009-09-17 @ 23:05:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdagar...

Nicolina, Jacki, Daniel, Solis å Jappe (som gömmer sig i hörnet). De tre första tillhör vår vanliga banduppsättning och Jonas och Gusa saknas.


... är mina nya favoritkvällar!
Har haft så sjukt kul på våra senaste bandövningar och jag får så massvis med energi av att hoppa runt på dendär scenen. Jag tror det är Nicolina som smittar av sej ;D <3Ledarskolan började också idag så jag har spenderat hela kvällen i Sion. Mys :)

Nu ska jag kolla en film (såg förresten nick and norah´s infinite playlist igår. me laijk!) medan jag fixar min hudbehandling (som tar en timme!) och äter "middag".

Ajöss! :)
2009-09-17 @ 20:59:14 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


innehållslöst inlägg

 

Mitt i allt har jag flyttat ut i vardagsrummet och spenderar så gott som all tid i soffan här. Har jag aldrig gjort förr!

 

Idag är jag sjukt trött. Borde egentligen ta en powernap men jag vågar inte riktigt, brukar ju bara bli tröttare :P Det där med kvällsrutiner gick bra de två första arbetsveckorna men nu börjar jag vara så trött på att inte hinna med nåt så jag sitter uppe alltför länge...

 

Men det är såntdär härligt grått höstväder ute idag. Mys-väder.

 

Nu ska jag kolla det nyaste Gossip Girl-avsnittet. (måste skamset erkänna att jag gillar dem, kollade två första säsongerna här i somras/höstas nångång)

Sen blir det litet korrekturläsning igen (men bara en katalog idag så det borde gå snabbt), studieplanering och förhoppningsvis städning....

I´ll be back later!

2009-09-16 @ 16:00:35 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


every word you say i think i should write down

 

 

Dagens favoriter: varma och långa strumpor, leopardscarfen, pesi och min långa lila stickablus.

 

Tisdagen har sett ut mycket som måndagen. Kvällen har bestått av Joe Purdy, John Mayer, litervis med pepsi max och några timmars korrekturläsning. Det är trevligare att göra det här hemma än att sitta på jobbet och göra det. Dessutom är extra cash alltid välkommet.

 

Och mitt i allt får min bildredigerare någå konstigt fel.. :S

 

Fick ett busskort fixat idag så nu får jag köra buss 40 gånger. Wohoo! :P

 

För övrigt känns det inte som att jag har så mycket intressant att dela med mig.

Funderar på att kolla en film innan jag går och sova.. (mina fina rutiner ha fari åt skogen redan :P)

 

Gonatt! :)


2009-09-15 @ 21:26:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


top 5 mest frustrerande musiken som snurrar på radion och i mitt huvud just nu

Black Eyed Peas-I´ve got a feeling

 

Esmee Denters-Get Me Outta Here

 

Lady GaGa-Paparazzi

 

Dead By April-Sorry For Everything

 

Takida-As You Die

 

Det här med att jobba på "kontor" har sina nackdelar. Radion som står på dygnet runt till exempel. På samma kanal (tack och lov är det iallafall x3m och inte nova!). Som spelar samma låtar varje dag. Försöker stänge ute musiken genom att lyssna på min egen mp3-spelare men det slutar oftast med att hela rummet sitter och ropar på mig när jag inte hör något... :P "Vah, pratar ni me mej!?!"

 

Så jag tänkte vara snäll och dela med mig av det som plågar mig mest just nu :P Okej, jag tycker alla de här låtarna är helt trevliga egentligen, de tre första får mig på bra humör och jag blir sugen på att shejka på ett dansgolv (även om de kanske inte hör till den genre jag vanligtvis lyssnar på :P) och de två följande är helt bra låtar. MEN-jag klarar inte av att höra dem gång på gång på gång på gång...

 

Den här däremot kan jag inte få nog av! :)

 

Nu ska jag sova. Ska uträtta ärenden från morgonen imorgon så jag åker till jobbet litet senare. Men upp tidigt ska jag ändå.

Gonatt på er! :)

2009-09-14 @ 23:21:37 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobba hemmifrån

korrekturläsning på gång

en av fjolårets färdiga kataloger

färdig katalog från ifjol och "låssaskatalog" (det är dem jag sitter och plockar ihop när jag inte korrekturläser) från iår

 

 

2009-09-14 @ 22:58:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


we sing, we dance, we steal things

Np:The big pink-dominos
(den får mig på bra humör :P)

Det gräver i magen av vad jag är hungrig, så för tillfället snurrar en tallrik djupfryst gräddpyttipanna (som jag på sistone börjar missburka) runt i micron.

Om en stund ska jag på höstens första sånglektion. Har haft paus ett år nu (tyvärr!!) så det känns otroligt bra att äntligen få börja igen. Hoppas läraren är bra också!

Övrigt program för kvällen är korrekturläsning (har hem två kataloger från jobbet, det börjar hopa sig i hyllorna) och förhoppningsvis hinner jag med ett eller två avsnitt av Veronica Mars också. Kollar första säsongen för tredje gången. Ska försöka komma mig för att beställa efter tredje säsongen från cdon idag också!

Igår var jag på lägenhetsvisning fem trappor bort. En 28 kvadrats etta med kokvrå. Jag var inte helt övertygad...
Känns så dumt att behöva flytta till något mycket mycket mindre, med mindra utrustning, och ändå betala mer!
Men Evelina planerar nog att flytta ut så fort som möjligt så då behöver jag också hitta något nytt.
Jag tycker iofs det är ganska roligt att flytta men.. det känns nog litet jobbigt också... :/

Nåja, nu ska jag släpa mig härifrån!
2009-09-14 @ 16:14:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens uppdatering


Jag har världens gulligaste vänner! <3 *skryt skryt*
Hade varit ute på stan hela förmiddagen och lyckats lämna telefonen hemma i lägenheten. När jag kom hem igen kom Ann och Ika springande mot mig och kramade mig. Och var genomlättade.  De hade ringt mig hela dagen och till sist blivit oroliga att det hänt nåt (att jag typ fått någå diabetes-fel) så de kom till lägenheten och ringde på och satt sen på parkeringen och väntade. De ville dessutom ta hem mig till Närpes men efter mycket ojjande bestämde jag mig för att ändå lämna här, behöver samla lite krafter den här helgen. Men tack sötisar, det betyder mycket för mej att se hur ni bryr er!! :)

Försöker bestämma mig om jag ska försöka få tag i någå människor att spendera kvällen med eller om jag bara ska laga litet god mat och krypa upp i soffan med en bra film, eller kanske lite serier... Hmmm...
Eftersom klockan ändå snart är nie kanske det lutar åt det senare alternativet :)

Men några bilder ska jag visa! Läderjackan jag införskaffade i onsdags och här überförtjust i, dagens reafynd samt litet av smågrejjerna jag handlat idag. Annat kanske jag visar senare när det finns dagsljus så att man kan fotografera (kommer inte riktigt överrens med Evelinas kamera) .... :P
läderjackan <3, reafynd på JC, parfymen jag förälskat mig i som äntligen är min, en del av dagens shoppingskörd: 2 t-skjortor, 1 vit basic-top, mössa, örhängen och höga, sköna strumpor.
Utöver detta blev det även ett par svarta leggings/jeans/whatever, och en lila lång stickad tröja.


Har någon förresten några tips på vad man ska satsa på för sorts digitalkamera när man vill ha nåntgin som tar bra bilder men inte kostar en förmögenhet? Någon med personliga erfarenheter?
Min förra kamera-som alltså lämnade i warszawa(...)-var typ den sämsta man kan tänka sig!
2009-09-12 @ 19:47:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


konstaterar att cola light är waaay äckligare än pepsi max...

... och att grannarna ovanför mig tydligen har fest igen och gillar att gå omkring med högklackat inomhus.

Jag är dödstrött och borde egentligen sova men jag är så glad åt att få sitta hemma och göra ingenting och inte ha någonting att stressa över, så jag vill njuta av det en stund till (och jag skriver alltför långa meningar). Funderar på att kanske lägga på en film att somna till.
Och värma litet pyttipanna.

Vi hade femkamp på ungdomsmötet ikväll. Vi har så roliga ungdomar! :D (Hade tänkt bjuda på litet bilder men tydligen förstod jag mig inte särskilt bra på Evelinas kamera för alla bilder var bara jättemörka!)
Sen pratade jag litet kort om självförtroende och självkänsla.

Skulle kunna skriva massor ikväll men jag orkar inte ens trycka på tangenterna.. :P
Lägger på en film nu. Misstänker jag somnar inom de 10 första minuterna, haha!

2009-09-11 @ 23:28:08 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


we are okay, we are allright, we sing very loud


Ooh vad jag trivs med mitt liv!! Och jag är ytterst tacksam för den känslan, har inte haft den (fullt ut iallafall) på ett tag.
Det är full rulle hela tiden, och jag älskar det!! Vilket gör mig förvånad, eftersom jag så länge bara velat ligga hemma och göra ingenting. Nu trivs jag i stora sällskap igen och jag är "mig själv"; fjållig, glad och vågar/orkar ta plats.

Dagen hittills har bestått av jobb, ta hem grejjer från loppis (med bordshyrorna borträknat har jag tjänat ca 80 euro på mina 3 veckor. Helt godkänt.), vara på bandövning och sjunga den här och den här samt ett besök på Jode och Ediths förlovningskalas. Där var lägenheten full och det kändes som förr i tiden, när jag bodde där och vi drog ihop till stora kalas allt som oftast! :D

Jag har ingen Tv (eller okej, ingen digibox) så jag ser inte idol, men man kan ju alltid kolla på nätet. Det här är sååå braa! Höll på att skratta ihjäl mig! :D

Nu ska jag sätta mig ner och andas en stund och börja planera morgonkvällens "mini-predikan".
(vilket kan ta ett tag, därför har jag laddat upp med red bull tills imorgon så att jag orkar med jobbet... :P)

Även om det här har varit en väldigt rolig vecka är jag nog glad när morgonkvällen är över, har varit extremt stressigt för lilla stress-ovana jag...

Gonatt på er! :)
2009-09-10 @ 21:32:10 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Shopping och musikglädje

Hehe hehe. Idag har jag lugnat min stressade själ med litet shopping.. :D
Efter mina ständiga garderobsutrensningar (verkar ha fått pippi på att rensa garderoben på sistone, skulle helst göra mig av med allt utom typ ett eller två plagg! :P) och klädförsäljning på loppis och heltidsjobb som betyder pengar på kontot anser jag mig ha rätt att spendera en del på kläder! Och det är länge sedan sist!

Men nu är jag en höstläderjacka, ett par basicjeans, en grårandig oversizelångärmad, en gul lång tröja/klänning/topp och två schalar rikare. Och glad är jag.
Om jag hittar Evelinas kamera kanske jag hinner visa er senare ikväll.

Utöver detta vill jag tipsa er om det här och den här. Hittat på andra bloggar och jag vill sprida glädjen vidare.

(Jag kan för övrigt berätta att jag nästan höll på att dö-okej, liiten överdrift men ändå-när jag cyklade till och från jobbet idag. Det var som om det skulle vara motvind oberoende åt vilket håll man vände sig! Nere vid stranden blev jag nerblött av vågorna som slog över vägen...)
2009-09-09 @ 20:00:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


...i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i...


Jag lyssnar på Melissa Horn och blir smånostalgisk till vintern/våren när jag lyssnade så mycket på henne.

Har varit så sjukt trött idag så jag inte orkat med ens hälften av vad jag borde göra. Men jag borde ha litet tid imorgon också om jag inte lämnar så länge på inflyttningsfesten.

Började sakna alla skolkompisar så mycket här idag så jag överväger att försöka hinna dra på mig halaren och gå ut och kolla på SVF:s gulisintagning en stund på torsdag. Nån gång mellan att jag städar undan på loppis, bändövningen och förlovningsfesten :P

Nu ska jag iallafall läsa en liten stund och sen är det sängen som gäller! Har fortfarande sömnbrist sedan helgen, och om jag ska orka koncentrera mig på att korrekturläsa imorgon gäller det att sussa sött inatt! :)

(Förra natten drömde jag två sjuka drömmar. En om en söt vit liten kattunge som kom in och sov med mig eftersom jag lämnat ytterdörren öppen. Men mitt i allt blev den psyksjuk och bet mig rakt igenom fingret med sina vampyrtänder och vägrade släppa. Sen drömde jag om en kvinna som bara föll och föll och föll ner för en massa trappor. Och hon tyckte det var så typiskt för hon skulle ändå just dö, och ändå måste hon bara fortsätta falla hela tiden! :P Analysera min hjärna den som vill! :P)
2009-09-08 @ 21:03:20 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


504 GB

Såg och hörde precis ett gäng sopsäcksklädda typer gå förbi utanför fönstret och sjunga "ja hatar ja hatar peffaaaaan" och fick riktigt skolfiilis! ;D Tänk vad kul det kan vara att hacka ner på något ibland, speciellt när detta något är peffan... :P :P

Nej förlåt. Man blir bara smått hjärntvättad som Politivasan, och som samhällsvetare överlag :D Man blir väldigt fakultets-patriotisk! :D

Men det jag egentligen skulle skriva var att jag nu inhandlat en 500 gigas extern hårddisk. Så nu finns det plats för alla bilder och filmer i världen! Nästan iallafall :)
En ny mp3-spelare införskaffade jag också på samma gång, ingen dyr och snygg ipod tyvärr, men en 46 euros 4 gigas sak av random märke :P
Å att få både mp3-spelare å en hårddisk för 105 euro tycker jag ger mig en ganska bra känsla där nere i maggropen nånstans.

Utöver det har jag mest bara korrekturläst hela dagen och nästan somnat.
Och ätit kebab med pappa och Evelina.
Ikväll ska det städas!
2009-09-08 @ 17:27:08 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Off to work

Kan konstatera att 3 stora glas Pepsi innan man lägger sig kanske inte är det smartaste... Somnade inte innan halv två-tiden, vilket kommer att innebära en mycket gäspningsfylld arbetsdag.

Höststormen utanför fönstret drar ner på mitt annars goda humör. Idag känns det som att det hellre skulle få regna småspik än blåsa så fruktasnvärt. Livet blir så tungt när det blåser! Uppförsbackarna iallafall! :P

Nu har jag fört över en hel massa Switchfoot och Lifehouse på telefonen så jag inte behöver lyssna på radio extrem hela dagen. Off to work we go!

Ha en bra dag! :)
2009-09-08 @ 06:32:01 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


there´s so much more than empty conversations filled with empty words

Läste om Fia som är i USA och varit på Revelation Generation-festival och kände ett stort behov av att lyssna på Switchfoot. Ger er två av mina favoriter.

 

...but hope is not in
What I know
Not in me
It's in You

It's all I know

And I find peace
When I'm confused
I find hope when
I'm let down
Not in me
But in You...

 

...but everything inside you
knows there's more than what you've heard
There's so much more than empty conversations
filled with empty words


And you're on fire
when he's near you
You're on fire when he speaks
You're on fire burning at these mysteries

...

When everything inside me
Looks like everything i hate
You are the hope i have for change
You are the only chance I'll take


And I'm on fire when you're near me
I'm on fire when you speak
I'm on fire burning at these mysteries.

 

2009-09-07 @ 21:07:38 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fjomp!

Lyssnar på den här och känner en plötslig lust att inhandla tredje säsongen av Veronica Mars och bänka mig framför TVn i nåt dygn :P

Men NEJ, så blir det inte. Jag finner plötsligt mig själv ha ett programfyllt och hektiskt men ytterst roligt och intressant liv. Mycket trevligt som motvikt till det senaste årets slappande!

Idag har jag hunnit med jobb (och otroligt trött var jag!), loppisfixande och medarbetarteamsamling hos Olins.

Resten av veckan ser ut som följer (utöver jobb 8-16 alla dagar):
Tisdag: tack och lov helt ledig kväll (ser det ut som än så länge iaf). Behöver en major städning av lägenheten samt inhandla en mp3-spelare, en hårddisk, en inflyttningspresent och en förlovningspresent! Och planera inför fredagen!
Onsdag: inflyttningsfest!
Torsdag: hämta resterande grejer från loppis, samt bandövning och förlovningsfest!
Fredag: Ungdomsmöte med femkamp! Är ansvarig för en av grenarna och ska dessutom säga några visa ord där i slutet... Vilket jag ser fram emot men det känns som att det är knappt med tid att planera. (Men okej, från sommaren är jag ju van att förbereda vittnesbörd och predikan med kort varsel :P)
Lördag: No plans so far! Funderar eventuellt på att åka hem och fara ut med Ika! Skulle vara sjukt kul, om jag bara har någon energi kvar! :P
Söndag: Ledarskolestart och gudstjänst!

(och seriöst, vem borrar i väggarna klockan halv tie på kvällen!?)

Jag är glad. Mycket.

...och borde vänja mig av med att dricka Pepsi på kvällarna! Men vad ska man annars göra när vattnet och lightsaft är äckligt och allt annat innehåller tusentals kolhydrater!?! :P
2009-09-07 @ 20:31:53 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tacksamhet

Jag har haft en så sjukt bra dag idag! :)
För det första var det så otroligt skönt väder i förmiddags, jag njöt av bussresan (det gör jag alltid), och jag skämde bort mig själv med en kyckling teriyaki från Subway, mums! Sen hade jag en jättebra och rolig lovsångsövning med mina fantastiska bändkompisar och så hade vi en otroligt bra gudstjänst och vi röjde som bara den när vi spelade. Njöt för fullt!! Och jag tycker så sjukt mycket om min församling!! <3
Efter mötet lämnade vi kvar i Sion länge och sen cyklade vi iväg till calzone (i det sköna höstvädret) ett helt gäng och åt mumsig kebab och diskuterade allt mellan himmel och jord. Och jag har haft ovanligt mycket energi hela dagen, trots dåligt med sömn! Och nu är jag hemma och får breda ut mig på min säng-som är skönast och bäst i hela världen-och gå och sova trött och lycklig. Och imorgon får jag cykla iväg till mitt jobb som jag trivs fantastiskt bra på!
Jag är så tacksam!
2009-09-06 @ 21:26:44 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma i Vasa igen

Hemma och hemma. Det är så konstigt med två hemma. Vet inte riktigt vilket som är mer hemma. Det är två så olika hemma... (hej flum flum jag har sovit för litet inatt :P)

Nåja, kom just från bussen iallafall. Kompletterar min RedBull frukost (inhandlad på r-kiosken i all hast innan jag hoppade på bussen :P) med en subway-smörgås nu (MUMS), och planerar avnjuta några kapitel "luftslottet som sprängdes" innan jag tar en sista titt på stämmorna till dagens låtar och cyklar iväg till Sion på lovsångsövning och söndagsgudstjänst.

Idag är jag nöjd med livet. Trött, men nöjd :)
Gårnattens jobbighetskänslor är som bortblåsta. Så gott som iallafall :P

Ha en trevlig söndag!
2009-09-06 @ 13:31:51 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I don´t wanna be alone.... :(

Kom precis hem. Slutade jobba halv fyra, körde sen runt till TB, Kaskö och Tjärlax och nu sitter jag ensam hemma i ett tomt och öde hus. Har precis duschat av mig stekoset (så gott det går, kommer att krävas ännu en dusch innan jag har lukten ur håret) och borde gå och sova för att orka upp till bussen imorgon. Men nej, här sitter jag och är sällskapssjuk och undviker att gå och sova.
Har inga problem med att vara ensam i lägenheten men jag tycker inte alls om att vara ensam hemma här :/
Men det är väl oundvikligt, jag behöver sömn. Åker tillbaka 12-tiden imorgon, ska vara i Sion kl 16 och sjunga.

Usch, inte bra att vända på dygnet såhär... Om exakt 24 timmar ska jag stiga upp och cykla iväg till jobbet.
2009-09-06 @ 05:06:57 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I´ve got nothing of my own to give to you


Vaknade klockan 7 i morse, hur pigg som helst och redo att cykla iväg till jobbet. Sen kom jag på att det är lördag och lyckades ändå sova till halv elva. Skönt.
Nu ligger jag och lyssnar på Mew och läser Luftslottet som sprängdes.
Väntar på dem som ska komma och kolla på (och förhoppningsvis köpa) alla mina gamla hästböcker som jag släpat ner från kallvinden hemma och tagit hit.
Sen blir det bussen hem till Närpes och jobb i Fagerö ikväll. Hoppas på att hinna träffa litet folk också, och kanske hinna med den vanliga TB-turen när jag slutar. Så om du är i Fagerö ikväll, kom till grillen och hälsa på! :)

(jag är ett enda kaos av känslor idag..)

Förresten har jag drömt att jag plockat kataloger hela natten, kanske därför jag var så inställd på att åka till jobbet när jag vaknade... :P
2009-09-05 @ 12:27:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


"man sku böv ha fem fridagar i vikon!"

Jag är så trött så jag skulle kunna stupa i säng med detsamma. Men det känns som slöseri med tid nu när jag en gång skulle få sova litet längre imorgon och vara vaken litet längre ikväll. Jag har ju böcker jag vill läsa!

Det har varit en intensiv dag idag. Cyklade till jobbet i störtregnet i morse och gick runt med fuktiga kläder hela dagen. Morr. Sen har jag mest bara korrekturläst idag, vilket är betydligt mer koncentrationskrävande än att plocka ihop katalogerna. Men vi fick iallafall de allra första katalogerna från tryckeriet nu, ganska kul att se vad det egentligen är man åstadkommer :P

När jag slutade och skulle cykla hem sken i alla fall solen men istället var det total höststorm med motvind.. Hurraaa! :P Men jag kom mig hem iallafall, bytte kläder och fick i mig några tacochips och hoppade på cykeln igen. Lovsångsövning i Sion kl. 17, ungdomsmöte kl 19 och nu kom jag hem för ungefär en timme sedan. 

Imorgon ska jag träffa folk som vill köpa alla mina gamla hästböcker, unna mej litet shopping, ta mig hem till Närpes, och sen jobba i Fagerögrillen på kvällen/natten. Söndag blir det Vasa igen.
2009-09-04 @ 23:17:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


by the way

Kalendern fylls i rasande fart. Lovsångsövningar, ungdomsmöten, gudstjänster, ledarskola, jobb, medarbetarteamsamlingar, förlovningsfester, sånglektioner samt diverse konserter och evenemang jag planerar besöka.

Det var för övrigt ljuvligt skönt att få sjunga igen. Hade övning med mina fina bändkompisar ikväll. Har inte spelat alla tillsammans sedan i vårast nångång. Imorgon spelar vi på ungdomsmötet och på söndag på gudstjänsten.

Den stora frågan nu är om jag ska åka hem en sväng på lördag. Och kanske till och med ta en jobbnatt? Eller bara fara ut och träffa folk? Måste vara tillbaka i vasa 4 på söndag men det borde ju nog gå relativt smärtfritt.

Fick in pengar på kontot idag. Firade med att betala hundra räkningar, köpa mat som smakar nånting mer än bara billigt, och unna mig tredje boken i millennium-serien. Misstänker jag kommer att sitta fast i den nu några kvällar/nätter.

Haha, nu när jag en gång försöker logga in på msn fungerar det inte.

Idag hittar jag till motsats från igår inget alls jag vill lyssna på... Förutom möjligtvis denhär som jag nöter sönder för att hitta några snygga stämmor.

Nu ska jag läsa.
2009-09-03 @ 21:40:34 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tackar och bockar nu bara!

Haha, jag fick 4 i första krispsykkakursen. Den som jag skrev största delen av uppsatsen på några timmars fritid under teamet (på pingstkonferensen rättare sagt)! Han kan nog inte ha så höga krav den där professorn, för den uppsatsen var helt ärligt riktigt dålig :P Men hej, jag är tacksam! :D

Np: David Gray-My Oh My
Honom blir jag nog aldrig trött på!

(jag tror jag undermedvetet nu försöker jämna ut mitt dåliga bloggande de senaste dagarna genom att blogga extra-extra mycket ikväll.. :P Ibland har man litet bloggbehov, ibland jättestort :D)
2009-09-02 @ 21:02:44 Permalink Leka Studerande Kommentarer (0) Trackbacks ()


Okej, ursäkta för musikbombningen...

...men 5000 låtar på shuffle leder till så många intressanta upptäckter-eller återupptäckter. Som den här!
Jag associerar den till en fullpackad saab (minst 8 pers var vi) påväg från FMC till Vargberget för att pulka en vinternatt för sisådär 6 år sedan... :P OCH, den är sjukt bra!

2009-09-02 @ 20:35:13 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Today has been okay

 

Hon har en av de finaste röster jag vet.

Och jag vet att hon sjunger om våren men jag får höstkänslor.

Positiva sådana.

2009-09-02 @ 19:47:13 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


and after all is said and done you pick me up no matter where i fall

Winamp på shuffle. Np: Until June-What I´ve Done

När jag kom hem från jobbet i dag hittade jag en plastpåse med mitt namn på utanför dörren. Den innehöll allt man kan tänkas behöva när både ens mage, kylskåp och plånbok är tom! Alla mina favoriter plus litet till: rågbröd, ägg, pickles, pepsi max, juice, choklad, godis, popcorn, vindruvor, äpplen... WOW! Har fortfarande ett stort leende på läpparna och jag är otroligt tacksam till den vänliga själ som totally made my day! :D

Jag tycker om mitt jobb. Jag trivs som fisken i vattnet. Roliga arbetskompisar har jag också. Och förhoppningsvis lär man känna mer folk också. Idag fick jag dessutom utöka mina kunskaper och lära mig hur man korrekturläser katalogerna, så nu har jag ännu mer att göra.

Min telefon skriker förresten en hel del roligheter när den ringer... Den chockade hela rummet på jobbet idag med sina HALLOOÅJA JUUULIA och gapskratt! :D (jag hittade en video från förra sommaren som passade perfekt som ringsignal ;P)

Utöver jobbet går en del tankeverksamhet och planering åt till att försöka sälja alla mina (och Felicias) gamla hästböcker. Har bl.a. annonserat på vasabladets lopptorg och har nog haft några som kontaktat mig. Får hoppas allt går åt. Känner du nån som skulle vara intresserad av en massa Polluxböcker (och en del andra hästböcker också) så kan du ju säga åt dem att mejla mig på julia.lytz@gmail.com så kan jag skicka en lista på allt jag har. Och jag säljer extremt billigt, vill mest bara bli av med dem så att de inte ska ta upp så mycket plats där dom ligger och skräpar på kallvinden!

Det är back to school på Fontana ikväll. I och för sig skulle det vara kul att få inviga halaren för hösten men jag tror nog jag satsar på en god natts sömn istället.

Skulle egentligen på TA:s utskottsmöte till Helsingfors imorgon men vi börjar ha det så stressigt på jobbet nu så jag kan inte ta ledigt. För många kataloger som ligger halvfärdiga på mitt skrivbord. Speciellt med tanke på att jag var tvungen att ta ledigt massvis förra veckan också på grund av mina sjukhustider.

Observerade just att jag inte varit inloggad på msn på typ flera veckor. Äsch :P

Np: Mavis Staples-Down in Mississippi

2009-09-02 @ 19:06:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


du är som jag när vi dansar

 

Ojdå, ett tag sedan jag senast uppdaterat..

Men det händer nog inte så mycket. Jobbar mest, och försöker hinna med allt annat som tillhör livet under de där korta kvällstimmarna innan man måste sova.
Men jag är nöjd med tillvaron. Ångesten och rastlösheten är borta.

Evelina flyttade in igen i söndags. Vi grälar konstant. Det gjorde vi nästan aldrig förr... :/

Jag lyssnar på Kent, har höstkänslor och läser böcker.
Jag är inne i en riktig läs-period nu igen.
Har hyllan full av böcker som väntar och ännu fler i affären som jag längtar efter att få spendera pengar på.

Det knakar i fönstren. Storm utanför.

Jag har dessutom blivit ett planeringsfreak.. Mitt listskrivande blir bara värre och värre :P


2009-09-01 @ 19:43:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()