HERE WE GO AGAIN, IT`S ALL THE SAME. A FAMILIAR SCENE BUT WE CALL IT BY A DIFFERENT NAME.

Feelisen de två senaste dagarna har inte varit den bästa och orken är återigen bortblåst. Idag har jag jobbat lite och skrivit en halv dogmatikessä, men annars har jag egentligen inte gjort mycket alls. Legat på soffan och sängen med filmer och serier. Försvinner från omvärlden lite. Får dåligt samvete när jag dissar roliga händelser, men ja... Jag blir såhär ibland. Inte för att jag på något sätt är på dåligt humör eller mår dåligt, jag är bara energilös. Förr eller senare brukar jag hitta tillbaka igen. Jag hoppas på redan imorgon.
2011-12-27 @ 21:36:19 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEY GIRL, DON`T CONFORM NOW, NO ONE ELSE GOT SOUL LIKE YOU


Juldagen bestod av Emilia-besök och chill hos mami&papi. Sen var jag egentligen påväg på inflyttningsfest och ut på krogen på kvällen men saknade all ork och motivation. Och på julen måste man väl få göra exakt vad man känner för. Så istället drog Felicia och Johannes ut mig och det blev allt från film och kebab till skräckhistorier och skratt-attacker. Vi avslutade kvällen sådär passligt där efter fem på morgonen nån gång. Lyckat värre.

Idag vaknade jag halv ett. Så går det då. Har skrivit lite skolarbete och varit hos mamma och pappa igen. Nu ligger jag på deras soffa och har Buffy-maraton istället för att skriva mera skolarbete, och det är väl helt okej. Mamma försöker övertala mig att göra så lite som möjligt nu, and that´s fine with me. Imorgon kör vardagen igång med jobb och skoldeadliner.
2011-12-26 @ 17:03:03 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


CHRISTMAS - THE 2011 EDITION

Morbror står alltid för fisken på julbordet och mamma för kalkonen och vitsåsen. Det är de tre viktigaste komponenterna i julmiddagen.
Resten nördar sig i soffan...
Morbror Rune och Felicia strax innan hon föll av stolen...
Gift-time!
2011-12-26 @ 16:43:54 Permalink Frozen moments Kommentarer (1) Trackbacks ()


SYSKONKÄRLEK

2011-12-25 @ 01:02:23 Permalink Människor Kommentarer (0) Trackbacks ()


GLAD MIDSOMMAR!

Humor på hög nivå. Jag röstar på KAJs julkalender som FSTs officiella julkalender nästa år.
2011-12-24 @ 17:44:02 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


WITH EVERY HEARTBEAT, ALL OF MY BLOOD BLEEDS, RUNNING INSIDE ME, LOOKING FOR YOU.


Jag har madrassen utplacerad på vardagsrumsgolvet hos mamma och pappa, har julgranen som nattlampa och Ruska som sovsällskap. Tycker att livet är sådär småmysigt just nu.

Har firat mammas födelsedag idag, med den obligatoriska risgrynsgröten och en film och nu ska jag sova här. För på julafton måste man vakna hos mamma och pappa. Så det så.
2011-12-24 @ 00:32:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SATURDAY I`M RUNNING WILD AND ALL THE LIGHTS ARE CHANGING RED TO GREEN.

Ikväll har vi firat julledigheten och låtsats att det är helg. Har tillbringat kvällen med Johannes och Mathias. Först glass- och godisfrosseri framför filmen "The Shooter", sen nån timmes chill på O´Malleys och som avslutning grillmat kring mitt köksbord. Och en hel massa flipp, sång och skratt och några seriösa diskussioner också. De här killarna är två av de människor jag har allra roligast med och kan vara mest mig själv med. Thanks guys!
2011-12-23 @ 01:49:32 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ON A LADDER FROM THERE TO HERE I`LL CLIMB, ALL THIS CLATTER BETWEEN MY EARS I FIND, DOES IT MATTER IF I CAN`T CLEAR MY MIND?

Ikväll har familjerna Lytz haft släktmiddag i Närpes. Trevligt värre och sjukt god mat. Vi diskuterade barndomsminnen och dialekter. Närpesdialekten for the win - I´m proud of it! Och jag lekte med min telefon. Jag gick liksom och skaffade mig en iPhone i förra veckan. Julklapp åt mej själv. Såna måste man ju också få införskaffa.
2011-12-21 @ 23:26:09 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


I SERIOUSLY CAN`T WAIT!

2011-12-21 @ 13:42:51 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


WAIT, DON`T CARE WHAT THEY SAY, WE KNOW WE`LL FIND A WAY.


Har varit på bio med Jullan, Fia och syster ikväll. Typ sista chansen att se Breaking Dawn, så vi tog oss i kragen och kom äntligen iväg. Jag är inget megafan av Twilightfilmerna, eftersom jag tycker de är alltför olika böckerna (karaktärerna-inte handlingen), men jag måste säga att jag blir litet mer övertygad för varje film. Från början var Charlie, Emmet och Jacob de enda av filmkaraktärerna jag kunde tåla (vilket är konstigt eftersom jag får nervfel av Jacob i böckerna). Det blir dock bättre för varje film; mer humor, mera glimten i ögat och mindre tafatt stammande och plågade miner. Så nu ser jag faktist riktigt fram emot den sista filmen.

Nu ska jag avsluta kvällen med lite Buffy-min nya vampyrdrog. Jag är en sucker för vampyrserier, it´s a fact. Jag antar att orsaken är att de oftast har en så perfekt blandning av romatik, drama, action, spänning, sarkastisk humor och snygga badguys! The Vampire Diaries är fortfarande den ultimata favoriten, men Buffy håller mig sysselsatt under TVDs vinteruppehåll. Första säsongen var seriöst urdålig, men även om effekterna fortfarande suger är serien riktigt spännande nu.
2011-12-20 @ 21:54:21 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WE WERE SO YOUNG, WE HAD NO IDEA THAT LIFE WAS JUST HAPPENING.


Har just varit på ögonbottenfotografering och mina ögon ser, med lite extra förstoring, ut ungefär såhär.  Ögonbottenfotografering en gång i året hör till när man är diabetiker och när ögonen ska fotas får man sånadär trevliga "pupillförstorande droppar". Så nu ser jag inget på nära håll på några timmar.

Nu ska jag iväg på styrelsemiddag. Passar bra för jag är hungrig.
2011-12-19 @ 17:34:42 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


MY LOVE IS A LIGHT DRIVING AWAY ALL OF YOUR FEARS, SO DON`T BE AFRAID, REMEMBER I MADE A PROMISE TO KEEP YOU SAFE

Idag har vi haft julmöte i Sion. Efter en massa planerande och slit blev det faktist en riktigt lyckad kväll! Jag är nöjd. Och efter en veckas sömnlöshet kan jag förhoppningsvis ta semi-jullov nu, och börja sova lite bättre. Här nedan kommer en video med korta snuttar från några av programpunkterna. Dessutom lägger jag in hela filmen från när Felicia sjunger, för hon är så sjukt bra och jag är så stolt!


2011-12-19 @ 00:17:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DID I CHOOSE TO LOVE? DID I POINT TO YOU ENOUGH TO LEAVE A MARK ON THINGS?


This is what this weekend will look like. Först blir det SFC-julfest ikväll och sen Söndagsjulspecial. Och där emellan har jag dessutom tänkt hinna ut och träffa närpesbor ikväll, ha nattgäster, hinna med en ledarsamling och God Jul Vasa-paketering och ta en sväng till Närpes och partajja med Ika och Tove.

Förvånansvärt nog känns det som att det mesta är under kontroll. För att förstärka den känslan ytterligare (eller möjligtvis för att återvända till verkligheten) ska jag nu bege mig till jobbet en stund.
2011-12-16 @ 09:54:08 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEY GIRL, BE YOURSELF NOW.

Och ja, före jag somnar... Det här är kul.
2011-12-13 @ 21:52:20 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT ALL FEELS SO TYPICAL, GUESS I`M LOOKING FOR A MIRACLE.

Måst bara skriva en rad om hur otroligt frustrerande det är att bli pigg som en mört så fort klockan är över 22. Speceillt när man varit dödstrött hela dagen och sovit 3,5 timme natten innan. Men nej, jag fungerar inte riktigt som jag ska just nu. Har flera nätter i rad legat och vridit mej fram till fyra på morgonen.


Idag har jag varit ur funktion hela dagen men nu, när jag äntligen skulle få gå och sova, är jag pigg och på G och kommer på en massa saker jag borde göra och hinna med.


Nåja, jag ska iallafall göra ett försök att sova.
2011-12-13 @ 21:41:40 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


UNTIL I DIE I´LL SING THESE SONGS

Foto: Mathias Holm

SFC goes acustic. Har haft en grymt skön kväll, och en grymt skön spelning med hälften mindre band än vanligt. Akustiskt is the shit.

Däremot gjorde jag under dagens lopp alltför många dåliga beslut som resulterade att jag när klockan närmade sig 00.00 var dödstrött och inte hade ätit något på tolv timmar. Det i sin tur resulterade i en gråtfärdig Julia som inte orkade göra annat än gnälla. Som tur är har man fina kompisar som höjer ens humör med sin blotta närvaro. Och som tar med en via mäcken innan dom kör hem en.
2011-12-10 @ 01:01:21 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I DON`T WANNA MOVE WITHOUT YOU

what are you gonna say to God
when all you do is pray to God
to take the thorn away

and all you hear him say is

my grace my grace
my grace is sufficient
my grace is sufficient

Shane&Shane-Grace is sufficient
2011-12-09 @ 14:08:23 Permalink Andas Kommentarer (0) Trackbacks ()


BORN FOR THE BLUE SKIES, WE`LL SURVIVE THE RAIN. BORN FOR THE SUNRISE, WE`LL SURVIVE THE PAIN.

Ledig torsdag. Najs. Har förutom loppisrunda, planeringsträff, bandövning och en flippad biltur hunnit kolla ett par avsnitt Glee. Har haft paus ett tag men nu var det dags igen. Och jag blir alltid lika sjuk på att stå på scen själv. Säkert en av de töntigaste och mest klyschiga serier som existerar men samtidigt så feelgood och löjligt bra.

Jag vet, det har varit mycket youtube den senaste veckan... ;)

Jag är en aning svag för allt med Adele...

2011-12-09 @ 01:22:16 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


BRIAN "HEAD" WELCH FROM KORN

If you haven´t seen this, watch it.

2011-12-07 @ 18:00:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


MY WEEK THROUGH MATHIAS' iPHONE:


1. Getting to know my Mac under måndagens planeringsträff 2. Studentfest hos Jonnis på måndagkväll. På bilden dock inte Jonnis utan Oskar, som passar väldigt bra i studentmössa trots att han inte själv får nån före 2013.
3. Övistreornas musikal igårkväll. 4. En vanlig dag på kontoret-Mathias och jag fjantar oss på FB istället för att jobba aktivt.
5. Fortfarande en vanlig dag på kontoret-pastorn på suicidemission 6. Rutiner, vad är det? Dagens lunch inmundigades kl 16 på Rax med Jullan, Johannes & Mathias.
2011-12-07 @ 17:44:43 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOUR LOVE TEARS ME UP AND WHEN IT´S DONE, PUTS ME TOGETHER.


Den här låten har varit dagens, och gårkvällens soundtrack. Suckade åt Simone (världens finaste återkommande nattgäst) igår över hur tråkigt det är när största delen av all kristen musik låter så väldigt likadant. Jag blir så trött på allt som är mainstream. Det här är egentligen inget undantag, om man tänker på musikstilen, men jag gillar deras låtar ovanligt mycket. HÄR kan man lyssna på Spottan. Jeejee.

Annars då. Idag har jag äntligen fått andra delen av dogmatikuppgifterna skrivna och inlämnade, 7 minuter efter deadlinen. Skillat. Förutom det har jag käkat pepparkakor och tittat på vår spyende katt hos mamma och pappa, chillat med Mathias och varit på musikalföreställning och fascinerats av supertalangen Johannes.

Något som jag för övrigt helt missat att nämna är att jag från och med igår har ny dator. Igen. Den förra gick sönder efter bara två månader, så den här gången struntade jag i Acer (som jag gillar väldigt mycket bortsett från den känsliga skärmen) och satsade på en Macbook Pro. And I love it. Like totally.

Jaja. Whatever.
Peace&Love
2011-12-06 @ 23:31:31 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


THERE`S A FIRE STARTING IN MY HEART, REACHING A FEVER PITCH AND IT`S BRINGING ME OUT THE DARK

Har gått runt och nynnat på Adeles Rolling in the deep sedan igår när jag satt och klinkade den på föräldrarnas piano. Idag på vår planeringsträff hade vi ett Rolling in the deep-moment som resulterade i att jag bara måste dela med mig av de här två filmerna. Den första är söt och musikaliskt helt suverän medan den andra bara är så otroligt charmig.


2011-12-06 @ 00:26:17 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


BREAK MY HEART FOR WHAT BREAKS YOURS. SHOW ME HOW TO LOVE LIKE YOU HAVE LOVED ME.

2011-12-05 @ 13:03:25 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BUT THE GREATEST GIFT OF ALL WAS YOU AND YOUR LOVE FOR ME

DEDICATED TO MAMMA, PAPPA OCH SYSTRARNA


1. Säsong 1&2 av Vampire Diaries (finns som dubbelbox för 39,90 HÄR) 2. Säsong 3, 6&7 av Gilmore Girls (finns på Anttila för 17 €) 3. Dermoshop Body Cream Cranberries ELLER Body Shop Body Butter Olive) 4. Harry Potter böckerna (1-6, 7an har jag) på svenska eller engelska 5. En ny matta i stil med den här från Sotka för 59 € 6. Spotify Unlimited.


Dessutom vill jag ha denhär halsduken från KappAhl. Utöver det kan jag lägga till en iPhone, en hel massa serieboxar (som House s6, Bones s6 och NCIS s8)
, fantasyböcker (det enda jag läser nowadays), en blomvas och några hundra miljoner euro till en ny handväska, random shopping och några jordenruntresor.

2011-12-04 @ 18:21:35 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


SOMETIMES YOU`VE GOT TO LEARN TO LOVE WHAT`S GOOD FOR YOU

Det vettigaste jag gjort idag är att jobba en halvtimme och plugga i femton minuter. Utöver det har jag i princip bara sett på Harry Potter och läst Twilight. Känner mej extremt nördig men alldeles tillfreds med tillvaron.

Imorgon ska jag njuta av höstens första lediga söndag. Högst antagligen genom att plugga allt som jag inte pluggat idag. Men ändå.

Jag är fortfarande inne i mitt winter-mode, vilket innebär att jag har hemskt liten lust att göra nånting annat än att sitta hemma. Men så måste det väl få vara ibland också. Jag var iallafall på bästa julfesten med bästa gänget igår. Och på tisdag blir det musikal, på fredag SFC, lördag julfest med trippelbästa gänget och på söndag julshow. Så kanske det är helt okej att sitta hemma och mysa där emellan.
2011-12-04 @ 00:01:39 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()