OH MY LOVE, HELP ME OPEN MY HEART AGAIN. TEAR IT OPEN, LET THE RAIN FALL IN, WASH THIS HARDNESS UNDERNEATH MY SKIN.


Några av mina favoritbilder från veckan vi tillbringade ute vid torpet. JA, mina systrar är mina favoritmotiv och JA-de är typ snyggast i världen. Och JA, det här håller på att bli en fullskalig fotoblogg.

Och JA, jag ligger vaken mitt i natten och gör inget vettigt alls. Men det är sommar och jag är ledig och jag njuter.
2011-07-31 @ 02:41:49 Permalink Vackerhet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I WANT TO WAKE UP KICKING AND SCREAMING, I WANT TO KNOW THAT MY HEART`S STILL BEATING.


Hemma igen. Är dock aningen frånvarande från livet och allt som händer på grund av semi-invalidisering. Men nångång i veckan borde jag vara back to normal och så gott som ny.

Men jo. Jag är smått uttråkad just nu. Det finns inte alltför mycket variation på vad man kan göra när den enda ställning man kan befinna sig i längre är 5 minuter är liggandes på mage.

Försöker lindra frustrationen med Matthew Perryman Jones. Gilmore Girls är också ett alternativ som känns aktuellt.
2011-07-30 @ 18:09:12 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LOOKING BACK AT WHAT YOU GOT ME THROUGH, YOU KNEW ME BETTER THAN I KNEW MYSELF


Har varit ute på vårt torp på Bergö sedan i tisdags. Ikväll åker vi vidare till Närpes en sväng förrän vi är tillbaka i stan imorgon. Har inte gjort så mycket annat än att läsa, sova, kolla serier och fota. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men hej, det är sommar. Och min internettillgång har varit mycket begränsad de tre senaste veckorna. Det här är den första egentliga semester jag har hunnit med under min "helt lediga sommar" så jag passar på att göra så litet som möjligt.
2011-07-29 @ 11:34:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS GULLUNGAR <3


Idag blir mina favorit-tvillingar 18 år gamla. Grattis till er Elina och Simone, ni är båda två så genomvackra och helt underbara människor! Jag älskar er!
2011-07-23 @ 20:21:41 Permalink Människor Kommentarer (1) Trackbacks ()


TURBO-KDS


Är hemma efter att ha tillbringat sex intensiva dagar på Vassor lägergård. Men än är det inte slut, vi har fem dagar kvar! Jag är bara hemma en sväng för att förbereda ett undervisningspass jag ska hålla på onsdag, sen åker jag tillbaka och fortsätter galenskapen.

Vi har det sjukt bra och jag trivs som fisken i vattnet. De här elva dagarna är en stor kompensation för min teamabstinens den här sommaren.

Om jag ska beskriva KDS 2011 med ett ord skulle det vara TURBO.
2011-07-18 @ 09:51:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU TOOK MY PLACE, YOU SAVED MY LIFE

Foto: Felicia Lytz

Sitter och förbereder undervisning för Kristendomsskolan (som litet motsvarar ett konfirmationsläger). Imorgon kör vi igång och håller på till nästa veckas fredag. Redan ikväll sticker vi iväg till Vassor med ledarna. Ser sjukt mycket fram emot de här 10 dygnen-härliga människor, flippat program och en massa Jesus. Bilderna ovan är från fjolårets KDS, då jag tyvärr inte hade möjlighet att vara med.
2011-07-12 @ 13:49:22 Permalink Adventures Kommentarer (0) Trackbacks ()


S.I.B.S. - STEK I BRA SÄLLSKAP

Idag har vi picnicat för andra gången och ätit grillade bananer med choklad och vaniljsås.
Alla på sitt sätt.
Sen förflyttade vi oss ner till klipporna vid Eira-stranden.
...för att sen fortsätta med pizza och kaffe på Karuselli.
Sen åkte vi hemåt och Niclas hade tråkit...
Det var den helgen. Tack och adjö Nyland! På återseende.
2011-07-10 @ 23:53:35 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


FELL AT THE WORLD, FELL FROM MY FEET, GAVE UP ON MYSELF, YOU DIDN´T GIVE UP ON ME

Tog en roadtrip till Ekenäs idag. Packade bilen full med folk (svettigt värre) och åkte till Bianca för att äta smulpaj på hennes balkong. Sen blev det thaimat följt av Uno på stranden. Dagen avslutades med scones och trevliga diskussioner hemma hos Bianca och en trött hemfärd där efter midnatt. En riktigt lyckad impuls-sommardag.

2011-07-10 @ 01:49:16 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M WASTING MY TIME, I´M SPENDING MY DAYS.

Igår picnicade jag, Emilia och Lucas i nån Eira-park. Fjantigt värre.
Kom ner till Helsingfors med Jonas och Niclas på torsdagnatten och sticker troligtvis hem igen imorgon. Men först ska vi ta en sväng till sommarstaden Ekenäs för att hälsa på Bianca.
Off we go!
2011-07-09 @ 13:03:26 Permalink Människor Kommentarer (0) Trackbacks ()


WELCOME TO THE MIDDLE GROUND, YOU`RE SAFE AND SOUND AND UNTIL NOW IT`S WHERE I`VE BEEN

My guys at Thursday Thrill

Tjohej. Jag börjar återhämta mig efter förra veckan. Känner mej allmänt taggad och på G och morgondagen är fullbokad med dejter och planeringar. På torsdag sticker jag dessutom till Helsingfors en sväng med Jonas för att träffa litet människor. Man kan ju inte ligga på soffan och ta igen sig alltför länge, det gjorde jag hela eftermiddagen idag.

Nu på kvällen har jag blivit bjuden på middag på Amarillo och dessutom suttit på Mällis med Elin en stund. Fin kväll.

Och nu borde jag sova eftersom jag tänkte göra ett försök att släpa mig till gymmet tidigt tidigt tidigt imorgon. Återkommer senare med rapport om hur det lyckades ;)
2011-07-05 @ 22:08:29 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND ALL OF THOSE NIGHTS, SPENT ALONE IN THE DARKNESS OF YOUR MIND, GIVE IT UP, LET IT GO, THESE ARE THINGS YOU WERE NEVER MEANT TO SHOULDER

En fantastisk konferens är över och jag är mer än nöjd. Det är så otroligt kul att få jobba med något man tycker om, tillsammans med människor man tycker om och att få se och höra hur mycket det uppskattas! Fick så många glada leenden, uppmuntrande ord och kramar under veckans gång att jag blev alldeles överväldigad.

Idag har jag tagit igen mig genom att sova länge, chilla med lillasyster och nu på kvällen har jag suttit vid köksbordet tillsammans med Tove och diskuterat livet. Jag kan inte sluta tänka på hur tacksam jag är över att ha kvar mina barndomsvänner. Det är något speciellt med att få träffa och prata med människor som man har känt sedan man var 9 år gammal.

Andra tankar som snurrar är att det här med att älska människor inte alltid är så lätt. Ibland känner jag mig så maktlös och allt som oftast önskar jag att jag kunde få bära den smärta som andra tvingas bära... Men det är inte så livet fungerar.
2011-07-04 @ 23:40:12 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()