LET`S REST FOR A WHILE 'TIL OUR SOULS CATCH US UP.


Nu är jag i Åbo, och redan solen och värmen som mötte mig var värt besväret med de tre olika tågen hit. Blev serverad räktoast och lasagne vid min ankomst, och nu ligger jag på Lindas soffa och chillar medan mitt sällskap är ute på nån kommittémiddag. Senare ska det partajjas dock!

Det är så otroligt skönt att få ta lite time-out och åka iväg ibland. Nu ska jag bara göra roliga och avslappnande saker, och umgås med mina favoriter ända tills tisdag kväll då jag planerar ta mig hemåt igen.

Om ni vill hålla koll på mig gissar jag att jag kommer att spamma Instagram en del under helgen, för Åbo är VACKERT och det är mina vänner också! ;)
Ha en fin helg, och glad vappen!
2012-04-28 @ 18:24:47 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


THERE´S A RIVER IN MY VEINS, IT`S BEEN LOOKING FOR YOU.


...och så det här med bra böcker. Vaknade klockan ett idag, eftersom jag somnade först klockan sex i morse. Detta av den enkla anledningen att boken jag läste (Mistborn) inte tog slut före då. Spännande som sjutton. Så idag har jag verkligen fått tvinga mig själv att plugga istället för att sträckläsa bok nummer två.

Kvällen har tillbringats hos Edith&Jonathan tillsammans med fina typer. God mat, världens coolaste PepsiMax-tårta (Pepsimotiv, inte smak...), och sköna samtal. Det uppskattades sannerligen. Nu borde jag sova för att orka jobba imorgon, men min dygnsrytm är något rubbad. Konstigt nog.
2012-04-23 @ 13:19:42 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


A BEATING LOVE WITHIN MY HEART, WE`RE GOING UP, UP, UP, UP....


Jag blir fortfarande alldeles varm i hjärtat när jag tänker på påsken. Hät kommer några highlights!

2012-04-22 @ 21:46:52 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


SHE WALKED ALONG THE FINEST LINE OF LOVE AND LONELINESS

Vissa människor blir man bara lite extra flippad med. Eller av.


Jo hej. Jag lever än. Har hunnit bli 24 år gammal sedan sist. Tillbringade födelsedagen med att jobba ute i ett regnruskigt Närpes men kvällen blev desto trevligare. Firade med mat, dryck, syster och min kära Ika. På lördag blev det dessutom lunch med halva familjen, och sen en genomfin kväll med favorit-töntarna. En nostalgilista på Spotify, Amarillomiddag, O´Malleys-chill och Star Wars till tre på natten blev resultatet.

På tal om fina människor: något av det finaste jag vet är vänner som kommer på spontanbesök utan att boka tid, vänner som sitter vid köksbordet när man diskar, som spelar gitarr medan man hänger tvätt eller sitter i ens soffa och pluggar medan man själv läser böcker. Mera vardagsvänner åt folket!
2012-04-22 @ 19:45:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


CAUSE I DON`T WANT TO, TO TROUBLE YOUR MIND WITH THE CHILDISH DESIGN OF HOW IT ALL SHOULD GO, BUT I LOVE YOU SO, WHEN IT ALL COMES CLEAR, WHEN THE WIND IS SETTLED, I`LL BE HERE, YOU KNOW.


weheartit

Ibland har man så mycket att se fram emot att man blir alldeles överväldigad. Inkommande helg ska ålderdomen firas på icke ännu fastslaget vis. Veckan efter det blir det långhelg och första Maj i Åbo och sen, efter bara en eller möjligtvis två dagar på hemmaplan bär det av till ett vårigt Malmö och Unitedförsamlingen med bästa möjliga gänget! Och efter en hemmahelg blir det sen ledarkonferens i Helsingfors. Man blir ju peppad bara av att tänka på det! Och efter det, då är det sommar på riktigt.

Förutom att flänga runt ska jag ägna min vår åt att skriva undan lite kvarlämnade skolarbeten och plocka in nån extrakurs, jobba i Sion som vanligt och jobba lite extra på plantskolan i Närpes. Och härja i vårsolen så mycket jag bara hinner. Det blir bra!
2012-04-15 @ 21:52:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND MY HOPE STILL SCRAPES THE SKY, LIKE ALL THESE BUILDINGS I WILL TRY TO LEAVE THE WORLD BEHIND UNTIL MY HEAD IS CLEAR, DRAW A NEW SKYLINE AND CHANGE MY ATMOSPHERE.

Nästa vecka blir jag gammal, så på systers begäran kommer här en lista på behoven i mitt liv:
  • En cykel. Mest för att jag aldrig själv kommer mig för att ringa på findit-annonserna.
  • Pengar. Av nån orsak gick jag på värsta shoppingturen innan påsk och nu söker jag i varje vrå efter pengar till Malmöresan om tre veckor. Och till mat.
  • Sånhär hylla x2
Om någon sen vill ge mig något jag inte behöver men gärna vill ha kan man med fördel välja något av följande alternativ:
  • The Vampire Diaries s1&s2 och NCIS s8. Eftersom jag önskat mig dem i ett år men uppenbarligen inte lyckas införskaffa dem själv.
  • Massage. Kräver ingen förklaring.
  • Restaurangpresentkort, gärna med sällskap inkluderat. Amarillo&Pancho Villa är favoriterna. Mat är gott.
2012-04-12 @ 16:10:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LISTEN, LISTEN, I WOULD TAKE A WHISPER IF THAT`S ALL YOU HAVE TO GIVE.

Foto: Mathias Holm

Bild från lördagen bara för att jag är lite kär i min rosa kavaj och lite kär i vårt team. Och för att Jossan har så mycket feelis att hon knappt fastnar på bild.

Nu är kandidaten inskickad, and it feels goood, I tell you! Har firat med ML, film och chokoglass, och imorgon fortsätter firandet. Party och sömn är planerna för resten av den här veckan. Har en del andra skolarbeten på kö, och en del jobb, men det känns bara inspirerande och fint just nu. Och nu ska jag belöna mig själv med att börja på med fortsättningen på The name of the wind som jag var så fast i för några veckor sedan. The wise man´s fear kom på posten förra veckan, så nu ska här läsas!
2012-04-11 @ 23:32:21 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


GOOD GOD, COULD YOU STILL GET US HOME?


Bästa dramat jag sett på evigheter. Och så blir man ju lite extra stolt när det är Simone och Edit som kokat ihop hela grejen. Tyvärr var jag placerad lite för långt bak för att få den ultimata filmen, men bra är det ändå.


Och så här såg det ut på morgonmötet i söndags. Jag blir anfådd bara av att titta på det. Av nån orsak klipper ifoonen bort det mesta av musiken, antagligen på grund av den höga volymen. Men ja, röj var det iallafall.
2012-04-10 @ 23:44:32 Permalink Check this out Kommentarer (1) Trackbacks ()


PÅSKVECKAN I MIN iPHONE


PRE-EC:
Dagarna innan EC kickade igång bestod av förberedelser, övningar, mera förberedelser, lite stress och en timeoutkväll på Mällis. Bland annat.

EC12:
Själva EC har varit fyllt med underbara människor och fina stunder. Att få spela med mitt älskade team, att få träffa och lyssna till Sara och Patrik Lindholm som var så genominspirerande, vara med på en härlig dopfest, teamwork som fungerar, att få se något man jobbat för så länge genomföras med excellens, människor som verkligen känns som familj, en kyrka man älskar... Gotta love church, säger jag bara, and gotta love my job!

POST-EC:Igårkväll när allt var undandstädat och bortroadat åkte vi iväg till Sundom och chillade hos familjen Sigfrids. Ytterst trevligt att få avrunda en fenomenal helg med att varva ner tillsammans med en hel hög legender. Till sist blev det film hos Jonnis också, innan vi lugnat ner oss tillräckligt mycket för att klara av att åka hem till sängen.

Tack från djupet av mitt hjärta till alla som på något sätt varit inblandade och hjälpt till att genomföra årets bästa fest! Vi har världens bästa team, världens härligaste ungdomar och en Gud som är större än allt annat.

"Ett nytt bud ger jag er, att ni skall älska varandra. Så som jag har älskat er skall också ni älska varandra. Om ni har kärlek till varandra, skall alla förstå att ni är mina lärjungar."

"Vi älskar därför att han först har älskat oss."
2012-04-09 @ 16:47:58 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


UTAN DIG ÄR JAG UTAN HOPP, MEN MED DIG HAR JAG ALLT.


Fina fina människor. Vi hade en riktigt bra bandövning ikväll, och jag blir lite extra varm i hjärtat av dom här människorna. På torsdag drar det igång - EC12 - påskens bästa fest. Innan dess är det mycket som ska hinnas med, till att börja med en hel dag med kandidatskrivande imorgon för att hinna med deadlinen efter påskhelgen.

I fredags chillade jag med Jessica och vi fortsatta på ålderdoms-temat genom att ligga på soffan hela Pampas-kvällen. Fint det också. I lördags blev det  EC-jobb, chill med Mathias, Rocktails med Elin och missinassen-fjantande med töntarna med stort T. Och idag en del inte så framgångsrika försök till kandskrivande. Plus en del White Collar (min nya tv-serie-obsession) emellan allt det andra. Fin helg, glad Julia.

Sen det här med att det är full vinter 1.4.2012.... I don´t really have any words for it.
2012-04-01 @ 23:13:02 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()