CAUSE THAT WAS THE REAL YOU RUNNING THROUGH THE FIELDS OF GOLD WIDE OPEN, STANDING IN PLACES NO PICTURES CONTAINS.

Idag har jag återgått till vardagslivet och jobbet. Med tanke på att jag hade ångest mest hela gårdagen gick det betydligt bättre än väntat. Det var ju riktigt trevligt att sitta på kontoret och fixa. När man sedan får fortsätta dagen med roadtrip till Rangsby med båttur, kanotpaddlande, grillkorv och långa diskussioner med Dan, känns det ju ändå som att man fortfarande skulle ha semester. 
 
2012-07-31 @ 23:12:57 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THIS IS THE STARTING OF MY GREATEST FEAR. I`M ALL PACKED UP, GETTING OUT OF HERE.

Just nu känns det som att jag vill rymma iväg någon helt annan stans i några månader för att fundera ut mitt liv. Den senaste veckan har varit en helt perfekt semestervecka, men samtidigt har jag känt mej så instängd och begränsad så fort jag tänkt på hösten som ligger framför. Jag måste hela tiden påminna mig om att jag egentligen kan göra precis vad jag vill, och att det faktist är mitt liv och ingen annans. Det största problemet är väl egentligen att jag inte vet vad jag vill. Och jag är ingen långsiktig planerare, men just nu skulle det kännas riktigt bra att åtminstone veta lite vart jag är påväg.
 
 
2012-07-30 @ 16:23:30 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I KNOW IT DOESN`T ADD UPP WHEN YOU PUT IT ON PAPER.

Idag har varit en av de ljuvligaste dagarna på hela sommaren. Har varit ute med båt i Vasa skärgård tillsammans med Johannes, Oskar och M-L samt vår privatchaufför Roger. Stannade på en mysig liten ö som vi utforskade grundligt för att sedan kunna hoppa i havet från de bästa klipporna. Åt wienerbröd och njöt av det perfekta vädret. När klockan närmade sig kväll åkte vi iväg mot Replot där Roger bjöd oss på mat på Arken. Namnam, tacktack! Efter det bar det hemåt igen, och allt var så fruktansvärt vackert att jag ville spara ögonblicken på burk. Havet och sommaren gör mig lycklig.
 
Nu har vi precis avslutat kvällen efter att ha suttit på stranden i mörkret med ett helt gäng och marcherat hem i armkrok sjungandes acappella-sånger. Vackert så. Men så trött som jag är nu har jag inte varit på väldigt länge. Man blir trött av att ha semester. Som tur är har jag en helt ledig dag kvar, och då ska jag förhoppningsvis göra så lite som möjligt. 
 
 
 
  
 
 
 
2012-07-29 @ 01:13:16 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THERE`S RIPPLES IN THE BED SHEETS, LIKE WAVES IN A SEA, FROM EVERY BREATH YOU`RE TAKING.

Gårkvällens sällskap bestod av Nicke och Beni. Det blev storstädning i Benis skåp, kebab, Strampen, O´Malleys och en riktigt dålig film. Ytterst gemytligt, även om det ibland kan vara smått påfrestande att umgås med dessa två... ;) Idag har hela förmiddagen bara bestått av morgonmys och nu ska jag iväg till Sundom och åka båt!
 
2012-07-28 @ 14:00:45 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I COUNT THE STEPS FROM WHERE I AM TO WHERE I STARTED.

 
Mat Kearney snurrar på repeat hos mig nowadays. Bara så ni vet. 
Idag har jag köpt ett par knallröda ballerinas. De var lite söta. Bara så ni vet.
2012-07-27 @ 14:24:47 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BUT YOU CATCH A GLIMPSE OF SUNLIGHT, SHINING, SHINING DOWN ON YOUR FACE.

Idag har varit en alldeles perfekt sommardag! Hoppade på Närpesbussen och for ner till Tjärlax tillsammans med Tove och Jessica. Vi har legat på bryggan vid Jessicas villa hela dagen och ätit, simmat och latat oss. Och pratat om livet och framtiden. Sånt där som man ska göra fina sommardagar. Där innan åtta nångång började solen försvinna bakom träden och vi makade oss upp och åkte hemåt. Ultimat semesterdag, helt klart!
 
 
  
2012-07-26 @ 22:31:39 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAVE A SEAT UPON THIS BRANCH OF MINE, IT`S BEEN A WHILE HONEY WONT YOU TAKE YOUR TIME.

 
Här kommer en "dagens-lista" i bilder.
 
Gjort:
 
Hämtat ut min biljett till Weekend Festival. Om tre veckor bär det iväg tillsammans med Johannes och Jonathan. // Fått lön och investerat en del av semesterpengarna i träningskläder från Gina Tricots rea.
 
Målat mina naglar lysande röda bara för skojs skull. // Varit på Peter Pan vid Korsholms teater tillsammans med lillasyster och David.
 
 
Åkt på en kort visit till Voitby för att beskåda bilarna, kaninerna och forsen.
 
  Ätit kebab. // Chillat med David och Simon och kollat film.
 
Planer:
Läsa en stund och sova så jag orkar med morgondagens Närpesutflykt.
 
Lyssnar på: 
 
Läser:
 
Klädsel:
 
 
Lunch:
Ceasarsallad på 1h+k tillsammans med Maria. Namnam. 
 
Väder:
 
Klockslag:
2012-07-26 @ 02:03:20 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


ON A LADDER FROM THERE TO HERE I`LL CLIMB. ALL THIS CLATTER BETWEEN MY EARS I FIND. DOES IT MATTER IF I CAN`T CLEAR MY MIND?

 
Idag har jag bara knäppt bilder när det varit matdags. Började dagen med morgonkaffe på Ett rum och kök med Dan. Efter några timmar övergick morgonkaffet till eftermiddagskaffe och vårt bordssällskap växte. Sen blev det lunch för mig själv nere vid stranden, och där låg jag och läste och tänkte hela eftermiddagen. Kvällen bestod av en springtur, en cykeltur och en film.
 
Förra veckan stängde jag av helt och tänkte inte alls. Den här veckan tänker jag desto mer. Tänker på saker jag inte tänkt på på länge. Jag tänker på vad jag vill göra med mitt liv. På miljöombyte, på äventyr och utmaningar. På värderingar och vad jag egentligen bygger på. Jag tänker på hur jag vill att min höst ska bli. På resor, jobb, skola och hur man bryter höstgråheten. Jag tänker på var jag vill vara om fem år. Och funderar över om jag har en helt konstig bild av mej själv. Tänk om jag egentligen vill bli lärare och bo ute på landet och jag bara förtryckt den sidan av mej själv? Jag vet ju egentligen inte alls vad jag vill, vad är det som gör att jag avfärdar vissa saker så fort?
2012-07-24 @ 23:58:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


THERE`S A CLOUD OF ANGELS ABOVE YOUR BED TONIGHT.

Foto: Simon Weiner

Lugn och skön semesterdag avslutad på bästa sätt. Såg Batman på bio med ett gäng sköna typer och det var lätt den bästa film jag sett på länge. Hade höga förhoppningar och de infriades med råge. Var sådär fjantigt uppspelt när filmen var slut och lite för rastlös för att gå hem och sova, så jag traskade ner till Sandö med Simon och satt där och pratade tills solen försvann och det blev allt för kallt. Så nu har jag analyserat sönder mig själv igen - men på ett positivt sätt eftersom jag fick göra det tillsammans med någon annan. Det finns inget mer destruktivt än att analysera sig själv i sin ensamhet, men när man får göra det tillsammans med någon annan kan det vara precis vad man behöver.
2012-07-23 @ 23:28:44 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


SOMMARENS TIDSFÖRDRIV

Eftersom jag är en fullkomlig serienörd tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter för regniga sommardagar. Två av mina absoluta favoriter och två nya tidsfördriv som verkar lovande. Två advokatserier, en sjukhusserie och en polisserie. 
 
SUITS
 
Suits har jag redan skrivit om, men jag gör det igen eftersom den är en av mina absoluta favoriter just nu. Serien handlar om Mike Ross (Patrick J Adams) som tack vare sitt fotografiska minne och sin allmänna genialitet lyckats bli anställd som advokat utan utbildning. Han jobbar som lärling åt Harvey Specter (Gabriel Macht) som är egocentrisk, självsäker, charmig och en av New Yorks bästa advokater. Relationen mellan de här två är det bästa med serien, men stora plus för den übercharmiga och excentriska sekreteraren Donna och småknäppa Louis. Andra säsongen rullar på som bäst. SE DEN!
 
WHITE COLLAR

White Collar har jag också nämnt tidigare, men även den är värd att nämnas igen då den fortfarande är lika bra nu när fjärde säsongen har kickat igång. Serien handlar om konsttjuven och förfalskaren Neal Caffrey (Matt Bomer) som efter att ha gjort en deal med FBI nu jobbar tillsammans med agenten Peter Burke (Tim DeKay) för att lösa white collar-brott. Här är det igen relationen mellan de två huvudkaraktärerna som är det bästa med serien. Ett extremt stort plus tillkommer dock för Neals excentriska och paranoida vän Mozzie (Willie Garson). Hans uttalanden är det roligaste med hela serien. Och Matt Bomer är skitsnygg.
 
FAIRLY LEGAL

Fairly Legal har jag precis börjat se och jag är nu inne på början av andra säsongen (första säsongen har bara tio avsnitt). Serien handlar om Kate Reed (Sarah Shahi) som jobbar som medlare på sin nyligen bortgångna fars advokatfirma, där hennes "elaka" styvmor (Virginia Williams) nu är chef. Kate är extremt vimsig och rörig och använder sig av något kontroversiella metorder för att nå sina mål, men är duktig på att lösa konflikter. Andra trevliga karaktärer är Kates nördiga sekreterere Leo och hennes småcharmiga ex-man som är hennes raka motsats. Ingen halleluja-moment-serie, men riktigt bra ändå.
 
SAVING HOPE
 
Saving Hope har precis börjat sändas och jag måste säga att den är ett helt okej substitut för Greys Anatomy såhär på sommaren. Serien handlar om Dr. Alex Reid (Erica Durance), vars fästman och kollega Dr. Charlie Harris (Michael Shanks) ligger i koma på grund av en bilolycka. På grund av koman vandar Charlie runt i korridorerna på sjukhuset utan att kunna få kontakt med någon, och hans anhöriga börjar småningom ge upp hoppet om att han ska vakna upp. Jag var aningen tveksam till konceptet till en början, men det funkar faktist helt bra. Det lugnar ner sig med komakillen-scenerna efter några avsnitt. Dock ska det erkännas att huvudorsaken till att jag kollar den här serien är David Gillies som spelar Dr. Joel Goran. Snyggare kille får man leta efter!
 
2012-07-22 @ 17:02:10 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


THE STATIC WAVES ACROSS THE SCREEN DEFINE THIS NOTION, BACK AND FORTH AND IN BETWEEN LIKE MY EMOTION.

Bilden knyckt av Jonas
 
Var hos Johannes och chillade igår. Skulle åka vattenskidor men vädret var lite för kallt för att motivationen skulle infinna sig, och även de som vågade sig i vattnet fick ge upp efter en stund. Jag var lite för trött för att vara social, men det blev en helt fin kväll ändå. 
 
Idag ska jag njuta av min helt lediga söndag. Hämta en pizza och slöa på sängen med Fairly Legal. Det är så sällan jag kan ha äkta söndagar utan jobb, så nu tänkte jag passa på. Med tanke på hur sent det blev igår/imorse passar det perfekt att ha en helt kravlös dag idag. 
 
2012-07-22 @ 13:10:10 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH, I SHOULD SING A LITTLE BIT FASTER, OH AND, I SHOULD BREATHE A LITTLE BIT SOFTER.

 
 
 
 
 
I still have this thing going on with my elevator. Måste erkänna att det är lite småkul att kunna föreviga en del av mina utstyrslar. Det börjar vara några veckor sedan jag såg ut såhär, but still.
2012-07-21 @ 12:05:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WILL LEAVE A KEY FOR YOU OUTSIDE MY DOORWAY.

 
Nu räcker det med Bergöliv, konstaterade jag och mamma, och tog en Närpesutflykt. Inledde dagen med att bli friserade av syster.
 
Sen hämtade vi lunch i mängder från Bisto och åkte iväg till Gottböle. Njöt av solen och maten, beundrade systers hus och blev smått besvikna över att hepporna inte var på plats i sin hage.
Sen blev det efterrättsjordgubbar i Finby tillsammans med de tre dagar gamla kattungarna. Så söta att man dör på fläcken. Dessutom hann jag med lite Näsbysnurrande och en glass i sällskap av bästaste Jessica. Nu är jag dock tillbaka i Vasa och det känns ytterst bra. Planerar att tillbringa kvällen i min ensamhet, så att jag orka göra en massa roligheter resten av helgen.
2012-07-20 @ 18:28:44 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BRING ON THE WONDER, BRING ON THE SONG.

Några Bergöbilder såhär innan syster åker tillbaka till stan med kameran. Själv stannar jag här någon dag till, och avslutar eventuellt veckan med ett Närpesbesök. Tillvaron här är ytterst perfekt. Solen lyser, böckerna är spännande och om det sociala behovet slår till kan jag alltid ta en diskussion med mamma eller kramas med katten.
 
 
 
2012-07-18 @ 18:38:14 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I`M NOT READY TO LET GO, CAUSE THEN I`D NEVER KNOW WHAT I COULD BE MISSING.

 
"But that was how things often went, it seemed. Some important decisions were made on a battlefield or in a conference room. But others happened quietly, unseen by others. That didn´t make the decision any less important to Sazed. He would believe. Not because something had been proven to him beyond his ability to deny. But because he chose to."
 
The Hero of Ages - Brandon Sanderson
 

Den här veckan befinner jag mig på Bergö med familjen. Gör inte så mycket annat än att sova i solstolen, äta, umgås med familjen och läsaläsaläsa. Som bäst har jag några få kapitel kvar i sista Mistborn-boken, så den ska läsas ut ännu inatt. Det var allt. Tack och adjö.
2012-07-17 @ 23:25:59 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I`M OUT ON THE EDGE AND I`M SCREAMING MY NAME, LIKE A FOOL AT THE TOP OF MY LUNGS.

Idag hade vi som sagt picknick på Strömsö med hela kyrkan. Lite småtråkigt väder, men annars var det riktigt roligt. Skönt att bara sitta och chilla med alla människor. Sen blev det dop också, och vad är väl trevligare än att få ha dop i havet istället för i en lite dopgrav. Allt som allt en riktigt fin dag!
 
Efter picknickandet hann jag hänga med Mathias en stund. Vi var båda så trötta att vårt socialiserande bestod av att sitta på 9gag och läsa Texts from dog. Hur kul som helst! Nu ska jag däremot bara slöa hela kvällen. Läger- och helgkrapulan börjar slå till. Men nu har jag semester och ska bara göra roliga och avslappnande saker i två veckor! Börjar med att åka med familjen till Bergö-torpet imorgon. Böcker och långa promenadet står på schemat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-07-15 @ 20:20:48 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


TURN IT UP NOW, LISTEN LOUD AND CLEAR, JUST BECAUSE YOUR PRESENT DOESN`T MEAN YOU`RE HERE.

 
Gårdagen var smått perfekt. Efter ungefär fyra timmar sömn vaknade jag av mig själv och traskde iväg till föräldrarna på lunch. Somnade på deras soffa några timmar och vaknade passligt till middagen. Sen blev jag bjuden på bio (Spiderman - gillades starkt) med värsta bästa gänget. Till sist blev det nachos hos mig och min säng svämmade över av fina människor. Kring fyra gick de sista hem och jag tog natt. Bättre chill-lördag kan man knappast ha.
 
Nu ska jag kolla det senaste avsnittet av Suits och sedan bär det iväg till Strömsö på picknick med kyrkan! 
2012-07-15 @ 12:46:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SEEMS EVERYTHING AROUND HERE STAYS LIKE STONE.


 
Har haft en så sjukt bra kväll med min gamla högstadieklass. 12 av 16 pers var samlade och jag kan bara konstatera att jag är lite småkär i alla de här människorna! De flesta träffar jag fortfarande med jämna mellanrum, men några har jag knappt sett alls sen vi slutade högstadiet, och dem var det förståss extra roligt att träffa. Humorn var lika låg som alltid, alla samtal spårade ur och vissa föredrog att inte använda byxor - eller kläder överhuvudtaget. En stor del av bilderna som togs är cencurerade och kommer aldrig att publiceras någonstans, men jag är rätt säker på att det går att hitta tre fina stjärt-avtryck på fönstren till Högåsens bastustuga... Där efter fyra på natten städade vi undan och skiljdes sedan åt med planer på att göra detta till en årlig tradition.
 
För att göra natten om möjligt ännu bättre kom jag hem till ett fullproppat kylskåp efter att ha levt alltför många veckor på luft och vatten. Tack mamma!
 
Att skriva blogginlägg är det ultimata sättet att lugna ner sig efter en bra natt, men nu behöver jag verkligen sova!
2012-07-14 @ 05:15:57 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHAT CAN I COMPARE YOU TO, WHEN EVERYTHING LOOKS LIKE YOU?

'
 
  
 
Här kommer sista delen med Vassor-bilder. Jag åkte hem igårkväll för att hinna vila upp mej inför helgen, medan de andra fortsätter ännu tills ikväll. Vi har haft några gråa dagar med mycket inomhusprogram och lite bilder, men igårkväll kom solen fram igen. Vi ledare visade upp vårt episka drama och deltagarna torterade oss med värsta stafetten jag nånsin sprungit. De fick några vattenhinkar över sig som tack. 
 
Det har varit tio fantastiska dagar med fantastiska människor och jag måste säga att jag är lite småkär i vårt ledarteam - det har varit en lyx att få hänga med såna människor dygnet runt, och helt galet har det blivit. Eventuellt kanske jag delar med mig av lite filmer längre fram...
2012-07-13 @ 11:49:58 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


INTO THE DARKNESS YOU SHINE, OUT OF THE ASHES WE RISE.

 
I måndags blev det inga bilder alls men igår plockade jag fram kameran igen. Här är resultatet. På kvällen blev det final i Vassorspelen, med den ena grenen vildare än den andra och dagen slutade i en "paja-mej-i-håret-hög" till sent på natten. 
 
2012-07-11 @ 10:34:14 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND I WONDER WHY WOULD I WAIT TILL I DIE TO COME ALIVE?

 
Igår tillbringade jag halva dagen med att vara extremt trött och halva dagen med att njuta totalt. Eftermiddagen bestod av bibeldrama där kungar dansade till Sean Banan, människor föll ur fönster och Samson blev heartbroken. Kvällen blev den vildaste och roligaste hittills med totalt galen såpsähly. Vinnarna i turneringen fick sedan spela mot ledarna och den matchen spårade ur totalt. Att få avsluta dagen med vattenkrig, bastu, korvgrillning och flera timmar bön och lovsång var alldeles perfekt, och jag somnade med ett stort leende på läpparna.
2012-07-09 @ 10:18:45 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND IF OUR GOD IS FOR US, THEN WHO COULD EVER STOP US, AND IF OUR GOD IS WITH US, THEN WHAT COULD STAND AGAINST.

 
   
 
 
 
Idag har tröttheten slagit till. Men det är okej, vi har roligt ändå. Gårdagen bestod av bland annat Turbofotis med diverse random händelser och Mysteriet på Vassor - där deltagarna fick hjälpa poliskonstapel Turbojee att lösa mordet på tävlingskorvätaren Wilhelm HK. Bland de misstänkta fanns bl.a. den vegetariska grannfrun, Wilhelms rival Jorma Kabanossi, Bittra Bettan som blivit dumpad av Wilhelm i dagis, maffiabossen Alfonso Korvleone som lånat Wilhelm pengar till en ny grill, Mr. Trololol som Wilhelm stämt för plagiat och Helmer von Schtrütschenstein, vice ordförande för Vassorstrutsarnas Gemenskap r.f. som ansåg att Wilhelms korvätartävlingar störde Vassorstrutsarnas häckningsdans. Smått epic.
2012-07-08 @ 11:04:09 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M READY NOW, I`M NOT WATING FOR THE AFTERLIFE

 
 
Gårdagen i bilder. Det blev I dare you - med äggdrickande, myrätande, hålla andan i vassorfjärden, mjöl i håret och vitlöksätande - och på kvällen blev det filmkväll. Inatt väckte vi gänget klockan tre på morgonen och tog ut dem i skogen för mera knasigheter. Det är här det händer.
 
 
2012-07-07 @ 16:30:21 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOUR LOVE IS, YOUR LOVE IS, YOUR LOVE IS STRONG.

 
 
Här kommer dagens bildskörd. Vassor-livet är alldeles utomordentligt. Det är något av det bästa som finns att få se hur människor förvandlas när de finns i en miljö där folk tror på dem och uppmuntrar dem. Så här långt ligger det här lägret bra till för att bli det bästa någonsin.
 
2012-07-05 @ 23:28:23 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


I`VE TRIED TO FIND THE PERFECT WORDS, I`M STILL OUT THERE LOOKING FOR THE ONES THAT YOU DESERVE.

 
Här kommer dagens uppdatering från Vassor. Idag anlände lägerdeltagarna, och efter att vi ledare varit på plats ett dygn finns det redan insideskämt i överflöd. Jag skrattar mest hela tiden. Bästa möjliga ledarteamet har vi också. Konstaterar än en gång att jag är aningen lustig i och med att jag trots mitt extrema behov av private space och egentid trivs så väldans bra på läger och team. Som bäst är vi 31 pers intryckta i en liten lägergård. 
 
Nu ska jag bara ta en snabbgenomgång av undervisningen jag ska hålla imorgon och sedan blir det sängen. Tack och gonatt! 
2012-07-04 @ 23:01:42 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHAT CAN I COMPARE YOU TO, A WINDOW THE SUN SHINES THROUGH? MAYBE THE SILVER MOON, A SMILE RISING.

 
De kommande tio dagarna kommer till största delen att bestå av KDS-bilder och uppdateringar. Kom ut till Vassor ikväll och ska - med några korta pauser - befinna mig här tills nästa veckas fredag. Nu sitter jag uppe i rummet och myser och lyssnar på pianoklinkandet och sången från nedre våningen. I love this place.
2012-07-03 @ 23:08:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND THE BIRDS STILL SING OUTSIDE THESE WINDOWS WHERE WE SAT TOGETHER, LIKE NOTHING EVER HAPPENED HERE.

 
 
Har tillbringat kvällen med Lina, Tove, Fredde, Åsa, Elin och Krisse.
 
Ikväll har jag suttit på Strampen med några av de finaste människor jag känner. Vi åt gott, pratade om våra semestrar och skrattade åt allt knasigt vi gjort i högstadiet och gymnasiet. Om två veckor har vi klassträff med vår högstadieklass och det här var en perfekt uppvärmning. 
 
Nu har jag övernattningssällskap av Tove och livet är allmänt mysigt. Och imorgon bär det av till Vassor i elva dagar för årets Kristendomsskola. Det blir vilt.
2012-07-02 @ 23:22:49 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SO WHY DO I WORRY? WHY DO I FREAK OUT? YOU KNOW WHAT I NEED.

Jullans bild
 
Idag har varit en fin dag. Började med ledarträning redan från morgonen och sedan blev det lunch på Rondo med värsta bästa gänget. Eftermiddagen tillbringades stekandes på Jullans balkong och sen blev det bändövning och Gudstjänst. Avslutade dagen med kebab i fint sällskap. Det satt extra bra med en solig och glad dag efter den senaste veckans allmänna tråkighet. Så nu vet ni. Tack&Hej!
2012-07-01 @ 21:42:13 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()