THE SUN WON`T STOP GETTING BRIGHTER, MY FEET ARE GETTING LIGHTER


Förra sommaren var väldans fin. Den här sommaren kommer att bli ännu finare, för nu är jag ledig på halvtid och hinner vara hur somrig jag bara vill. Dessutom har jag två veckors total semester.

Jag har bestämt mig för att jag ska göra alla såna där saker man alltid säger att man ska göra men aldrig gör. Åka på konserter, fara på roadtrip, sitta på uteserveringar dagarna i ända, läsa hundra böcker, utforska stan på cykel, cruisa runt i en bil med öppna fönster och alltför mycket bas och ligga på stranden så mycket jag bara hinner. Wanna join?
2012-05-30 @ 22:13:37 Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()


BUILD ME A HOME INSIDE YOUR OPEN ARMS, THE ONLY PLACE I EVER WILL BELONG. I AM STILL RUNNING, I AM STILL RUNNING.


Jag påbörjade ett långt inlägg om att vara sig själv, att vara trovärdig och äkta, men raderade alltihop. Jag har så många frågor och funderingar men så lite svar och egentligen ingenting av substans att skriva, så jag låter bli.

Istället kan jag ge er tre av mina favoritord: Ärlighet, Äkthet och Ödmjukhet.

Hej flumminlägg.
2012-05-29 @ 23:19:38 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU COULD COME AND SAVE ME, TRY TO CHASE THE CRAZY RIGHT OUT OF MY HEAD.


Måste bara få rekommendera min nya seriefavorit Suits. Som en blandning av Mad Men och White Collar och jag älskar det! Att jag från förr är aningen svag för Gabriel Macht som här spelar hotshot-advokaten Harvey Spector gör det inte sämre. Än så länge finns bara en första säsong på tolv avsnitt, men den andra säsongen börjar 15 juni. Can´t wait! Se den! Trailern hittas HÄR.
2012-05-23 @ 17:41:31 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT`S LIKE I`M LIVING ON A SILVER LINING, YEAH!

(weheartit)

Måste bara få skriva ett litet glatt inlägg för att skryta en aning. Jag är kanske inte den som lägger ner allra mest tid på skolarbete, men fina resultat gör mig faktist ändå ganska glad. Blev aningen förvånad när jag idag fick veta att jag fått en fyra som slutvitsord i socialpolitik och i mina båda biämnen. Dessutom fick jag en femma och ytterst fin kritik för min kandidatavhandling, och de senaste veckorna har tre olika föreläsare berömt mig för mitt språk och skrivande. Det är nästan så att jag gör ett litet glädjeskutt!

Utöver detta kan jag konstatera att det enda jag har kvar av skolarbete är en liten diskussionsuppgift, samt att lämna in några färdigt skrivna essäer. Snart har jag mina kandidatpapper i handen. Feels pretty good!
2012-05-21 @ 22:13:12 Permalink Leka Studerande Kommentarer (1) Trackbacks ()


TISDAGSUNDERHÅLLNING


Det blev impulsbesök till bion med J ikväll för att se Tim Burtons nya film Dark Shadows. Jag gillar Tim Burton och jag gillar Johnny Depp. Bra kombination. Filmen spårade "en aning" mot slutet, men var ytterst underhållande. I like.
2012-05-15 @ 22:17:11 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


WOULD YOU LET ME SEE THE WORLD BEHIND YOUR EYES?


För att Daniela tagit så sjukt snygga promobilder, och för att jag sitter på en tråkig föreläsning och väntar på att få sticka iväg på SFCTema: Like A Sir. Klänningen, pärlhalsbandet och de röda klackarna ligger i väskan och väntar och jag har sett bildbevis på att den röda mattan är utrullad i Sion. Var på Fantoy och letade efter en monokel åt J igår, och expediten frågade vad som egentligen är på gång när det var så många som varit där för att köpa gubb-accesoarer...
2012-05-11 @ 16:44:00 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


WHO´S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?


Intro från UnitedOpen i helgen. Det snyggaste jag sett på länge och minst dubbelt så häftigt i verkligheten.
2012-05-07 @ 15:44:31 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


I GET A BIT CONFUSED WITH EVERY SPRING. FLOWERS THAT BLOOM, YOUR EYES, HUMMINGBIRDS SIDE BY SIDE. MY HEART WON´T STAY ENTIRELY IN THIS RIB CAGING.

Eftersom internettillgången varit dålig har jag inte kunnat spamma instagram så mycket som jag velat. Istället kommer bilderna här. För att jag blir så glad av att kunna gå tillbaka och titta på alla fina människor och minnas fina händelser. Extremt lyckad helg skulle jag säga. Och Malmö är vackert.

(bilderna som jag själv är med på har jag knyckt av Jullan)
2012-05-07 @ 13:01:06 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


IF YOU`RE FEELING LOW, DON`T LET IT GET YOU DOWN. TODAY WILL BE A SHADOW WHEN TOMORROW COMES AROUND.

Bild: Stefan Sigfrids

Hälsningar från Malmö!
Vi är ett gäng från Sion som varit här på United Open, en ledarkonferens i Unitedförsamlingen. Sjukt intressant! Konferensen slutade igår men vi stannar ända tills ikväll. Har fått lyssna till en massa inspirerande människor, suttit på fina restauranger och ätit god mat, haft många intressanta diskussioner och sovit i en skön hotellsäng med fluffigt täcke. Och det finaste av allt var nog att jag fick träffa min älskade Emilia för första gången sedan jul. Trevligt värre.
2012-05-06 @ 10:41:03 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WAS MADE FOR SUNNY DAYS AND I WAS MADE FOR YOU.

Den här helgen/början av veckan har varit en total njutning. Bättre kan man nog inte ha det. Åbo har bjudit på sol, värme, gott sällskap, mycket skratt, roligt program och god mat. Det här lever jag länge på.


Nedan följer min dagbok a la Instagram. Fina saker måste dokumenteras.På lördag beundrade jag Åbo från Lindas balkong, tog mig iväg till Sode på eftersläpp och träffade lite kändisar, avslutade natten med kebab och delade Lindas bäddsoffa med Söt-Totten.

Söndagen inleddes med en lång och ljuvlig brunch på Blankos terass. Där kunde man ha suttit hela dagen, men jag och Tove tog oss iväg för lite shopping. Jag chillade i diverse provrum medan Tove provade klänningar.
På kvällen fascinerades jag över hur bra min nya tröja matchade med Lindas lakan och sen gick jag till Jessica för att hälsa på i hennes nya lägenhet. Därefter bar det iväg till Andreas där vi drack vin, åt rödlökschips och pratade om onepiece-dräkter.
Måndagen inleddes med super-picknick i Domkyrkoparken. Allt från plättar till oliver och köttpiroger fanns framdukade.
Efter att matkoman inträtt beskådade vi dragkampen och tog oss sedan till en ölbåt för att njuta av solen.
Mot kvällen promenerade vi upp till Vårdberget med några tusen andra för att sjunga in våren, lägga på studentmössorna och korka skumppan. Och på bild hamnade finaste Linda som var min värdinna över helgen.
På kvällen blev det Wappmiddag på Kåren tillsamman med 180 andra, och jag hade de bästa av dessa som mitt bordssällskap.
På eftersläppet stod The Siewert Öholm Experience för underhållningen och på hemvägen var Åbo skräpigt men vackert.
1a Maj firades med ännu en picknick, denna gång på Vårdberget med världens godaste pizzor och mjöd.
Efter många timmar i solen och några passligt rödbrända näsor och axlar traskade vi hemåt och jag hoppade i en bil med Fredde och Åsa och åkte hem till Vasa.
Och nu är jag lite småkär i Åbo.
2012-05-01 @ 23:24:17 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()