I´M WALKING ON SUNSHINE, WHOOO-OOH!

 

Haha. Kanske mer höst än vår med knallgul mössa och halsduk but I like it.

 

Jag har dessutom jobb för maj-månad nu. Ska vara på försäljningssidan på Wickmans plantskola.

Trevliga arbetstider dessutom: börjar 10 och slutar nångång mellan 17 och 18.

Så nu blir det en månad hem-hemma i Närpes. Ska bli helt kul.

 

Men nu ska jag packa ner det sista och vänta på skjutsen!

Summer Challenge 2010-OH YEAH! ;D

 

2010-04-30 @ 15:29:33 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


COME BREAK THE QUIET, BREATHE YOUR AWAKENING, BRING ME THE LIGHT ´CAUSE I AM FADING

Internet stärvar och hälften av tiden fungerar det inte alls. Frustrerande.

Nu har jag varit ute på stan och spenderat mina födelsedagspengar. En del av dem. Det blev en finfin jeansjacka, en kjol, en mysig tröja och en knallgul halsduk.

Nu borde jag bränna en skiva med SC-låtar åt Jode och planera undervisningspasset jag ska hålla på söndag. Och packa inför helgen borde jag ju också. Vår första teamträningshelg drar igång i Vörå ikväll. Avfärd från Sion om tre timmar. Det ska bli spännande även om min teamfiilis inte är helt på topp just nu.
2010-04-30 @ 13:04:29 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLOGGINLÄGG - BIRTHDAYEDITION

Jag har ju glömt att berätta om alla fina saker jag fått i present. Iofs anlände några av dem alldeles nyss. Har precis ätit tårta med systrarna och farbror och hans fru. Trevligt med litet sällskap såhär en torsdagskväll.

Av Evelina fick jag en volumaster + hårspray&mousse

Av Felicia fick jag fantastiskt fina skor <3 ...

...och en burk med "random saker som kan rädda livet på dig".

Av Per&Rita fick jag vackra blommor och eurosar som jag bestämt tror jag ska inhandla en torkställning och litet sommarkläder för ;)

Av mamma och pappa fick jag förutom de fina gardinerna en skohylla och ett ekonomiskt bidrag till sommarens teamresa.

 

I´m blessed beyond what I could ever need.

2010-04-29 @ 19:48:48 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEY SOUL SISTER

Sommarfiilis.

2010-04-29 @ 19:01:10 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


MATERIALIST, JAVISST!

GE MIG GE MIG GE MIG. Gjorde misstaget att gå runt i affärer en stund med Malin. Jag är så sjukt shoppingsnål. Allt nedan från H&M. Speciellt det första skoparet där skulle jag hemskt gärna gå runt med i Kroatien i sommar. I kombination med jeanshorts, en stor vit skjorta och en stråhatt.2010-04-29 @ 13:36:07 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


IF YOU`RE A HANDGRENADE I`LL PULL THE PIN


HA! Jag hittade 10 € på mitt konto som jag glömt bort att jag hade. Så passligt för idag ska jag luncha med Malin och sen blir det födelsedagskaffe och lägenhetsvisning för släkten (=farbror med fru plus mina två systrar).

Annat program för idag är SOCIOLOGIN! Idag måste jag verkligen få uppgifterna skrivna och inlämnade, annars kommer jag aldrig att få kursen ur världen.

Fick förresten en lustig väckning i morse: ett sms med texten "tårtan står utanför dörren". Då var det bara att stiga upp och hämta in tårtan ;) Vet förresten inte när jag senast stigit upp så tidigt utan någon speciell orsak. Har varit igång sedan nie.

Men nu ska jag inleda dagens program med en äggsmörgås och ett avsnitt Veronica Mars.
2010-04-29 @ 09:08:16 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I SHOULD KNOW WHO I AM BY NOW

Ibland blir jag bara så TRÖTT på att vara "en av tjejerna". Ibland skulle allt vara så mycket lättare om man bara var kar. För åtminstone i kristna sammanhang känns det som att man går miste om så mycket av dom där diskussionerna med substans bara för att man är tjej. Och så fort man samlas fler än två tjejer blir det bara flamsigt (och jag får allergiska reaktioner av flamsigt). Jag känner ofta att jag går miste om det umgänge som jag verkligen skulle kunna få ut nånting av, bara för att jag är tjej och för att killarna inte räknar med mig på samma sätt.

Och jag blir så STÖRD! Mest på mig själv för att jag inte gör något åt saken. Och på hela systemet och på ALLT.

Och när någon försöker sätta in mig i en form; du är tjej-alltså är du sådan här, då slår jag bakut. Visst, med en del saker är jag hur tjejig som helst, såklart. Medan på andra områden kan jag seriöst ta jätte illa upp om någon säger åt mig att jag är tjejig. Ja foår så läijdon åv tådde PJASAS!

Det här färgar min vardag mer än vad jag är medveten om, har jag precis insett.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; de enda tjejer jag klarar av att umgås med i gäng är mina älskade närpestjejer. Som jag saknar enormt eftersom det är så länge sen jag sett dem. Men i mitten av maj blir det tjejkväll och fest igen. Can´t wait! Hade verkligen jättegärna velat vara i Åbo och firat första maj där tillsammans med världens bästa Åbo-Närpeser. Men teamträning blir väl också bra ska vi tro.

Jo, det var en trevlig fest med en intressant blandning av människor. Men ibland är det nog skönt att ha Jullan, och känna att man inte är ensam om att funka som man gör.
2010-04-28 @ 22:45:09 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


I WANT THE WORLD TO KNOW THAT YOU`RE THE ONE THAT FILLS ME UP AND GIVES ME HOPE AND BRINGS ABOUT THE CHANGE THAT`S IN ME


Vad jag gjort idag? Snöat in på Veronica Mars och fått absolut ingenting gjort. Men nu har jag iallafall kommit mig i duschen och gjort mig iordning. Sticker strax iväg till Jullan och sen hoppar vi på cyklarna och far iväg till Beni på paaarrteeey! ;P Men man kan ju inte åka iväg innan man knäppt ett par knäppa ego-bilder, så är det bara. Konstaterar också att mina tygskor är extremt smutsiga. Men nåja, off we go! Ha en bra kväll!
2010-04-28 @ 18:14:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ALDRIG, ALDRIG ENSAM

Nu är jag helt slutkörd, igen. Har städat hela dagen, igen. Har en hel del kvar jag borde göra, som sociologin till exempel, som jag tjatat om i flera dagar nu men aldrig fått gjord... Men jag är så trött så jag tänker knäppa på Veronica Mars (för hur mångte varvet vet jag inte men alla någorlunda bra serier jag brukar kolla och har tillgång till har jag sett allt som existerar av, tips på nya tages emot med tacksamhet) och vara alldeles hjärndöd resten av kvällen. Jag har iallafall en ren lägenhet och är alldeles nytvättad själv också. Det får räcka för idag.

En smörgås kanske jag orkar fixa mej ändå...? Jo.Haha. Det fanns visst en del energi kvar i mig ändå. Utöver att fixa en smörgås gick jag ner med skräpet, plockade upp tvätten, och stod och strök gardiner och dukar i en halvtimme. Men NU ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen.

Den här låten lugnar ner mig.
2010-04-27 @ 20:15:33 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HE CAN MAKE YOU SHINE, YOU COULD BE A DIAMOND IN THE BLACK COAL


Tycker det är mysigt med grått regnväder utanför fönstret. Det snöar egentligen men det smälter genast så det gör ingenting. Jag fortsätter med min vårstädning. Har dessutom hunnit söka en praktikplats idag. Om jag får den betyder det att jag får jobba litet nu i maj, vilket verkligen skulle vara ultimat. Nu ska jag återgå till att städa garderoben och sen blir det att skrubba mattor.
2010-04-27 @ 12:37:58 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


AND I REALISE JUST HOW BEAUTIFUL YOU ARE AND HOW GREAT YOUR AFFECTIONS ARE FOR ME.

jag är inte sorgsen, bara trött :P


Jag är helt slut. Har städat hela dagen och är fortfarande inte klar. Köket är under kontroll och snart sovrummet också. Har dock inga lakan i sängen eftersom de jag vill använda hänger på tork. Och inga mattor på golvet eftersom en är på tork och en väntar på att bli dammad/tvättad. Får fortsätta projektet imorgon.
2010-04-26 @ 23:01:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


STÄD-UPDATE 2

Jag fick nya somriga gardiner av mami när jag fyllde år. Nu är de upphängda i de nytvättade fönstren.

Eftersom jag haft allt att gå i knallrött tidigare saknar jag ännu matchande kökshanddukar och en köksmatta. Men mattan kommer Evelina med snart. Hoppas jag.

 

Nu är köket nästan klart. Sovrummet och toaletten kvar nu. Och hallen, haha. Blir knappast klar ikväll.

2010-04-26 @ 18:53:34 Permalink Home Sweet Home Kommentarer (4) Trackbacks ()


STÄD-UPDATE 1

Är mitt uppe i vårstädningen. Konstaterar att min favoritmöbel (efter min jättesäng förstås, den är på första plats) håller på att ge upp. Så går det när man spiller linsvätska på en byrå alla dagar tre år i sträck. Fläckarna går inte bort...

Nåja. Tänkte bara dela med mig av denna tragiska nyhet. Nu ska jag återgå till att tvätta fönster och hänga upp gardiner. Jag lyssnar på nån lustig blandning av Adele, 3 Doors Down och Augustana. Hade glömt bort hur bra Augustana är. Rekommenderas.

2010-04-26 @ 17:07:47 Permalink Home Sweet Home Kommentarer (0) Trackbacks ()


GO AHEAD AND WRITE THIS DOWN SO YOU`LL REMEMBER IT NOW. GO AHEAD AND SCREAM IT OUT SO YOU`LL REMEBER IT NOW, EVERYTHING YOU SAID.

MÅNDAG:

-luncha med pappa och syster
-hämta hem telefon från Gigantti
-låna tentöcker
-föra tillbaka gamla böcker -ojdå, den lämnade visst i väskan...
-bränna sommarskivor till Evves och till pappas bil
-tentanmälan
-anmäla mig till sommarkurser
-ansöka om sommarstudiestöd
-tvätta fönstren
-dammsuga
-torka golven
-torka damm

-tvätta kläder
-tvätta mattor
-hänga upp nya gardiner
-skriva sociologi
-träna
2010-04-26 @ 12:51:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M A GLEEK

 

För att jag tycker de gör en så bra version av denhär låten i Glee. Som för övrigt är en bra serie. Fjantig som få, men på ett fint såntdär driva-med-stereotyper-vis. Kollade de två nyaste avsnitten igår.

 

 

2010-04-25 @ 21:59:01 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


BUT I`M HOLDING OUT FOR WHAT YOU ARE ABOUT - AN INFERNO THAT BURNS TO THE BONE

 

Today so far:
-vaknat
-diskat
-ätit "frukost"
-lovsångsövning
-gudstjänst

Nu är jag hemma igen, har ätit gröt (det enda jag kommer att ha råd med den här veckan ;P) och plockat fram sociologiboken. Här ska det pluggas. Om jag haft en balkong skulle jag ha suttit ute i kvällssolen nu men här sitter jag och tittar längtansfullt ut genom mina smutsiga fönster istället.

På tal om smutsiga fönster överväger jag att ta en riktigt ordentlig vårstädning imorgon. Ifall solen lyser vill säga. Man kan inte vårstäda om inte solen lyser, det känns så fel. Annat som ska avklaras imorgon är ett varv till biblioteket efter tentlitteratur och en sväng till Gigantti efter min telefon som äntligen blivit reparerad. 63 euro ska dom ha av mig. Jag gråter inombords.

Lyssnar på Train.
2010-04-25 @ 19:08:37 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN ALL SEEMS LOST, WHEN WE`RE THROWN AND WE`RE TOSSED, WE REMEMBER THE COST, WE`RE RESTING IN THE SHADOW OF THE CROSS

2010-04-24 @ 18:55:21 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN SHADOW FALLS ON US WE WILL NOT FEAR, WE WILL REMEMBER

weheartit


Det känns verkligen inte som lördag idag. Jag glömmer det hela tiden och tänker att det är typ torsdag istället. Kan bero på att jag suttit i skolan 9-15 på föreläsning om familjepolitik. Och resten av dagen har jag gjort absolut ingenting, fastän jag egentligen borde skriva sociologi.

Tror jag tänker fortsätta med att göra ingenting ikväll. Kolla litet serier och kanske ta en promenad. Jag är allmänt energilös, men solen lyser och Jesus älskar mej så jag är glad ändå ;)
2010-04-24 @ 18:53:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LONG BEFORE I EVEN THOUGHT OF RETURNING YOUR ARMS WERE WIDE OPEN, WAITING FOR ME TO COME HOME

Har börjat lyssna på Third Day igen. Dom är sjukt bra egentligen.

Det blev tidig kväll för mig ikväll. Cyklade hem genast ungdomsmötet slutade. Är helt slut, sov alltför litet inatt. Men det var iallafall kul att få vara med och sjunga ikväll, länge sedan sist nu igen.

Men nu ska jag krypa under täcket, äta hallon och läsa en stund och sen ska här sussas. Väckning halv åtta imorgon och sen föreläsning enda tills klockan tre. Voi öde.

2010-04-23 @ 21:34:33 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


CAN I LIE HERE IN YOUR ARMS? MY ONLY CALM IS YOU.

Jag skrev tent. Otroligt länge sedan jag tentat nån kurs, det har bara varit uppsatser hit och uppsatser dit. Men det gick bra tror jag. Skrev fler delar än vad jag läst på, och borde nog bli godkänd på dem alla. Så jag har bara två böcker att läsa tills nästa tillfälle om två veckor. Vilket är bra för då har jag en 10sp-familjepolitik med fyra böcker att tenta samma vecka också.

Känner mig litet ur form idag och går runt med en allmän obehagskänsla. Men e vaar väl nou bra!

Har precis tryckt i mig alltför mycket chili con carne och ska snart traska iväg till Sion på lovsångsövning med M-L:s team. Även om jag helst bara skulle lägga mig ner och sova. Energin är allmänt frånvarande.

Nästa helg, över första maj, drar första träningshelgen för årets sommarteam igång. Jag ska ut iår igen, ifall det är nån som missat det. För tredje året i rad. Det är NAJS. Hur jag ska ha råd med kalaset är dock en helt annan fråga.
Jesus, hjälp?

Imorgon har jag årets sista föreläsning. 9-15 på en lördag. Men det kan man uthärda när det är årets sista. Skolarbetet tar dock inte slut för det. Sociologikursen har jag en diskussion och kursdagbok kvar på än, jag ska skriva en uppsats på två böcker i ungdomar&kön (utan deadline så får se när det sker), och tenta familjepolitik och andra delen av socialpolitiska modeller.

Och sen börjar sommarstudierna; krispsykologiuppsatser here I come!

Nu har jag tryckt ur mig en hel massa random text igen, så nu ska jag återgå till att försöka hitta min energi innan jag traskar mot Sion.
2010-04-23 @ 14:33:16 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND THERE`S SO MUCH MORE THAN WHAT YOU`RE LOOKING FOR

weheartit

 

Plugga plugga plugga. Vet inte om det går särskilt bra. Ska iväg och skriva en fjärdedels tent imorgon. Har läst en tredjedel av vad jag borde läsa för att skriva dendär fjärdedelen.

 

Jag avskyr att läsa vetenskapliga texter på engelska. Sånt där som man knappt fattar på svenska. Varför måste de med flit försöka få allt att låta så invecklat, det är ju inte ens särskilt svåra saker egentligen!

 

Jag har stora koncentrationssvårigheter.

Hade för övrigt en riktigt fin kväll hem-hemma med småtjejerna. Åt glass och berättade våra livshistorier för varann. Sen var jag och Ika ute i typ tre timmar också. Hann ändå inte med allt vi borde ha hunnit prata igenom, men en del åtminstone. Så där så att man överlever ett tag till nu.

Sen länsade jag skåpen på mat där hemma och släpade med mig en hel kasse tillbaka till stan, så att jag ska klara mig tills nästa månad på de små slantar jag har ;)
2010-04-22 @ 18:46:19 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


WORLD, I HAVE OVERCOME YOU BY MY SONG AND THE BLOOD OF A SONKänns som att det är ett tag sedan jag åstadkommit något vettigt i textväg.

Kan iallafall berätta att min födelsedag bestod av lunch med pappa, träning, kaffe med elin, middag hos syster, kalas hos Amanda som blev 18 samtidigt som jag blev 22, och sen en daimtårta hemma för mig själv. För tårta måste man få när man fyller, så är det bara.

Har blivit alldeles förälskad i John Mark McMillans låtar, hans myspace-playlist har snurrat på repeat flera dagar ren. Jag vill ha mer, mer, mer!

Nu ska jag strax traska iväg till bussen och ge mig iväg mot Närpes. Ska träffa världens finaste tjejer för en första cell-/tjejgruppssamling. Sen ska jag dessutom försöka hinna träffa Ika på kvällen också, håller på att bli knäpp utan henne! ;P Återvänder till stan imorgon och då är det tentläsning och skola som gäller för hela slanten.
2010-04-21 @ 14:42:03 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HIPP HURRA FÖR MEJ

 

På sin födelsedag får man vara EGO. Tycker jag. Jag försökte få min fina födelsedagsklädsel på bild men det lyckades liksom inte riktigt.

Nu ska jag iallafall på kaffe med Elin och sen till syster och äta födelsedagsstek :D

2010-04-20 @ 15:54:42 Permalink Bara Jag Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND HEAVEN MEETS EARTH LIKE AN UNFORSEEN KISS AND MY HEART TURNS VIOLENTLY INSIDE OF MY CHEST

weheartit

2010-04-20 @ 10:25:32 Permalink Vackerhet Kommentarer (1) Trackbacks ()


OH WE ARE LOVED, WE ARE LOVED, AND IT`S QUITE ENOUGH... THAT WE ARE LOVED

Har haft M-L här på besök ikväll. Riktigt mysigt. Jag borde bli bättre på att bjuda hem folk, förr hade jag ju besök mest hela tiden. Så, om du vill komma på besök, bjud in dig själv om jag inte själv kommer på att bjuda dig!

Nu har jag en del smågrejjer att pyssla och fixa. Ska skriva en kort text om EC, borde ta fram mina tentböcker och börja läsa, och påbörja en kursdagbok som ska in imorgon.

Jag käkar äppelyoghurt. Gott.

Imorgon blir jag gammal. Eller iallafall litet äldre på utsidan. På insidan är jag fortfarande 5 år gammal.
Eller egentligen om 15 minuter. Vet faktist inte riktigt när på dygnet jag är född egentligen.
2010-04-19 @ 22:48:35 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WE WANT YOUR BLOOD TO FLOW INSIDE OUR BODY, WE WANT YOUR WIND INSIDE OUR LUNGS2010-04-19 @ 13:41:46 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


HE IS JEALOUS FOR ME, LOVES LIKE A HURRICANE, I AM A TREE BENDING BENEATH THE WEIGHT OF HIS WIND AND MERCY
Underbart vacker låt och det finns massvis med fina versioner av den. Som den här och den här. Och den här.

Drawn to redemption by the grace in his eyes. If his grace is an ocean we are all sinking.

Jag borde egentligen skriva sociologidiskussionsinlägg men jag hittar inte riktigt inspirationen nånstans.

Vad jag gjort idag? Varit på ett prima söndagsmöte och sen varit ute och käkat kinamat med Bianca, Janette, Edith, M-L, Amanda, Jakob, Tomppi och Solis. Chill.

Imorgon ska jag plugga. Förhoppningsvis. Städa och tvätta. Träffa M-L.

John Mark McMillan är najs.Kärlek. Kärlek. Kärlek.
Sådär så att hjärtat bara vill svämma över...

Oh how he loves us.


2010-04-18 @ 23:47:27 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


I´M FREE BECAUSE YOU SAID SO AND I´M LEARNING TO GROW BECAUSE YOU HELD MY HAND

weheartit

2010-04-18 @ 19:03:00 Permalink Vackerhet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THERE`S SOMETHING NEW IN ME, I`M OVERWHELMED BY WHAT I`VE FOUND

Jag känner mig vårig med solen utanför fönstret och plastblommor i håret ;)

Ska precis traska iväg till Sion. Jag har slöat hela morgonen, Emilia stack iväg redan tidigt. Har hunnit tänka mycket. Hjälp vad jag plöstligt har en hel massa att fundera på. Men det är intressanta saker.

Som vad man vill göra av sitt liv till exempel. Vad som är värt att satsa på, åt vilket håll man ska gå just nu.. Spännande.

Jag lyssnar på David Crowder Band

2010-04-18 @ 14:37:19 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THERE IS NOT A DOUBT IN MY MIND, THERE´S A STORM UP AHEAD

Vi är hemma igen, jag och Emppu. Känns verkligen inte som att det var igår vi åkte, man har hunnit med så mycket.
Har haft riktigt fina ledardagar (eller -dygn egentligen) och jag har mycket att processa, bearbeta och fundera över. Det känns som att det är en sån period på gång just nu. Men jag gillar det även om det är tufft. För att växa och utvecklas måste man konfronteras med saker och ting. Inklusive sig själv och ens eget liv.

Jag gillar Gud. Han fattar liksom hur jag funkar och det är väldans skönt ;)


Sen när ledardagarna tog slut åkte vi direkt till Vasa till Janette på inflyttningsfest och det blev verkligen en lyckad kväll! Massvis med fina människor, flippade diskussioner, god mat, alias på finska och till sist också väldigt intressanta och givande bibeldiskussioner. Jag blir så glad.

Nu ska jag äta en äggsmörgås och sova. Imorgon blir det gudstjänst i Sion <3
2010-04-18 @ 00:42:13 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WON`T YOU BE MY SOLID GROUND

 

Lyssnar på NeedToBreathe och packar. Sticker iväg till Närpes strax. Slår två flugor i en smäll och kombinerar litet hem-hemma tid med Team Actions ledardagar.

 

Ha en fin helg allihopa, see u later!

2010-04-16 @ 14:24:17 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


THERE IS NO SONG LOUDER THAN LOVE

Gonatt säger Julia, Emilia (som är en boll som man kan slå på) och smörgåsmannen.

Jag har tryckt i mig en hel subwaysmörgås och behöver inte äta förrän nästa år. Eller kanske imorgon.
Det är säkert därför jag är som jag är just nu. Eller så kan det ha att göra med min sömnbrist. Fast den mest troliga förklaringen är ju nog bara Emilia.

Jag skrattar åt allt och ingenting just nu. Som åt att jag heter Julia och att Emilia heter Emilia. Det är bra att vara lättroad!
2010-04-16 @ 00:18:12 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I GUESS I`VE BEEN DOWN THIS ROAD BEFORE, I GUESS THAT I`VE SEEN THESE SCARS BEFORE

Idag är hela jag en blandad känsla. Men det blir nog bra. Det är vår, solen skiner och Emilia kommer hit ikväll.

Dirty and left out på repeat.

Ikväll blir det familjepolitik 17-20.30. Imorgon bär det av till Närpes på Team Actions ledardagar.

Jag fortsätter kämpa mot mig själv. Jag tror jag förlorade där ett tag. Men ibland är det som att det är det enda som hjälper för att man ska komma vidare. I need to be broken.
2010-04-15 @ 14:54:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


TRYING TO FLY AGAINST THE WIND BUT I KEEP ON FALLING BACK TO WHERE I`VE BEEN

Blä för kvarskatt säger jag bara! Dagens stora minus. Hela 86 euro måste jag betala tillbaka. BLÄ.

Meeen, det är inte så farligt. Jag har just spenderat en halvtimme med att få ljuvlig nack- och huvudmassage, jag har kalkonskinka i kylskåpet, sötstrejken är igång igen sedan igår, och till middag blir det leverlåda med lingonsylt.

I feel good!

Massören konstaterade dock att jag är jättespänd i höger axel. Han är inte den första, det sa massören på jobbet i höstas också. Han tyckte jag borde få "riktig" massage regelbundet, och inte bara avslappningsmassage. Ja tack säger jag men nej tack säger min plånbok.

På tal om jobbet fick jag iallafall bekräftat igår att jag nog får jobb till hösten igen. Skönt att ha det på klart iallafall.
2010-04-14 @ 17:41:18 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I´M DIFFICULT, ARGUMENTATIVE, ´BOUT AS THICK SKULLED AS THE DINOSAURBONES ON A DISPLAY IN A GLASS CASE, I CAN´T BELIEVE YOU HAVEN´T RUN AWAY

 

Oj vad tyst jag varit idag. På bloggen alltså. Nåja. Jag har iallafall köpt en (billig) knallgul mössa för att lätta min shoppingfeber en aning. Om det hjälpte vet jag inte riktigt. Det finns så mycket jag vill ha.

För övrigt har jag kämpat med och mot mig själv en del ikväll. Vet inte riktigt vem som vann. Jag tror det blev oavgjort, vilket troligtvis innebär en andra rond inom en snar framtid.
2010-04-14 @ 00:45:59 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LET IT BE ME IF IT`S A FRIEND YOU NEED

Ray LaMontagne. Han är något av ett geni enligt mig.

2010-04-13 @ 00:11:37 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


TRADING MY SORROWS

Prövade fixa ett videofy-konto åt mig så att jag inte ska behöva ladda upp på youtube så fort jag vill visa nåt. Laddade upp en kort random flummvideo från nån bandövning för att testa det hela. Vi är ganska random ibland. Enjoy ;)

2010-04-12 @ 23:11:25 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


WITH OUR HANDS UP HIGH WE´RE SINGING WHOA WHOA OH, WHOA WHOA OH, AND WITH OUR FEET WE STOMP A CADENCE FOR YOU


Snyggaste systrarna i stan ;) Sen fick Evelina sendrag i tungan mitt under efterrätten... stackarn, jag bara skrattade åt henne :D

Life is good. Jag är så tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv.
Var riktigt skönt att hinna sitta ner och prata med hela ungdomsledarteamet, och sen hade jag och Evelina en riktigt trevlig middag också. God mat och trevliga diskussioner.

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska fira mina 22 år. Om man borde försöka fira med vännerna hemma i Närpes, om man eventuellt ska bjuda släkten på kaffe nån kväll och hur vårt stora flerafödelsedagsbarnsfest skulle kunna se ut..


Jag är för övrigt äckligt shoppingsnål. Det slår alltid till samtidigt som vårvädret anländer.
Dock har jag begränsat mina inköp till de femeuros solglasögon jag köpte idag. Kanske sen nångång, när jag blir rik. Drömma kan man ju alltid.2010-04-12 @ 20:57:32 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN JULIA!

Jag är så mätt så jag kunde spy. Blörk. Mamma bjöd mig på mat i saluhallen (känns som att jag ätit där ofta på sistone ;)). Just nu är jag så mätt att jag ångrar att jag lovade bjuda Evelina på Amarillo-mat ikväll. Känns som att jag inte kommer att kunna äta något förrän imorgon. Meen, känner jag mig själv rätt är jag nog hungrig igen om en timme eller två.

Innan det blir födelsedagsmiddag med syster ska jag dock hinna iväg på samling med ungdomsledarna. Det ser jag framemot, det är länge sedan vi hunnit sitta ner och fundera, diskutera och planera.

Någon tent skrev jag inte imorse eftersom jag igår konstaterade att det kanske inte är så smart att skriva tent när man nyser och snyter sig tre gånger i minuten... Det finns liksom dom som kan bli störda... ;P Får ta det om två veckor istället. Dock känner jag mig verkligen bättre idag, jag behövde inte vakna och snyta mig en enda gång inatt ;)

Det här kommer att bli en bra vecka. Imorgon litet skola och förhoppningsvis ska man hinna träffa litet människor också, på onsdag har jag inbokat massage, och på torsdag kommer Emilia hit så då ska det flippas <3 På fredag drar Team Actions ledardagar igång i Närpes och håller på till lördag, och på lördakväll blir det inflyttningsfest hos Jeanette.

Life is good, och solskenet och värmen gör det inte sämre precis!
Våren i mitt hjärta.
2010-04-12 @ 12:54:35 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


STEPPING FORWARD, KEEP US FROM JUST SINGING, MOVE US INTO ACTION, WE MUST GO

Det är något skilt med Vasa på våren. Jag trivs så onaturligt bra här då.
Gick dom korta metrarna till piccolo och nu längtar jag verkligen efter att bli litet friskare så jag får ta mig ut och njuta av solen på riktigt.

Har tröstat och kurerat mig med att baka kladdkaka. Min sötsaksstrejk höll i sig till EC men efter det har jag nog fuskat. Godis äter jag fortfarande inte och tänkte inte göra det heller... Måste se hur jag gör med resten, kanske jag fortsätter min strejk nu efter en veckas paus, det gick ändå relativt lätt att avstå.

Nu väntar jag på nyaste avsnitte av Legend of a seeker och borde egentligen ta och läsa lite om Esping-Andersens välfärdsteorier under tiden. Borde verkligen ta mig till skolan imorgon och skriva bort några av alla fem tentdelar.
2010-04-11 @ 17:05:05 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN I AM A MONSTER YOU NEVER WINCE WHEN YOU LOOK AT ME. WHEN I AM A FREAK YOU NEVER STARE. WHEN I AM A LEPER YOU NEVER SAY UNCLEAN AND WHEN I AM LOST YOU COME AND GET ME FREE


Finaste vårvädret idag och här sitter jag med min rinnande näsa som enda sällskap. Skulle så vilja ut och promenixa i solen men jag blir alldeles snurrig bara av att ta hissen ner till bottenvåningen och gå ut med skräpet! Gudstjänst i Sion är det också men att jag skulle orka ta mig dit kan jag nog bara glömma. Länge sedan jag varit så här.

Har dock en känsla av att jag skulle känna mig åtminstone litet bättre om jag duschade av mig, klädde på mig något annat än pyjamas, åt något annat än smörgåsar och STÄDADE en aning. Det ligger näsdukar på golvet i hela lägenheten. Har redan snutit mig igenom en 50-pack och börjat  på nästa :P

Lyssnar på fjantig party-/träningsmusik, som är allt annat än min vanliga musiksmak, i hopp om att hitta litet energi någonstans i den här kroppen.

För övrigt har den här förkylningen en litet rolig effekt på mig. Jag har börjat prata för mig själv. Det har jag aldrig gjort förr, men igår satt jag och diskuterade bloggdesign med mig själv ;)

Äh, jag behöver BRA musik om jag ska klara av det här mycket längre till. Tips?Tänk hur otroligt mycket som hinner hända på ett år. Och tänk hur overkligt snabbt ett år ändå går. Ibland känns det som att mitt känsloliv inte riktigt hänger med med resten av mig.
2010-04-11 @ 12:53:25 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLANDADE EC-BILDER

blandade bilder från påskkonferensen

Fotografer: Amanda Ehn & jag

2010-04-10 @ 22:24:45 Permalink Frozen moments Kommentarer (9) Trackbacks ()


IT WAS YOU WHO PICKED THE PIECES UP WHEN I WAS A BROKEN SOUL, THEN GLUED ME BACK TOGETHER AND RETURNED TO ME WHAT OTHERS STOLE

Nåja! Nu trivs jag bättre (med bloggen altså). Är totalt däckad idag, har stigit upp ur sängen cirka två gånger sedan jag vaknade. Har använt den lilla energi jag har till att sitta och peta med bloggdesignen, och nu är jag nästan litet stolt för den här har jag gjort helt själv. Är inte helt nöjd än eftersom headern skär ur alldeles för mycket...men... så småningom.

Annars är jag nog helt död idag. Kommer att bli tvungen att ta mig ut ett varv, för att skaffa fler näsdukar och något ätbart, men utöver det tänker jag inte röra mig ur sängen mer än nödvändigt.

Något intervjuande blir det inte eftersom både jag och ett av mina intervjuobjekt är krassliga. Förhoppningsvis kommer jag mig för att öppna tentboken istället.  (yeah right!)
2010-04-10 @ 16:15:56 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOLD ME NOW


BLÄÄÄ. Jag kan inte sova. Har för varmt och halsen är för sjuk och näsan rinner konstant. Plus att jag har en massa onödig ångest över en massa onödiga saker. Jesus...
2010-04-10 @ 04:37:59 Permalink Andas Kommentarer (0) Trackbacks ()


MY THOUGHTS LEAVE ME LYING ON THE FLOOR


Nej, det känns inte helt rätt det här... Önskar att jag hade tillräckligt med skills och tålamod för att fixa ihop min egen design. Just nu har jag tyvärr inget tålamod alls, orkar inte ens fixa alla smågrejjer som är fel på denhär designen..

Nåja. Tog mig iallafall till Sion ikväll, och tur var väl det. Lika crazy som vanligt, och jag blir alltid lika glad av domdär härliga människorna. Lyckades dock sjunga och ropa sönder min röst ännu mer.

Nu känner jag mig aningen stressad. Har litet för många saker på hälft som jag inte lyckas få undan hur jag än försöker. Hoppas åtminstone på att få undan en  intervju (eller egentligen två) + skrivande imorgon och förhoppningsvis kommer jag mig för att plugga litet på tent också.

Nu kryper jag ner under täcket och eftersom jag pimplat Pepsi Max ikväll får tentboken göra mig sällskap tills jag klarar av att somna.
2010-04-10 @ 00:17:23 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLOGGDESIGN


Okej, så här får det se ut tills vidare. Lånade en gratisdesign av den här tjejen.
Om man ändå vore lika duktig själv...

Synd bara att alla gamla inlägg blir så förstörda när jag haft så stora bilder... Tråk.

Nåja, mitt tålamod tog slut nu så jag orkar inte göra något mer åt saken idag.

Nu ska jag försöka hitta nånting ätbart och sen förhoppningsvis ta mig iväg till sion trots snoret, febern och mitt tiokilos huvud. Men det går ju liksom bara inte at missa!
2010-04-09 @ 17:05:27 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


I`VE BEEN WRONG, I`VE BEEN RIGHT BUT TONIGHT I JUST WANNA BE YOURS

Funderar på bloggdesign istället för att plugga. Mathias fixade en prov-header åt mig och nu funderar jag över hur jag egentligen vill ha det... Förslag?

Dessutom sitter jag och Felicia och beställer skor över internet. De här skönheterna närmare bestämt:

2010-04-09 @ 15:22:15 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN YOU FEEL ALONE, LISTEN TO THIS SONG TO MAKE YOUR HEART FEEL BETTER

Sitter hemma i soffan och orkar knappt röra på mig.

Har varit flitig under förmiddagen och uträttat ärenden tillsammans med papi. Förde telefonen till Gigantti men fick beskedet att jag inte kommer att få den på garantin utan får betala 60-100€ för att få den fixad. BLÄ. I don´t have that kind of money. Hämtade en bok (The Three Worlds of Welfare Capitalism-visst låter det kul!? :P) från Tritonia samt åt lunch i saluhallen. Dessutom gick jag via Clas Ohlsson och köpte en cykelpump och en febertermometer. Nu är mina krafter helt förbrukade och jag har vilat upp mig genom att skriva ett diskussionsinlägg till sociologin och kolla halva new moon.

Nu är det Esping-Andersen och The Three Worlds of Welfare Capitalism som gäller. Hurra för obegripligt svammel på engelska.

För att glädja både mig och er tänkte jag bjuda på några bilder från EC-lördagens tvåtimmars shejk-session tillsammans med afrikanerna. Det crazigaste, roligaste och svettigaste på länge!

Foto: Amanda Lundqvist, Amanda Ehn


2010-04-09 @ 13:43:44 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WANNA SEE JUST LIKE I NEED TO SEE AND I WANNA BREATHE JUST LIKE I NEED TO BREATHE

Just nu är jag mest bara en febrig och hostande slemklimp. Eller inte särskilt hostande egentligen, för jag vågar inte hosta. Jag känner hur jag skulle riva sönder hela halsen om jag försökte. Hoppas verkligen på att bli bättre tills kvällen, annars är det nog byebye till veckans höjdpunkt ungdomsmötet, och att vara med och sjunga i lovsången kan jag nog glömma. Men jag vill ju till Sion och träffa alla fina människor! <3

Jag borde egentligen plugga på måndagens tent i socialpolitiska modeller men har fortfarande inte fått tag i litteraturen. Kanske man borde ta sig till Tritionia idag. Har en hel massa intervjufrågor att fundera ut också. Och skriva en hel massa sociologi, som vanligt.

Helst skulle jag bara bädda ner mig i soffan och ligga där och läsa böcker resten av dagen.
Men det går inte för jag ska strax iväg till Gigantti med pappa och försöka övertala nån att fixa min telefon på garantin.

Nåja, e vaar no braa bare e vaar måla!
2010-04-09 @ 09:49:52 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


UNGDOM.FI <3 YOU

Helt klart den snyggaste tröjan i stan. All the cool people wear it ;)

Och observera! Min är till och med rosa. Jag har inte haft rosa sedan jag gick i sjuan.

Men med ett ungdom.fi-tryck kan jag stolt bära rosa ;)

 


Jonathan och Jakob

Bästaste Elin


genomsnygga Ella och Jossan


adoptivlillebror Sami ;)

Gusa tha man


allas vår favorit-ungdomsledare Anders samt the king of crazy people-Jonnis!


vår ljuvliga Edit och hennes lika ljuvliga kusin Jossan
2010-04-08 @ 23:45:30 Permalink Frozen moments Kommentarer (5) Trackbacks ()


RANDOM THOUGHTS

Sitter i skolan och väntar på nästa föreläsning. Är genomtrött redan, föreläsning 13-16 är typ den värsta tiden för jag blir så äckligt slö och trött.

Blev smått chockad här en stund också, men nu har jag lugnat ner mig. Life goes on.

Känner dock ett stort behov av en kaffe med Elin här någon kväll, det finns alltför mycket vi inte diskuterat igenom än! :P

Jag har kvälls-natt-och morgon-flunssa. Snörvlar och hostar och är febrig men mitt på dagen mår jag oftast helt okej. Vilket ju förstås är positivt eftersom man ändå får saker och ting gjort.

Ja förresten, det kanske jag inte beklagat mig över än, men min nya telefon lyckades gå sönder över påsken. Skärmen for, bara av att den låg snällt och stilla i ett litet telefonfack i min väska. Så imorgon ska jag försöka få papi med mig till Gigantti och övertala dem och att fixa skärmen på garantin.
För tillfället använder jag mig dock av min gamla telefon, som nu har gått ner till att hålla laddningen i cirkus en timme. Så man har inte så stor nytta av den när man inte är hemma. För är jag hemma har jag den konstant ikopplad i laddaren.

NYY off to Cafe´Ann-Mari för att få litet mat i magen, så man orkar med familjepolitik hela kvällen lång.
2010-04-08 @ 15:25:33 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`VE GOT ANOTHER SONG IN ME. BECAUSE OF YOU, I AM CHANGING


Har skola hela dagen och kvällen lång. Börjar om en halvtimme men jag tar ingen stress. Får komma litet för sent om det blir så, måste ändå dessutom via B4 och hämta tentböcker så jag blir försenad oberoende. Har ungdomar&kön 13-16 och familjepolitik 17-21. Hur ska man orka hålla koncentrationen så länge!?

Har en massa tankar som snurrar men inget tillräckligt konkret för att plita ner här.

2010-04-08 @ 11:52:37 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


LEAVE ME OUT WITH THE WASTE, THIS IS NOT WHAT I DO. IT`S THE WRONG KIND OF PLACE TO BE THINKING OF YOU

Idag har jag mycket att göra, och jag har redan hunnit avverka en hel del.
Ska strax ta itu med veckans sociologiuppgifter och så ska jag försöka hinna skriva ihop en activate-gallup och kontakta mina intervjuoffer för en litet större artikel. En låtlista till fredagens lovsång ska också plockas ihop och teamanmälan ska fyllas i och skickas in. Egentligen borde jag traska iväg till Tritonia också och låna litet tentlitteratur men jag tror jag sparar det tills imorgon (då jag för övrigt har skola 13-21. Suck, pust och stön.)

Nu sitter jag dock bara här i soffan och lyssnar på det här underbart vackra klippet och dricker coca cola zero-ur burk(det blir så mycket godare då)! Lyx.


2010-04-07 @ 12:40:07 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


.


Har inte det minsta lust att skriva ihop någon presentation nu. Tror bestämt vi får klara oss utan, vi är så bra så vi klarar det galant ändå ;)

Vad jag däremot har lust med är att sitta och vara filosofisk. Tillsammans med någon trevlig själ eller för mig själv. MSN funkar som vanligt inte, och på facebook har alla filosofiska själar gått och sova, så det får nog bli för mig själv den här gången.
2010-04-06 @ 23:31:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THIS MAKES ME FEEL THAT I`LL NEVER BE QUITE NORMAL...

Hemma från att ha firat lillasyster med tårta. Ibland känner man sig smått gammal. Som när ens lillasyster blir 20.

Man märker förresten att man varit inne i konferens- och församlingsbubblan litet för länge när man blir frustrerad över att ingen vill diskutera församlingsbygge och ungdomsarbete med en på ett släktkalas ;)

Jag borde egentligen skriva ihop en powerpoint-presentation om schweizisk socialpolitik (uppsatspresentation 10-12 imorgon) men motivationen lyser med sin frånvaro. Istället spenderar jag en stund med att vara materialistisk och fundera över vad jag vill ha till födelsedagspresent ;)

Nummer ett och två kommer här:

en ny tvättställning eftersom min nuvarande gått sönder och måste placeras i dörröppningen för att inte rasa ihop totalt...

 

en skohylla som ryms i min lilla hall, vilket betyder att den måsta vara kortare än 80 cm.

 

Dessutom vill jag ha:

2010-04-06 @ 21:58:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BLUBB

Skola skola skola.

Sitter i datasalen och nördar mig medan jag väntar på att dagens andra föreläsning ska börja. Ungdomar och kön.

Ikväll blir det att fira finaste syster som blir 20 år. Jag har ju inte ens fattat att hon blivit 18 än...

Jag har inget vettigt att säga. Jag är trött som bara den men livet är NAAAAJS ;D

Jag borde utöka mitt ordförråd till att innehålla nånting annat än najs, vilt och intressant.

2010-04-06 @ 11:59:17 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I LOVE THE WAY WE LAUGH UNTIL WE CRY, DANCE UNTIL WE DIE, DANCE UNTIL WE DIEDet här är de fina människor jag spenderat dagen och kvällen med. Syster var här tills hennes buss gick klockan fyra. Jonnis och Mathias var också in på besök en stund, och sen har jag spenderat kvällen chillandes med Jullan. Hur skönt som helst.

Nu borde jag däremot öppna min kalender och fundera över hur resten av veckan kommer att se ut. Har ju förträngt allt som inte haft med EC att göra, men nu börjar det vara dags att ta itu med det.

Något jag däremot försöker ignorera är det faktum att vi troligtvis ska presentera vår uppsats på föreläsningen kl. 9 imorgon. Jag borde alltså sova nu.

Öppnar kalendern och konstaterar att det är illa ställt. Fem föreläsningar den här veckan (en föreläsning är ju liksom ingen entimmes-grej i min skola, det handlar om en halv dag). Dessutom sociologi-inlämning, den gigantiska tenten + activatedeadline på måndag, firande av systers 20 år imorgon, lovsångsövning nån kväll och ungdomsmötet på fredag förståss. Vilt, säger jag bara.
2010-04-05 @ 23:23:25 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


<3Nu är EC slut. Sorgligt och väldigt skönt på samma gång. Har sprungit av och an i Sion hela eftermiddagen och städat, fixat och fjantat oss. Sen blev det kebab på Calzone och nu har jag och Felicia suttit på sängen precis hela kvällen och bara facebookat :) Laddat upp bilder som galna. Så vill ni se 200 bilder av vad vi pysslat på med under helgen kan ni kolla här: PICS

Nu ligger hon bredvid mig och sover och jag borde egentligen följa hennes exempel. Men trots att jag är dödstrött är jag så otroligt glad, inspirerad och på G. Mitt hjärta exploderat ju nästan när jag tänker på alla våra fina ungdomar, jag har fått en sån otrolig kärlek till dem och det arbete vi står i under den här helgen. Och nu har jag just pratat drömmar med Mathias och funderat över visioner för lovsångsteamet. Ojojojoj. Livet är spännande.

Tack Jesus för den här helgen. Helt fantastiskt.
2010-04-04 @ 23:56:08 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


STARLIGHT IN YOUR EYES AND MUSIC EVERYWHERE

Åh. Jag är död.

Vilken dag alltså. Och vilken kväll!!

Har röjt för fullt med lovsångsbandet (VI HAR TYP VÄRLDENS BÄSTA LOVSÅNGSTEAM, FY VAD NI ÄR BRA HELA HÖGEN, JAG ÄLSKAR ER AV HELA MITT HJÄRTA!) och prisat Gud, både morgon och kväll, och varit helt vilda. Spenderat en skön eftermiddag ute i solen och pratat allt mellan himmel och jord med Lukke plus några till. Har dundrat på i bön tillsammans med fantastiska människor, och fått ta emot och ge en hel massa uppmuntran och komplimanger, och fått nya drömmat planterade i mitt hjärta. Till på köpet avslutades kvällen med det svettigaste, vildaste och roligaste jag varit med om på ytterst länge, nämligen dans tillsammans med afrikanerna. De släpade ut sina trummor ut i aulan och så dansade vi på där i säkert flera timmar! Jag tror aldrig jag varit så svettig tidigare i mitt liv! FY VAD KUL! Ni skulle ha varit med ;)

Älskade Jesus. Gör mitt liv till en lovsång till dig.

Bilder existerar men inte på min egen kamera. Ska försöka få tag i dem så kanske jag bildbombar er imorgon om jag hinner.

Avslutningsmöte imorgon. Sorgligt men sant. Ska vara i kansliet kl 9 så nu blir det nog sängen för min del.


Mina (å Idas) pojkar :D


Jonas å Hanna catchar bruna :)

Jonas posing

Lukke
2010-04-04 @ 00:57:51 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


EC 1.0 - BACK TO BASICS

Är hemma från EC efter en megalång dag. Långfredag bokstavligt talat. Jag är dödstrött verkligen.

Måste ändå sätta mig vid datorn en stund för att få varva ner.

Imorgon är det soundcheck kl 9 på morgonen så jag ska försöka få sova några timmar nu.

Tänkte bara ge er några bilder från igår; fotografer är Amanda, Lukke och jag.

 

Och jag är glad. Lycklig. Stolt och tacksam. Över att få vara med och ordna en så fantastisk påskkonferens tillsammans med så underbara människor. Jag älskar min församling och jag älskar vårt ungdomsarbete.

 

Fy vad Jesus är bra ;)

 

Info-Julia


typ världens bästa lovsångsteam ;)


och vi rockar fett!! ;D

fika är alltid bra om man ska orka med konferenslivet!


Liberate-pojkarna spelade också. Här Nicklas.


Oskar.


och Sami.
2010-04-02 @ 23:55:06 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()