PHRASES ON THE PAGES OF UNKNOWN ´TIL YOU READ US INTO POETRY AND PROSE.

Jag tänkte skriva nåt men sen fick jag gäster. Det här klippet är iallafall från påsklördagen när vi hade 20-jubileeum på EC. Now I´m off to Sundom på grillfest.
2011-04-30 @ 16:51:54 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


FOR THIS DANCE WE MOVE WITH EACH OTHER, THERE AIN`T NO OTHER STEP THAN ONE FOOT RIGHT IN FRONT OF THE OTHER

Senaste guldkornet från dagis, sagt av anonym 5-årig kille:

-När man smakar prickikorv så kommer magen igång. MUMS! De e godast i hela Finland!

Igår firade vi vappen med att ha maskerad, äta munkar och dansa. Idag har jag träningsvärk i ryggen. Att röja loss till waka waka med barn i famnen är sjukt kul men inte så lätt som man kan tro. Speciellt inte när närmare tjugo barn alla vill göra samma sak.
2011-04-30 @ 13:04:48 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND IF YOU ARE A WAR LET ME BE THE CASUALTY, ´TIL I`M YOURS ALONE.

Sitter hemma och gör skolarbeten en fredagkväll. Inte det allra mest inspirerande men ibland måste man göra tråkiga saker också. Har konstaterat att jag måste ta vara på varje minut den här månaden, det kommer att bli rätt så fullproppat. Två och ett halvt jobb plus två kurser plus allt annat kul som jag alltid lyckas fylla mitt liv med. Vilken tur att maj månad för mig endast består av tre veckor. Sen blir det en hel vecka i Barcelona med Elin och Jessica för att vila upp sig! <3


Och för att fortsätta på uppmuntran-temat jag skrev om här i början av veckan...

Idag har jag tre gånger fått höra "det du sade/skrev/gjorde betydde jättemycket för mig". FATTA alltså, det kan ju inte finnas mycket som är bättre än att få vara med och hjälpa och uppmuntra en annan människa. Jag vet ju själv hur fantastiskt det är när någon lyckas säga exakt det jag behöver höra i just det ögonblicket; när någon skickar ett fint meddelande när jag känner mig som ensammast eller när någon orkar lyssna på mina virriga tankar när jag är som mest förvirrad.

Mer kärlek, tid och uppmuntran åt folket!
2011-04-29 @ 22:26:02 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WE ARE KEPT AND WE ARE CAPTIVE ´TIL YOU FREE US, VAGUELY UNIMAGINED ´TIL YOU DREAM US, AIMLESSLY UNGUIDED ´TIL YOU LEAD US HOME.Här kommer två filmer från ECkickoff-mötet i torsdags. Ett trumintro (som egentligen börjar först kring 1:30) och en dans. Just in case you´re interested.

Den här dagen har tillbringats i jobb, med dagisbarn som var mer energikrävande än vanligt. Sen chill med Niclas och träff hos mej med bandet. Fy vad bra!  Vi kollade (och lyssnade) igenom en av EC-spelningarna. Analyserade och diskuterade förbättringar. Jag fortsätter förundras över inspirerande människor, och njuter av att få dela livet med andra. Wow, vissa människor är liksom så bra för min själ-för att uttrycka det extra poetiskt.
2011-04-28 @ 22:45:37 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I NEED YOU LIKE A BURNING FLAME, A WILD FIRE UNTAMED, TO BURN THESE WALLS DOWN. I´M ONLY YOURS NOW.

Foto: Tobias Sundman

Jag är så genomtrött men så übertaggad. Har nog aldrig varit så trött på jobbet som i morse. Trots att det var full rulle hela tiden fick jag tvinga mig själv att hålla upp ögonen. Sov tre timmar när jag kom hem och nu har jag suttit hos Jullan med de finaste människorna enda tills klockan blev halv ett. Människor inspirerar mig så sjukt mycket.

Ska upp om fem timmar igen så nu är det bara att krypa under täcket. Jobb och lovsångsträff imorgon.Vila mig hinner jag göra nästa vecka. Kanske.
2011-04-27 @ 00:01:39 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I NEED YOU LIKE A HURRICANE, THUNDER CRASHING, WIND AND RAIN TO TEAR MY WALLS DOWN, I`M ONLY YOURS NOW.

Haha. De senaste gångerna killarna varit på besök har det resulterat i facerape. Den här gången blev det en bloggrape istället. Men visst, det var endast sanning. De är männen i mitt liv och roligare vänner kan man nog inte ha.

Har tillbringat dagen med att äta glass, ligga i solen och koka mat. Sen stack jag iväg till Sundom tillsammans med ett annat gäng genomhärliga människor och tillbringade kvällen hemma hos världens bästa pastor.

Lät killarna stanna kvar i lägenheten och när jag kom hem igen hittade jag de här bilderna på facebook.
Lägenheten däremot var skinande ren. Diskat, dammsugat, dammtorkat, skräpet utfört och till och med nytvättade fönster. LOVE AND RESPECT! <3

2011-04-25 @ 22:17:08 Permalink Människor Kommentarer (1) Trackbacks ()


<3 = :D

Fatta va helsköna killar Oskar, Johannes, niclas  och mathias :D dom e männen i mitt liv <3
2011-04-25 @ 16:37:42 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


DAY TURNS TO NIGHT, NIGHT TURNS TO WHATEVER WE WANT, WE`RE YOUNG ENOUGH TO SAY OH, THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE

Foto: Amanda Ehn

Vaknade klockan nio och kunde inte somna om, även om jag bara sovit 6 timmar.

Igår blev det efterparty med städning, invadering av pikku quattro, znarka i takt med varandra med barnfilm i bakgrunden och till sist litet chill med trevligt sällskap på Amarillo.

Efter en grymt intensiv vecka får man social abstinens så fort man är ensam hemma en stund. Så idag ska vi definitivt hitta på nånting kul.

2011-04-25 @ 10:27:12 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LOVELOVELOVE

En sak till måste jag så säga. FATTA vilken otrolig LYX det är att få vara del av en gemenskap, ett arbete och en kultur där folk uppmuntrar varandra till höger och vänster och verkligen tror på och hejar på varann. Jag kan inte ens räkna de komplimanger jag fått under denhär dagen, än mindre under den senaste veckan.

Och vilken glädje att själv få bli en sån människa som istället för att bara tänka fina saker om människor faktist talar ut komplimanger och uppmuntran! För ett halvår sedan var det verkligen inget som var självklart eller naturligt för mig.

Det är så kul att sitta på facebook nu såhär efter konferensen och se alla uppmuntrande statusuppdateringar, kommenterarer och inlägg. Här kommer ett urplock av det jag hittade på min newsfeed just nu:

Vill säga ännu ett tack för att du hjälpte till på EC11 COME ON! du rockade fett!


Du e som typ hur Cool och awesome som hälst baraså du vet! :)


Tack för en underbar konferens! ♥ måste även tillägga att jag börjar förstå A när han brukar säga hur stolt han är; för denna helg har jag varit så stolt över alla som varit med och gjort varje möte till ett oförglömligt och berörande möte! att först få planera och hålla i trådarna för ett möte och sedan se sådana fantastiska, talangfulla människor förverkliga mötet :) Tack!


Älskar er alla så mycket! Tack för ett fantastiskt samarbete och all uppmuntran! ♥


Jag upprepar ett font 72 ♥ till alla ni som genomföra EC så bra, att jag kunde så gott som stå i bakgrunden och mumla för mig själv!


W, en dag ska jag bli lika cool som du!


Är så fruktansvärt stolt över det enorma arbete alla underbara människor ha satt ner på EC11, ofattbart bra har det varit!!


Du e fettbra! Vilken kille!


DU ÄR DEN HÄFTIGASTE JAG KÄNNER ! :)


Du e grym! Najs att lära känna dig :)


OM MY GOODNESS .. I have no words. I love my church and all beautiful people in it. EC 2011 flippin awesome! Jesus you're the sickest coordinator ♥


Tråkigt att facebook har så små hjärtan... men här kommer ett som är större än det ser ut: ♥ !


Mitt EC sku ha vari bra mycket tråkigare utan dej J! Tack för att du e den du e! :D


J, du e jättesnygg! :)

2011-04-25 @ 00:05:39 Permalink Människor Kommentarer (1) Trackbacks ()


ALL IN FOR LIFE <3

WOW. Jag saknar ord. FY VILKEN BRA HELG VI HAFT! Vilket team, vilka ungdomar, vilken Gud! COME ON! Det bästa av allt är att det inte bara är ett program vi ordnar en gång i året, det är VÅRT LIV.

Ursäkta om jag låter överentusiastisk men jag är aningen trött, slutkörd, speedad, superpeppad och allmänt kär i livet, människor och Jesus nu.

Eftersom jag inte tagit en enda bild själv snattar jag av andra för att ni ska få se en aning av vad vi pysslat med. Mer kommer antagligen senare.

Foto: Jakke Nordblad
Foto: Jakke Nordblad
Foto: Patrik Hellström
Foto: Amanda Ehn
'
Foto:Amanda Ehn
Foto: Patrik Hellström
Foto: Patrik Hellström
Foto: Patrik Hellström
2011-04-24 @ 22:20:53 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - IKKIS&BÖÖNE

För att det här är så typiskt dem och för att jag saknar somrarna när man hängde med dem hela tiden.
2011-04-24 @ 11:47:00 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - BÄRT

För att vi hade sjuk humor förr i världen. För att Bärt Brittelsson aka das Bartspeer led av en skallfraktur och dog en tragisk död när Jode kastade honom i marken så han gick i tusen bitar och blev nedtrampad i gräsmattan.
2011-04-23 @ 16:41:00 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - OM VEM JAG ÄR MED DIG

För att jag var poetisk förr i värden. För att jag egentligen fortfarande är det.
2011-04-22 @ 14:39:00 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - ABILUCIA

För att det här nog var den bästa gymnasieklassen man kan ha och för att så många av de här människorna fortfarande hör till de allra viktigaste i mitt liv. Och för att vi hade sjukt kul när vi lussade för lärarna redan i November.
2011-04-21 @ 22:39:51 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


EC 11-ALL IN

Nu är vi igång med EC 11-All in. Den tjugonde påskkonferensen i ordningen. Wow. Det är sjukt kul och jag är sjukt trött ren efter en halv dag som bestått av predikoförberedelser, städning, städning, städning, kanslifixande och ett sjukt bra kvällsmöte. Fy vad det är kul! Imorgon får jag både predika och sjunga, hur kul som helst.

Men nu, välbehövlig sömn.
2011-04-21 @ 22:28:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND SOON THE SUN WILL COME WITH HEALING ON ITS WINGS, TO WASH AWAY YOUR TEARS AND MAKE YOU NEW. HERE´S TO YOU.

Och vill ni lyssna på något vackert, dagen till ära, rekommenderar jag det här:

2011-04-20 @ 12:34:23 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


NOW EVERYBODY PUT YOUR HANDS IN THE AIR! YEAH YEAH YEAH!

23. Det låter sådär passligt gammalt. Jag har sådär halvt missat att jag varit 22 det här året, jag har mest tänkt att jag varit 21. Därför känns det som att jag hoppat över nåt nu när jag blir 23.

Jag är litet missnöjd med mitt födelsedagsväder och med min egen kroppstemperatur (än en gång stadiga 37,0) men annars är det fint. Har sovit länge och pysslat på med EC-förberedelser (surprise). Ikväll ska jag och familjen på systers estenomklass modeshow och sen blir det middag med vänner.

Firade ju med ett helt gäng fina vänner i lördags och fick också en del fina presenter. En av dem blev jag dock extra förälskad i och den vill jag visa åt er. Den ska upp på väggen fortare än fortast.

Hanna Söderlund är min favoritkonstnär, it´s as simple as that.
2011-04-20 @ 12:10:53 Permalink Bara Jag Kommentarer (0) Trackbacks ()


TRUE STORY


Haha, det här är roligast på länge. Och ack så aktuellt.
2011-04-19 @ 20:24:11 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


THROUGH YOU I CAN DO ANYTHING, I CAN DO ALL THINGS CAUSE IT´S YOU WHO GIVES ME STRENGTH. NOTHING IS IMPOSSIBLE!

WOW vad jag bli taggad! Sitter och förbereder min predikan och ämnet i sig är ju så uppmuntrande så man blir helt till sig! Allt förmår jag genom Honom som ger mig kraft. Som bakgrundsmusik har jag planetshakers.

2011-04-19 @ 14:48:53 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


VAR DÄR ELLER VAR EN FYRKANT!

EC11 preview from Sion Church on Vimeo.

2011-04-18 @ 19:45:06 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT`S HERE THAT I CALL OUT, IT`S HERE THAT I FALL DOWN, IT´S HERE THAT I FOUND OUT THAT YOU ARE EVERYTHING I HOPED YOU´D BE.

Började läsa C.S. Lewis mitt i mina kolumnfunderingar och det här är ju bara så sjukt bra:

"Suppose we have only dreamed, or made up, all those things: trees and grass and sun and moon and stars and Aslan himself. Suppose we have. Then all I can say is that, in that case, the made-up things seem a good deal more important than the real ones....I'm on Aslan's side even if there isn't any Aslan to lead it. I'm going to live as like a Narnian as I can even if there isn't any Narnia."

Det är kanske litet svårförståeligt om man inte läst Narnia men om jag får överföra tanken på min tro går den ungefär såhär:

Anta att vi bara har drömt eller hittat på alltihopa; nåden, frälsningen, himlen, Gud och Jesus själv. Anta att det är så. Om så är fallet är det enda jag kan säga att det påhittade verkar så mycket viktigare än det som egentligen är verkligt. Jag tänker stå upp för Jesus och kämpa för hans sak även om det inte finns någon Jesus. Jag tänker leva som kristen även om det inte finns någon himmel eller någon Gud.

Varför? För att det är värt det!

Don´t get me wrong, jag tror ju såklart att det är sant.
Men när folk frågar mig "men tänk om det sen skulle visa sig att Gud faktist inte finns, what then?"
Då kan jag helt ärligt säga att jag inte för en sekund skulle ångra det liv jag levt. För det är så hejdundrande fantastiskt! Och för att jag från djupet av mitt hjärta verkligen tror att det är det mest spännande och underbara liv man kan leva!

Gotta love it! ;)
2011-04-18 @ 19:01:43 Permalink Vackerhet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THIS AIN`T OPINION, IT`S CONSENSUS FROM MY HEART AND MIND; YOU MAKE ME HAPPY TO BE ALIVE!

Idag fryser jag som en gris, trots solskenet. Kan bero på att febertermometern än en gång visar stegring. Har haft mer än heldag på dagis (med en iskall och stormblåsig skogsutflykt) och så har jag varit på en arbetsintervju.

Men ja, jag måste än en gång få säga att jag älskar mitt jobb. Alldeles riktigt på riktigt. Även om det innebär att börja jobba klockan 7 på morgonen. Så att fortsätta nästa höst (dock på förskolan) känns inte alltför främmande.

Sådär på tal om det har jag anayserat mig själv och insett att jag nog har ganska lätt för att vara tacksam för saker. Läste igenom anteckningar från förra året där jag under en period ganska exakt varje dag uttrycket min glädje över den nya lägenheten.

Och jobbet jag sökt nu, det känns som att det skulle vara perfekt. Litet under 20 timmar i veckan (dock högst antagligen ganska ojämt fördelat), vilket innebär att man överlever på lönen och ändå har tid över för att ha sommarlov!

Men nu är det kolumnskrivande som gäller resten av kvällen, om det här ska bli till nånting! "Inför söndagen" till Sydin, here we go!
2011-04-18 @ 18:06:37 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - ACAPPELLA

För att det här är något av det jag saknar allra mest från FKF-året. Det ständiga musicerandet, turneérna, kören, showerna och a cappella-gruppen.
2011-04-18 @ 13:56:00 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOPELESSLY, I FEEL LIKE THERE MIGHT BE SOMETHING THAT I`LL MISS. HOPELESSLY, I FEEL LIKE THE WINDOW CLOSES OH SO QUICK

Fest blev det igår. 23 personer besökte min lilla lägenhet för att fira mina 23 år. Mycket angengämt. Tyvärr är jag aningen osams med min kamera och fångade ingen på bild, förutom Johannes som slocknade på min säng där i slutet. Vi väckte honom med vatten i örat.

2011-04-17 @ 17:14:52 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU STEAL MY HEART OVER AND OVER AGAIN

Dagens favoritord passar fint in i mina resultatlösa skrivförsök. Jag skriver nog, men inte den söndagskolumn jag borde skriva, och inte det predikoutkast jag borde få färdigt. Istället skriver jag mejl åt mina cellisar och random dikt- och låttexter. Fast jag är rätt nöjd ändå.

Min mun skall förkunna din rättfärdighet,

din frälsning dagen lång,

fastän jag inte har ord till fullo.

Ps 71:15
2011-04-17 @ 16:08:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DEAR GOD

weheartit
2011-04-17 @ 13:52:50 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - EN STYCKEN SOLTORKAD ELIN

För att Elin är den bästa, den sötaste och den roligaste och för att vi hållit ihop sedan vi var 13 år.
Bilder från spikstock 07 och från Heidi&Johans bröllop.
2011-04-17 @ 13:42:00 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


I SAY OH, GOT THIS FEELING THAT YOU CAN`T FIGHT, LIKE THIS CITY IS ON FIRE TONIGHT

Nu blir det feeest! Bara så ni vet.
Ha en fin kväll!
2011-04-16 @ 17:44:07 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (1) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - YLVA JE ATTRAKTIV

För att min syster har den sjukaste humorn och för att "YLVA JE ATTRAKTIIIV!". Inside. Sorry.
2011-04-16 @ 12:37:00 Permalink A picture a day Kommentarer (2) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - MY PARENTS

För att mina föräldrar är bäst och för att jag längtar efter sommar och båtliv.
2011-04-15 @ 22:35:30 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


LAY IT DOWN A LITTLE, LAY IT DOWN A LOT, I DON`T WANT TO HOLD IT ANYMORE. LAY IT DOWN IN PIECES, LAY IT DOWN IN WHOLE, EVERYTHING I`VE CARRIED ON MY OWN.


Jag har på känn att jag är aningen stressad. Inte för att det egentligen känns så, men för att jag inte har kunnat sova på tre nätter nu. Jag har aldrig annars problem med att somna, men nu tar det flera timmar innan tankarna slutar snurra och sen sover jag oroligt som en...nånting.

Det blir två tuffa veckor nu. På torsdag börjar EC och innan det ska jag lära mig låttexter och stämmor, få min predikan från idé till verklighet, skriva en tidningskolumn, vara på två halvdagsföreläsningar, jobba, och dessutom pyssla på med allmänna EC-förberedelser-som en hel massa städande och roadande. Plus att jag ska partajja imorgonkväll! Dumt som bara vad att börja på med nåt sånt, men jag VILL! Det är flera år sedan jag firat min födelsedag på riktigt.

Veckan efter EC är det jobb på heltid som gäller.

Men alltså. Jag gillar ju det. STENHÅRT. Men det är litet jobbigt att inte få nån sömn på nätterna.

Now I´m off to föreläsning om ätstörningar.
2011-04-15 @ 14:53:37 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WANNA ROCK N ROLL, I WANNA GIVE MY SOUL


Jag har blivit smått kär i den här låten och repeatar den mest hela tiden.

Idag har jag mest bara sovit efter att jag kom från jobbet. Det brukar bli så dedär dagarna när jag jobbar 7-12. Men nu ska jag iväg på en sista bandövning innan EC.

I helgen blir det skola, party, kyrka och kolumnskrivande.
2011-04-14 @ 17:56:56 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH THOSE SUMMERNIGHTS

weheartit

Jag har två jobberbjudanden för hösten men inte den blekaste aning om hur jag ska tillbringa min sommar. Tell me what to do. Har nog sökt några jobb-ett assistentjobb & en allmän nordjobbsansökan- men jag vet inget än, och kommer knappast få veta nåt på ett tag.

Har ni några förslag på vad jag ska göra? Bara jag har pengar så jag får hyran betald och har nåt att leva på behöver jag inte nödvändigtvis jobba jättemycket. Men något vill jag göra och pengar behöver jag.
2011-04-14 @ 14:21:37 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RED RIDING HOOD


Måste erkänna att jag blev litet småkär i den här filmen. Jag har en förkärlek för allt som är det minsta saga eller fantasy, och den här var väldigt estetiskt vacker.

Annars var det en väldigt fin kväll med syster. God mat, trevligt sällskap och, som sagt, bra film.

Nu blir det snart sängen för imorgon är det dagis som gäller.
2011-04-13 @ 20:34:06 Permalink Check this out Kommentarer (4) Trackbacks ()


I HAVE A SONG, SO LET THE EARTH SING ALONG

Kom tillbaka till stan med Ika imorse. Det satt bra med en pratstund sådär på morgonkvisten.

Hade tänkt tillbringa förmiddagen med att förbereda predikan jag ska ha på EC, men istället fastnade jag på Spotify. Det hela resulterade i den här; en lista med gamla godingar. Den innehåller en hel massa av den (kristna) musik jag lyssnade på i högstadiet-gymnasiet. Enjoy.

Men NU ska jag hinna förbereda litet innan det bär iväg till Amarillo med syster.
2011-04-13 @ 13:33:47 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M WEAK, I`M POOR, I`M BROKEN, LORD, BUT I`M YOURS. HOLD ME NOW.


En av mina all time favourites.
2011-04-12 @ 22:56:59 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHAT IF THERE´S HOPE YOU NEVER DREAMED OF HOPING FOR? WHAT IF YOU JUMP? JUST CLOSE YOUR EYES? WHAT IF THE ARMS THAT CATCH YOU, CATCH YOU BY SURPRISE?

Har haft en finfin kväll med finfina Närpestjejer. Ärlighet och äkthet, det gillar vi starkt. Det, i kombination med en massa Jesus, vill jag bygga mitt liv på.

Imorgon ska jag ha en finfin kväll med en annan finfin tjej. Ska på bio och sen äta god mat tillsammans med syster. Fira hennes 21 år en vecka i efterskott. Och det här är filmen vi ska se:

2011-04-12 @ 22:08:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - SVERIGETEAM


För att vi åkte på team till Sverige en gång. Till Härnösand vårvintern 2007, närmare bestämt. Det var mycket givande, intressant och roligt. Och människorna som var med hör till de bästa.  Och för att de här två killarna är två av dem jag spenderade allra mest tid tillsammans med under min gymnasietid.
2011-04-12 @ 17:30:20 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY - I`M STUPID


För att resten av bilderna som togs den här kvällen, en gång för sisådär tio år sedan, är i behov av totalcencurering. För att jag har världens sjukaste och världens roligaste kompisar och för att jag älskar dem av hela mitt hjärta.
2011-04-11 @ 23:17:12 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU PUT ONE FOOT IN FRONT OF THE OTHER, WE MOVE LIKE WE AIN`T GOT NO OTHER, WE GO WHERE WE GO, WE`RE MARCHIN ON.

syster och jag i helgen. Foto Mathias Holm.


Nu ska jag till tandläkaren, något jag skjutit upp i cirka två år. Blä och fy och usch. Jag har inte direkt tandläkarskräck men jag får ordentligt med ångest så fort ämnet kommer på tal.
2011-04-11 @ 12:05:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH HOW MANY TIMES HAVE I BROKEN YOUR HEART, BUT STILL YOU FORGIVE IF ONLY I ASK.

som mest var vi 14 pers på scen.

Nu är jag dödstrött. Det har varit en lång och intensiv helg, men sjukt roligt har jag haft. Idag har jag varit i Sion hela dagen. Först sjöng jag med Christels team och sen hade vi en närmare 4-timmars EC-övning med vårt team. Trött i rösten minst sagt.

Magen är tom och kylskåpet är tomt. Dock är jag för trött för att släpa mig till Pikkolo så det blir att tugga på två ägg innan jag stupar i säng. Vilken tur att jag är ledig imorgon.
2011-04-10 @ 22:11:09 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN YOU`RE HAPPY LIKE A FOOL, LET IT TAKE YOU OVER, WHEN EVERYTHING IS OUT YOU GOTTA TAKE IT IN.

2011-04-10 @ 12:29:59 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


TIOTUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART


Den här har snurrat i min hjärna hela kvällen. Och i högtalarna också, trots en hel del protester från killarna. Jag och Felicia har haft öppet hus och längeheten har varit full. Mycket angenämt och mycket galet. Bilder imorgon. Nu soffan (sängen är upptagen av syster).
2011-04-10 @ 01:19:38 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


BUT PLEASE TELL ME WHAT THERE IS TO COMPLAIN ABOUT?


Efter en intensiv gårdag med jobb och SFC, en sen kväll med impulsbesök, en tidig morgon med fikafixande, en ledarsamling och en EC-planering och med en morgondag bestående av övning och spelande 14-22 är det väldigt skönt att min kväll blir ledigare än planerat. (Behold världens längsta mening.)

Nu ska jag bara ligga på sängen och plugga texter och öva låtar. Och chilla med syster.

An by the way. Om du inte anmält dig till EC ännu kan du, och SKA du göra det här. Det kommer LÄTT att bli den bästa konferensen på evigheter! ;D
2011-04-09 @ 14:35:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY-AND I CAN`T HIDE IT

För att jag såg ut såhär en gång i tiden och för att jag känner såhär ibland, så även ikväll.
2011-04-09 @ 00:07:41 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY- AS IRON SHARPENS IRON, SO ONE PERSON SHARPENS ANOTHER.


För att jag och Jode pratade om "the old times" idag. När man hade ett gäng som umgicks så tajt lärde man verkligen känna varandra på riktigt. Det blev en hel del drama och det fanns alltid saker att reda upp och reda ut, men det är ju så man formas som människa. Man slipas mot andra. Så tack för att ni varit och är en del av mitt liv, ni som är fler än de som finns på bilden.
2011-04-07 @ 22:04:21 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


BUT WITH WHAT WE HAVE I PROMISE YOU THAT, WE´RE MARCHIN ON

Efter sju dagar med antibiotika har jag fortfarande en stadig kroppstemperatur på 37,0 grader. What to do about that? Man blir ganska slut men man orkar liksom inte vila hur länge som helst heller. Det funkar inte helt praktiskt. Jag kommer att fara på jobb imorgon, och jag kommer att köra på i 110 över helgen och i princip leva i Sion på grund av alla övningar, planeringar och möten.

Det mest frustrerande är att jag har så stort sömnbehov nu att jag börjat sova länge på morgnarna igen. 11, 12 och till och med 12.30 en dag. Gillar inte.

Men jag är på bra humör, don´t get me wrong! Tycker livet är riktigt trevligt just nu.

Nu ska jag öva litet stämmor. Sen blir det middag med M-L och bandövning hela kvällen.

2011-04-07 @ 14:10:35 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


A PICTURE A DAY- WINGDINGS


För att det här är så länge sedan att jag nästan hade glömt bort att vi fanns. Vi spelade tillsammans ett bra tag, Jennie, Linnea, Toffe, Micke, Pedro och jag. Nåt riktigt namn tror jag aldrig vi lyckades bestämma oss för, det var aningen svårt att hållas seriösa. Vi gick under allt från LBB (visst var det det? vad stod det för?) till Wingdings och Aslan and the talibans.

Bilden är från Spikrock 2007.
2011-04-07 @ 01:54:58 Permalink A picture a day Kommentarer (3) Trackbacks ()


I´M TAKING A MENTAL PICTURE OF YOU NOW

Jag håller på att rensa igenom alla gamla bilder på min externa hårddisk. Där finns mängder. Och eftersom jag blir alldeles överväldigad av minnen jag vill dela med mig av inför jag härmed en ny kategori här på bloggen för ett tag framöver: "a picture a day-a walk down memory lane"

Jag sommaren 2006
2011-04-07 @ 01:25:11 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()


060490-DAGEN JAG BLEV STORASYSTER


Världens snyggaste lillasyster blir 21 år gammal idag. Grattis säger jag. Du är typ viktigast i världen för mig.

Superduktig frisör, entusiastisk egenföretagare, snygg, elegant, hot och söt, en fantastisk medmänniska med stort hjärta, rolig tjej med härlig humor och världens bästa syster (på delad förstaplats med den yngre upplagan ;)). Den människa här i världen som jag kan vara allra mest mig själv tillsammans med. Tack för att du finns! <3
2011-04-06 @ 12:53:58 Permalink Människor Kommentarer (8) Trackbacks ()


YOU CAME TO SHAKE US AND TO WAKE US UP TO SOMETHING MORE THAN WE´D ALWAYS SETTLED FOR. AND YOU MAKE ME WANT TO LIVE.

"Ha spegelns beslutsamhet.
Den förlorar aldrig sin förmåga att reflektera,
inte ens om den slås sönder i tusen bitar."

Jesus, hjälp mig att leva så. Så att jag, oberoende av hur trasig jag känner mig, alltid kan reflektera din kärlek.
2011-04-05 @ 22:27:15 Permalink Andas Kommentarer (0) Trackbacks ()


THIS ONE´S FOR THE TORN DOWN, THE EXPERTS AT THE FALL. COME ON FRIENDS GET UP NOW, YOU`RE NOT ALONE AT ALL.


Bortsett från den här låten, som är väldans bra och har en snygg video (tack Daniela för tipset), och solskenet utanför fönstret känns det mesta litet småruttet just nu, utan särkilt mycket orsak.
Har feber och är lättirriterad helt enkelt. Befinner mig i Närpes och BORDE göra en massa saker. Cell om två timmar (det i sig är ingen dålig sak men jag känner mig aningen okapabel idag).
2011-04-05 @ 15:33:38 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH, THIS HAS GOTTA BE THE GOOD LIFE

Mina kompisar är snyggare än dina.
2011-04-05 @ 11:27:08 Permalink Människor Kommentarer (0) Trackbacks ()


FIND ME HERE AND SPEAK TO ME. I WANT TO FEEL YOU, I NEED TO HEAR YOU

Äter mango och kollar igenom missionsrapport från Filippinerna. Ska strax iväg på lovsångplanering.
Fick sluta tidigare från dagis idag så jag har sovit hela eftermiddagen. Det satt bra efter att ha sovit fem timmar per natt nu hela helgen.

Har inte så mycket att säga egentligen. Det var mest detdär med mango och Filippinerna som kändes viktigt.

Ja, så sökte jag just ett jobb. Min sommar är fortfarande ett enda flumm.
2011-04-04 @ 16:45:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I SHOULD LET YOU GIVE ME WINGS, I SHOULD LET YOU SET ME FREE

Nu har jag inte den minsta lust att gå och sova.

Har suttit på O´Malleys och flummat med Fia, Jullan och Jonas nån timme och kom precis hem. Och ska snart upp i jobb. Men det tycker inte min hjärna. Den har snurrat på högvarv ända sedan gårnattens alla diskussioner med Emilia och helgens alla aha-upplevelser.

Det har varit så sjukt skönt att ha henne här. Ni vet, det finns vissa människor som är extra bra. Som man kan vara extra mycket sig själv med. Som man kan prata extra bra med. Emilia är en sån. All the cred in the world to her.

Nu ska jag flumma vidare nånstans mindre offentligt.
2011-04-03 @ 23:40:45 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOMEDAY ALL THAT`S CRAZY, ALL THAT`S UNEXPLAINED, WILL FALL INTO PLACE

Sen hade vi ju faktist sjukt kul igår också.

2011-04-03 @ 19:20:30 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM WILLING TO RISK IT ALL. I SAY YOUR NAME, JUST YOUR NAME AND I`M READY TO JUMP, EVEN READY TO FALL

Om vi ska summera gårdagen i några bilder och ord: Jag och Emilia var snygga...

...tillsammans med en massa andra snygga människor...


Men snyggast var ju förstås ändå brudparet!2011-04-03 @ 13:03:06 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


I DON`T KNOW HOW YOU FOUND ME, OR WHY YOU LET ME COME BACK

Det här var igår.
Det här är idag. Och jag har världens snyggaste skor. Synd att ni inte kan se dem.
2011-04-02 @ 14:35:33 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT COMES AND GOES IN WAVES

Jag känner mig smått...exotisk...med min "tropiska sjukdom".
2011-04-02 @ 11:08:15 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


THERE WAS SOMETHING IN THE WAY YOU LOOKED AT ME THAT DAY, LIKE SOMEONE FAR AWAY THAT YOU ONCE KNEW

Idag är en bra dag. Har spenderat förmiddagen på stan vilket resulterade i att jag nu har den perfekta outfiten till morgondagens bröllop. Ni vet sådär så man bara längtar tills man får klä på sig för man vet att man kommer att känna sig skitsnygg!

Det är dock inte det bästa. Det bästa är att Emilia är här. Har redan hunnit spendera eftermiddagen tillsammans, och kvällen kommer att bli bäst på länge.

En annan faktor som gör detta till en mycket bra dag är att jag äntligen fått tag i Joshua Radins nyaste. Inte så ny längre, den kom ut i Oktober, men ändå. Same as always but still so different. And I love it.

(eftersom videon inte har det minsta med låten att göra dissade jag den)

2011-04-01 @ 18:58:42 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND IT`LL TAKE A FLIGHT TO FIGURE OUT WHERE I`M GONNA FINALLY LAND

2011-04-01 @ 00:02:28 Permalink Andas Kommentarer (0) Trackbacks ()