OSIJEK I MITT HJÄRTA

Första dagen i Osijek. Det känns som hemma. I love it.

 

I sommar kör vi alltså en del av teamet tillsammans med ett gäng kroatiska ungdomar. Dom kommer med oss till Bosnien också. Jättekul eftersom vi lärde känna fler av dem redan ifjol. Så idag har vi börjat med en del undervisning för dem och just nu håller de andra på och övar drama och dans. Själv har jag äntligen fått artikeln som skulle ha skrivits i lördags ur världen ;)

 

Nu är det snart mat, sen ska vi via logiet ett varv (tjejerna sover på bibelskolan som är några minuters bilväg från Zadarska, där vi är på dagarna och där pojkarna bor) och ikväll blir det chill med kroatiska ungdomarna.

 

Life is good.

 

 

2010-06-30 @ 16:30:54 Permalink Teamliv Kommentarer (2) Trackbacks ()


KRAKOW, POLEN

Nu befinner vi oss på ett hostel i gamla stan i Krakow, Polen. Och vilken fruktansvärt vacker stad! Fullt med folk överallt, mörkt, varmt och mysigt, hästar med kärror som traskar runt på gågatorn, uteserveringar. Jag blev alldeles kär direkt. Tyvärr är jag så fruktansvärt trött, har sovit ungefär en timme sedan klockan 8 igårmorse, så jag orkar inte gå ut och njuta även om jag jättegärna skulle vilja.

Har haft en bra resa hittills. Speciellt de sista timmarna var sådär passligt mysiga och fridfulla.

Nu har jag precis fått mig en välbehövd dusch och ska ännu försöka få litet ordning på min packning. Avfärd mot Kroatien kl 7 imorgon. Beräknad ankomst kl 21 imorgon.

Hoppas ni har det fint där hemma!

2010-06-29 @ 00:25:41 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG SKULLE UNNA MIG ATT DRÖMMA HUNDRA MIL GENOM EUROPA...NU far ja! Ha en fin sommar här hemma allihopa!

Jag uppdaterar så fort jag har tillgång till internet igen. Vi borde vara framme i Osijek nån gång på onsdag.
2010-06-27 @ 09:26:31 Permalink Teamliv Kommentarer (1) Trackbacks ()


FOR GOD SHALL WIPE AWAY EVERY TEAR FROM THEIR EYES...GET READY FOR THE REVOLUTION!

 

Fast det här är ju nog egentligen ännu mera teamfiilis. För den här har vi dansat till både ifjol och iår. Bra är den.

Nu är uppsatsen i stora drag klar, en avslutning ska knåpas ihop och några smågrejer fixas men det kan jag göra imorgon eller i bussen. NU ska jag sova några timmar!

Imorgon gäller det!

2010-06-27 @ 02:02:03 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M ONLY GONNA BREAK YOUR HEARTIroniskt nog har jag en känsla av att det här kommer att vara den låt jag förknippar mest med SC10. Åtminstone nu under träningsveckan har den spelats och sjungits mest hela tiden, den har till och med fått egna dansmoves.

Försöker peppa mig själv till att skriva ihop det sista på uppsatsen så jag får sova nån gång. Måste upp tidigt så jag hinner till Tritonia innan vi åker. Packningen börjar iallafall äntligen vara under kontroll!
2010-06-27 @ 00:26:44 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


FROM THE ASHES AND THE DIRT, YOU FASHION BEAUTY FROM THE WOUNDS I`VE CARRIED

STRESS STRESS STRESS.

This is gonna be a long night. Och med bara fem timmars sömn i bagaget känns det inte sådär alltför motiverande.
Har fortfarande en massa uppsatsskrivande kvar plus att packningen knappt är påbörjad. Artikeln ska vi inte ens tala om. Och dessutom borde jag ta mig till Tritonia och kasta in en massa böcker genom luckan också.

Just nu känns det litet som att jag kommer att gå sönder innan jag kommit så långt att vi faktist åker iväg.
2010-06-26 @ 21:14:05 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SURRENDER SAVED MY LIFE

Midsommarafton spenderades nere på Storsand i Nykarleby tillsammans med teamet. Där samlas alltid massvis med ungdomar som firar midsommar. Vi tog Jesustältet, kaffe och pizza med oss och stod där och pratade med alla hungriga och nyfikna ungdomar. En riktigt bra kväll blev det faktist trots att mina förväntningar inte varit särskilt höga.

Jag vaknade helt av mig själv efter fem timmars sömn och är konstigt nog helt pigg. Så nu är det bara att sätta igång med allt som ska göras. Packa, tvätta, skriva uppsats och artikel, städa lägenheten, fixa alla smågrejer inför morgondagens avfärd och sist men inte minst åka iväg på 30-årskalas om jag bara hinner!
2010-06-26 @ 09:04:58 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HELLO HURRICANE, YOU CAN`T SILENCE MY LOVE!

Här kommer några bilder från gårdagens övningar och konsert samt dagens dop. Skulle gärna skriva mer om vad vi hållit på med men jag måste verkligen försöka få något skrivet på uppsatsen nu, den enda lediga tid jag har innan vi åker är lördag och då skall hela packningen, en artikel och allt annat smågrejs fixas också. Men jag kan iallafall säga att även om jag bara blir tröttare och tröttare (man hinner liksom inte sova så mycket) så njuter jag bara mer och mer av teamlivet; att få umgås me dom här fantastiska människorna, att få utmanas med nya saker varje dag, att få berätta för människor om den Jesus som förvandlat mitt liv och är orsaken till att jag lever, och att få ge hela min sommar åt honom och säga "Här är jag, använd mig".

(Jonas went wild å klippte av sig en massa hår, inte allt dock.. :P)

2010-06-24 @ 20:02:41 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


DEAR GOD, SURROUND ME AS I SPEAK, THE BRIDGES THAT I WALK ACROSS ARE WEAK

Det här är definitivt inte min favoritdag. Magen är sjuk, jag hade ett ultrabläigt sjukhusbesök som resluterade i att jag grät i famnen på mamma (som lyckligtvis råkade vara där just då) -vilket jag nog inte gjort sedan i lågstadiet, har huvudvärk, sömnbrist, nada energi och en Ungernteamplanering som är väldans tids- och energikrävande. Kom hem halv nio ikväll och nu är det uppsats som gäller. Det går trögt kan jag berätta.

Ska upp 6 imorgon och fixa frukost åt resten av gänget så egentligen borde jag nog sova nu. Lugnar ner mig en aning med Ray LaMontagne. Ska skriva några meningar till så ska jag väl nog vara snäll med mig själv och låta mig krypa ner i sängen sen.2010-06-21 @ 21:26:03 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


THESE WORDS ARE MY DIARY AND I KNOW YOU WILL USE THEM HOWEVER YOU WANT TO

Har spenderat helgen på Strandhem nere i Nämpnäs med teamet. Riktigt skönt har det varit. Igår tog vi det mest bara lungt, grillade och fjantade oss. Jag tog en promenad i regnet för mig själv också. Idag var det gudstjänst på Strandhem och Jonas predikade. NAJS. :)
Sen tog jag team-timeout och åkte hem till mami och papi. Evelina har klippt mig och så hann jag fara till henne och Anders och kolla på deras fiskar och nya akvarium också. Och nu har jag suttit hos Tove och lekt med kattungarna, ätit rabarberpaj och diskuterat med tjejerna hela kvällen. Försöker som bäst bestämma mig om jag ska åka mot stan nu eller om jag ska stiga upp tidigare och åka imorgon istället. Det lutar mot ikväll, jag måste bara få upp röven ur stolen...

(jag vet att jag varit smått tråkig på sistone, och tråkigare kommer jag att bli när jag inte hinner uppdatera... Men ni får ju förstås gärna fortsätta läsa ändå. Om exakt en vecka är vi på båten mellan Helsingfors och Tallin och sen är det CROATIA HERE WE COME! )
2010-06-20 @ 22:14:30 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU WHISPERED IN THE DARK AND YOU SAID, YOU SAID NO, NO, NEVER ALONE

Home sweet home. Kom precis hem. Var nog hemma en sväng tidigare ikväll också men det resulterade bara i att jag sov en timme och sen cyklade jag tillbax till Sion. Har varit ute med Jesustältet på stan en stund ikväll. I regnet :P

Nu är det dock skönt att vara hemma. Ska bädda ner mig med minitomater och smörgåsar och kolla litet burn notice. Kanske blir det en sväng till ABC med Elin sen senare också om det riktigt vill sig.
Imorgon far vi iallafall iväg till Närpes. Ska vara nere på strandhem lördag och söndag.

Vad jag tycker om teamet hittills?
Det är tungt i början, att anpassa sig till att ens vardag innehåller så många människor, och att vänja sig att dela allt- eller åtminstone det allra mesta- med 17 andra personer. Men jag tycker om det också. Det är mycket Jesus och det är mycket utmaningar. Man växer så otroligt mycket som person när man tvingas konfronteras med de mindre trevliga sidorna av sig själv (som definitivt kommer fram förr eller senare! :P). Bara på de här några dagarna har jag igen märkt hur lättirriterad och kritisk jag är.

Jag älskar den här dikten. Den får bli min bön den här sommaren.

Låt mig smälta helt
rinna gråten och brusten
längs parketten

Spräck mitt hjärta
smula mina lungor

Alla mina flämtande organ
donerar jag till dig

Ta mig del för del
skapa mig på nytt

(Av Elin Nicklasson, ut boken Om Tro)
2010-06-18 @ 22:04:16 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


MORE AND MORE I NEED YOU NOW

Tänk att få åka på team till Filippinerna en hel månad! Kanske det kanske. Kanske jag dissar Finland över jul och nyår och sticker iväg? Jag vill jag vill jag vill. Tänk vad livet kan vara spännande om man bara tillåter det att vara det ;)

Dessutom blir jag nästan litet snål på att åka iväg på mitt och Jonas Ungern-team på riktigt, det är en riktigt bra fundering vi har på gång tycker jag.

Nu har jag faktist fått tillbaka en liten gnutta energi. Jag tror bestämt att det beror på Pepsin.
2010-06-17 @ 20:04:20 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


SO STEAL MY HEART AND TAKE THE PAIN, WASH THE FEET AND CLEANSE MY PRIDE


Kan ju bara meddela så här kort att första egentliga teamdagen nu är över och jag är dödstrött. Inte för att vi gjort så mycket tunga saker, utan mest bara för att jag steg upp klockan sju i morse. Har övat sånger hela dagen och sen har jag och Jonas planerat vårt Ungern-team (vi som går på Leader challenge har fått i uppgift att planera en teamresa in i minsta detalj.) Hade tänkt ta mig ut på en promenix nu men så råkade jag sätta (okej, lägga) mig ner när jag kom hem och nu slipper jag inte upp igen. Ska nog ta igen mig med ett avsnitt burn notice så kanske krafterna återvänder. Möjligtvis.
2010-06-17 @ 17:38:46 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I KNOW WHO I AM AND I KNOW I`M NOT ABLE TO STAND ON MY OWN, I CAN`T LIVE ALL ALONE

 

Ikväll började teamet. Vi var nere vid Paradise beach tillsammans med massa annat folk (vi var säkert närmare 50 pers allt som allt) och spelade beachvolley, kubb och åt en massa mat. Har haft riktigt kul, sådär passligt flippat. Men kallt blev det. Nu ska jag försöka komma mig i säng så jag orkar upp imorgon. Vi börjar klockan 8 och jag ska hinna via sjukhuset innan det.

 

Peace!

2010-06-16 @ 22:19:07 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHAT I GET FROM MY REFLECTION ISN`T WHAT I THOUGHT I SEE

Myskväll i soffan? Knappast. Har fjållat och ätit varma smörgåsar med Emppu, Beni, Jonas och Davud istället. Najs med litet sällskap, det är ett tag sedan jag haft folk på besök här.

Förresten tar vi en sväng till Närpes över helgen så jag kanske till och med hinner se litet folk ännu en gång innan vi sticker iväg.

Nu ska Emppu sova och jag ska kolla ett avsnitt Burn Notice. Har kollat slut på NCIS så nu är det Burn notice som gäller. Jag gillar.

2010-06-16 @ 00:50:22 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


CLOSE MY EYES AND HOLD MY HEART, COVER ME AND MAKE ME SOMETHING, CHANGE THIS SOMETHING NORMAL INTO SOMETHING BEAUTIFUL

Hjälp vad mycket blod de skulle ha av mig på sjukhuset idag! Länge sen de knyckt så mycket, blev nästan snurrig. Men killen som tog provet var megasöt så det kompenserade obehaget en aning ;)

Såhär för att byta samtalsämne... Jag är en människa i väldigt stort behov av personal space. Kanske inte främst fysiskt (fast det också, åtminstone i vissa sammanhang) utan mera.. psykiskt. Eller nåt. Och ibland blir det bara för mycket. Jag vet att folk bara försöker vara trevliga och vill ha kontakt men för mig känns det som ett intrång på my personal space, inte som ett hot men nästan som en förolämpning. Och jag vill bara skrika åt folk att lämna mig ifred, men så kan man ju inte göra. Det här gäller ju förstås bara ibland, i några enstaka fall så du ska  absolut inte ta åt dig!

Jag märker också att jag blir mer och mer kritiskt till vilka människor jag verkligen trivs med. ILLA. Visst, jag är social och gillar att vara med folk. Men dem som jag verkligen umgås med är ganska få, av den enkla orsaken att jag har skitsvårt att faktist synka med folk påriktigt, att faktist känna mig bekväm med människor. Det stör mig.
Eller, egentligen handlar det mycket om att jag tycker det är jobbigt att umgås med människor som jag märker att inte alls förstår sig på mig och hur jag fungerar. Vilket iofs är ganska egoistiskt..

Det är sådana här tankar som utlöses av att 7 veckor teamliv närmar sig. Egentligen är det sjukt att jag trivs så bra med att vara på team för jag är så långt från att vara en teammänniska som man bara kan vara! Men det är iaf ett bra tillfälle på att öva sig att umgås med alla möjliga sorters människor, och lära sig hur både man själv och andra fungerar.

Imorgon kör vi igång. Ikväll kommer Emppu hit. Det blir nog myskväll i soffan skulle jag tro.

Men nu måste jag verkligen göra nåt åt uppsatsen!
2010-06-15 @ 14:41:08 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


I GUESS I LET MYSELF BELIEVE THAT THE OUTSIDE MIGHT JUST BLEED IT`S WAY IN

Idag har det varit "shop ´til you drop" som gällt. Har spungit runt på stan hela dagen och nu är jag många eurosar fattigare än vad jag var i morse. Men istället har jag en hel massa snygga kläder (och diverse andra nödvändigheter) att packa ner i min stora kappsäck.

Eftersom min kamera fortfarande befinner sig i Sion blir det dock inga bilder. Telefonkameran gör dem inte rättvisa.

Så mycket annat vettigt har jag inte att säga idag. Imorgon ska jag till sjukhuset och ta blodprov och sen ska jag försöka ta mig själv i kragen och göra nåt åt uppsatsen. På onsdag börjar teamet. Helt sjukt att tiden går så fort.
2010-06-14 @ 23:05:59 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND I WANT THEM TO SEE SOMETHING DIFFERENT IN ME, AND THAT I´M GOING TO BE FREE

 

 

 

Lina skickade mig några bilder från förra helgen när jag var ute med henne och Jessica. Såhär såg det iallafall ut när vi träffade på Björn i puben i Fagerö. Och fråga inte mig vad jag och Björn håller på med för jag har ingen aning! :D

2010-06-14 @ 18:03:37 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (1) Trackbacks ()


CAUSE ALL I AM IS YOURS, ALL I AM IS YOURS

Nu är jag hemma igen. Skönt det.

Gårdagen var ganska chill, eftermiddagen tog vi det mest lugnt och på kvällen blev det sen konsert i skolparken. Tyvärr förstördes kvällen åtminstone för mig ganska mycket av de ytterst aggressiva Jeppis-myggorna. Mina ben är helt söndertrasade av alla myggbett och allt kliande. Nåja, en trevlig kväll var det trots myggen. Sen bäddade jag ner mig uppe på läktaren i pingstkyrkan och imorse tog jag en skön sovmorgon.

Den här dagen har jag spenderat med min syster och hennes/mina coola kompisar, och däremellan har jag försökt förbereda kvällens predikan. Kvällen blev stressig och allt bara sket sig, och jag anlände till kyrkan ungefär 2 minuter innan ungdomsmötet skulle börja. Men det gick bra trots allt och det blev ett jättebra möte.

Här är en liten filmsnutt av en sång jag tyckte var så fin. Bara Jesus. Så enkelt och så sant.


2010-06-13 @ 01:36:24 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I´LL GIVE MY HEART AWAY TO SAY I LOVE YOU, CAUSE YOU ARE EVERYTHING

Det blev en lång dag igår. Trubbel med utrustning, mixare och lokalen. Men det löste sig till sist och vi hade en riktigt bra kväll. Hur kul som helst. Nu ska jag ut och luncha med pappa och sen sticker jag iväg till Jeppis igen med Jacki och Jonathan.

Stannar antagligen i Jeppis tills lördag natt eller söndag. Så eftersom jag kommer att vara frånvarande och inte blogga ger jag er en liten video istället. Random improvisation nån gång igår ;P

Ha en fin helg allihopa!
2010-06-11 @ 11:10:42 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU LEAD ME ON TO WHERE I`VE NEVER BEEN BEFORE

Nu ska jag sticka iväg till Jeppis. Frikyrkornas gemensamma sommarkonferens håller på där och ikväll ska vi spela på ett ungdomsmöte. Imorgon på en konsert i skolparken. På lördag ska jag prata på ungdomsmötet. Så där har ni mitt program för helgen. Ska bli helt kul.

Nu ska jag springa ut på stan och proviantera litet och sen packa mig i bilen med Gusa, Jacki och ett trumset.

Later, people!
2010-06-10 @ 11:09:07 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM NOTHING WITHOUT YOU, ONLY THE DIRT BENEATH YOUR NAILS. MY HEART IS BRUISED AND IT`S BROKEN AND MY SOUL IS VERY FRAIL

bez tytułu

 

Rock beach

Snattade bilder från polyvore

 

Fick en plötslig lust att go totally rock chic. Bara för att jag shoppade några armband här på eftermiddagen. Gick runt och spanade in allt jag ska införskaffa innan vi åker, men någon vidare shopping blev det inte eftersom fpa inte betalt ut nåt studiestöd åt mig än. Hoppas verkligen dom tänkte göra det, annars har jag problem.

Annars har jag lunchat och gått på stan med Jacki (åt alltför mycket, och jag kunde knappt röra mig på en timme efteråt, men det var ju så sjukt gott!) och hunnit göra en hel del research för uppsatsen (och till och med plitat ner några meningar också).

Imorgon sticker vi mot Jeppis klockan 1300. Souncheck och spelning står på schemat. Samma sak på fredag. 

2010-06-09 @ 20:38:15 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOW MANY TIMES HAVE I BROKEN YOUR HEART, AND STILL YOU FORGIVE

Jag byter upp mig. Eller kanske ner.

 

Jag kör på minisize av det mest just nu. Av allt som ska rymmas med i min packning ialafall. Har fått låna en acer aspire one av pappa. Den är betydligt mer lätthanterlig än min hp pavilion.

 

Jag förvånar mig själv med att ha påbörjat packningen så bra i tid..

 

Nåja. Nu ska jag iaf sticka iväg till spices och luncha med Jacki.

 

Fridens liljor!

 

 

2010-06-09 @ 10:54:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND I FALL IN LOVE WITH THE ONES THAT RUN ME THROUGH, WHEN ALL ALONG ALL I NEED IS YOU

Julias tisdag:
-chili con carne
-plommontomater
-NCIS
-städning av lägenheten
-omplantering av blommor
-shoppat en nagelsax
-tvättat/dammsugat/tryckt ihop luftmadrassen till en så liten boll som möjligt.
-Switchfoot

Pluggandet då? Nåja, jag har läst halva inledningkapitlet (som är typ halva boken!) i en av tre böcker som ska läsas.
Nu sitter jag och äter chili con carne-rester ur en plastburk och konstaterar att jag inte åstadkommit särskilt mycket idag. Inte så konstigt med tanke på att jag vaknade halv ett. Hade vissa sömnproblem inatt, vilket i sin tur kan ha berott på att jag sov mitt på dagen igår. Två varv. Whatever. Det är skönt med sånahär passligt meningslösa dagar också. Kommer inte att ha särskilt många sådana mellan 16 juni och 28 juli, så jag passar på att njuta nu.
2010-06-08 @ 18:34:53 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


TAKE THE SELFISH, TAKE THE WEAK AND ALL THE THINGS I CANNOT HIDE. TAKE THE BEAUTY, TAKE MY TEARS, THE SIN-SOAKED HEART AND MAKE IT YOURS. TAKE MY WORLD ALL APART.

Idag har jag köpt en resväska. Stor. Och en sovsäck. Liten. Som typ mini. En nödvändig kombination för att klara av Uppdrag SC-packning. Min packning har en tendens att bli större för varje år. Nu är man ju medveten om allt man saknat de tidigare åren. Men iår har jag iallafall som mål att minska på antalet väskor, även om volymen på packningen är densamma. Det är så mycket lättare att släpa på kappsäck+handväska istället för kappsäck, sovsäck, luftmadrass, handväska, datorväska plus random plastpåse ;D

Jag har levt på knäckebröd med makrill i tomatsås idag. Mums säger jag bara. Måste inhandla mer makrill imorgon. Pepsi har jag också pimplat. Förstås. Känner mig aningen stinn just nu (säger man stinn på högsvenska?)

Har förresten också inhandlat en massa andra teamnödvändigheter. Som till exempel öronproppar och huvudvärkstabletter. Öronpropparna är teamarens bästa vän, så är det bara.

Har hunnit med en bandövning ikväll också. Skönt att få sjunga av sig litet.

Imorgon ska jag börja med uppsatsskrivandet. Yeah right, lycka till säger jag bara. Att gå på loppis lockar mer.

(Just nu är det nog NCIS som är min bästa vän. Typiskt så leder det till ett väldigt asocialt beteende.)
2010-06-07 @ 23:11:17 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM THE ONLY ONE TO BLAME FOR THIS, SOMEHOW IT ALL ENDS UP THE SAME

 

Arma fin låt.

 

Är tillbaka i stan nu. Ska betala räkningar och försöka få litet smink i ansiktet och vettiga kläder på kroppen. Sen blir det shoppingtur till stenhaga. Ska söka en kappsäck, en sovsäck och kanske också en luftmadrass.

 

Dessutom måste jag till Tritonia och hämta en massa böcker så jag kan börja på med mina uppsatser. Tjoho.

 

Ikväll blir det iaf bandövning inför våra keikkor på sommarkonferensen.

2010-06-07 @ 08:34:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IF YOU PUT YOUR ARMS AROUND ME, COULD IT CHANGE THE WAY I FEEL?

Gårkvällen var verkligen lyckad! Jag, Lina och Jessica satt hos mig och tryckte i oss mat och pratade halva kvällen, och sen blev det Fagerö enda tills puben stängde. Jag hade verkligen roligt, och till och med i Fagerö som jag inte brukar ha så höga förväntningar på. Men nu är jag sluuuut. Jag lyckas alltid bli litet sådär halv-krapula dagen efter trots att jag aldrig dricker nåt.

Eventuellt kanske det blir några bilder sen.

Imorgon sticker jag till Vasa. Tur det, Närpes har nog en litet konstig inverkan på mig. (Fast egentligen kan jag ju inte skylla på Närpes, man är alltid ansvarig för sig själv och sina handlingar).

Men nu behöver jag "krapula"-mat. Typ en hamburgare från Mark. Sen borde jag packa ihop mig.
2010-06-06 @ 16:03:45 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT`S NO ACCIDENT WE`RE HERE TONIGHT, WE ARE ONCE IN A LIFETIME

Jag är litet kär i min jeanskjol.

...och eftersom jag varit duktig nog att glömma min kamera i Sion får ni nöja er med bilder med telefonkamera-kvalitét.


Nu sitter jag ensam hemma i stora huset. Felicia är på äggrund med sina kompisar och lämnar där över natten och mamma och pappa stack iväg till villan. Skönt för mig. Ska spendera kvällen med Jessica och Lina. Det blir tjejkväll här med en massa gott att äta och sen kanske vi tar oss en sväng till Fagerö också om det riktigt vill sig. Första skolavslutningen sen jag själv tog studenten som jag inte jobbar. I´ve got a feeling that tonight´s gonna be a good night! ;) Jag har fått gå runt i finklänning hela dagen och känt mig festlig (men har faktist bara varit på ett enda studentkals) och kvällen får jag spendera med världens finaste tjejer. Som bäddat för succe´!
2010-06-05 @ 17:25:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


EVEN WHEN THE RAIN FALLS, EVEN WHEN THE FLOOD STARTS RISING, EVEN WHEN THE STORM COMES I AM WASHED BY THE WATER

 

Idag har vi haft cell. Dock med aningen färre personer än vanligt. Det blev bara jag, Karolina och Felicia. Men kul hade vi för det! Åt pizza på casa och for sen ut och köra till Kstad och åt glass på campingen. Mums.

 

Men nu är jag proppmätt och känner att en kvällspromenad skulle sitta bra för att få ner maten ordentligt. Tror bestämt jag ska ta mig ut en stund.

 

Imorgon blir det sista dagen på jobbet. Ska bli skönt att få vara litet ledig innan teamet kör igång.

2010-06-03 @ 20:51:58 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SO I LAY AT YOUR FEET ALL MY BROKENNESS, I CARRY ALL OF MY BURDENS TO YOU


Det här är min nya bästa kompis. Dora aka Doron. Hon är den mest kramgoa katt jag känner. Så kramsjuk så hon nästan blir våldsam ibland. En gång råkade hon riva mig över läppen när hon prompt skulle upp kring nacken på mig. Men hon är bra sällskap när det är glest med kunder på jobbet. Bra på att flörta med kunderna är hon också.

Någon glass blev det inte. Istället blev det en tur till "sjömoora" och några varv i Näsby med Ika. Ännu bättre det.


Jag försöker planera min framtid, helgen till att börja med, men det lyckas inte särskilt bra. Kommer inte så långt i mitt tänkande. Så jag gav upp och började lyssna på en massa gamla Jars of Clay-låtar istället. Den här är fin.

Sweet Jesus, you never ever let me go
Oh, sweet Jesus, never ever let me go

Tur är väl det. Fatta vad skönt det är att alltid ha nånting stabilt att stå på, att falla tillbaka på, när allting runtomkring en rasar. Fatta vad skönt att inte alltid behöva vara stark och klara av allting själv. Fatta vad skönt att ha en glädje och frid som inte är beroende av yttre omständigheter.
Och tänkt att han älskar en sån som jag. En sån som du. Tänk att det inte hänger det minsta på vad vi gör eller inte gör, tänker, tycker, kan, orkar eller tror. Han älskar ändå.

What if it´s true?

Om jag bara kunde förklara, men det går så mycket djupare än orden. Det är som att försöka berätta för någon som är blind hur det är att se.
2010-06-02 @ 23:38:18 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


THEY SAY THAT LOVE CAN HEAL THE BROKEN, THEY SAY THAT HOPE CAN MAKE YOU SEE


Sitter på utskottsmöte i min egen säng. Skype är en bra uppfinning.
Det blev alltså inget Vasa idag.

Jag vill ha glass. Ben&Jerrys. Jag tror bestämt jag sticker till butiken så fort vi är klara. Vi har ändå hållit på i tre timmar nu. Inte ovanligt länge alls, snarare ovanligt kort, men jag hoppas på att hinna till butiken innan de stänger.
2010-06-02 @ 19:48:03 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THOUGH THE PAIN IS AN OCEAN, TOSSING US AROUND, AROUND, AROUND, YOU HAVE CALMED GREATER WATERS, HIGHER MOUNTAINS HAVE COME DOWN

Oj vad jag borde sova nu.

Det blev att ta en sväng till Vasa efter jobbet idag. Först samling med ungdomsledarna och sen till Jonas på grillfest. Skönt att få träffa litet Vasafolk. Blir antagligen en sväng imorgon också eftersom vi har utskottsmöte.

Min dator vägrar släppa in mig på facebook. Det är litet fräckt tycker jag.

Nåja. Jag har inte så mycket att säga som ni märker. Nu sova.
2010-06-02 @ 00:12:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()