IF I EVER LEAVE I HAVE NO BLOOD AND NO BONES, NO REASON TO CALL THIS HOME.

 
Känner mig smått slutkörd efter tre jobbnätter i rad och alldeles för tidigare morgnar. Imorgon ska jag sova så länge jag bara orkar! Eller tills jag ska iväg på graduhandledning, whichever comes first. Efter att ha cyklat i denna trevliga höstkyla är jag dessutom nu mitt uppe i bilköpstankar. Kollade på bil igår och ska kolla på flera imorgon. Känns som att det börjar vara dags nu. Och det känns som ett betydligt varmare alternativ än cykeln.
 
Jag är inte särskilt mångordig idag. Inatt. Lite för trött. Men den korta versionen är att det de senaste dagarna känts som att det går framåt på "stora områden" i livet, men varit ganska dött när det kommer till de små detaljerna. Kanske för att jag bara jobbat och pluggat och inte träffat så många fler människor än mina kollegor och min medpluggare Evelina.
 
Hur som helst. Ska strax hoppa på cykeln och trampa hem i regnet och den 3-gradiga värmen. Den där bilen kommer att komma till ett mycket kärleksfullt hem.
 
2013-09-26 @ 00:30:52 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


JUST RUNNING OUT TO FEEL THE RAIN, STARING AS THE STARS PARADE, ARE THEY TELLING ME IT`S GONNA BE OKAY?


Ja alltså, jag kanske kunde uppdatera lite om livet i allmänhet också. Sedan sist har jag bland annat hunnit bli av med blindtarmen, vara sjukskriven i två veckor, skaffa nya glasögon, tenta bort lite kurser och börja på med magistern riktigt på riktigt. Som bäst sitter jag på jobbet (som troligtvis blir heltid istället för halvtid från och med nästa vecka) och skriver praktikansökningar för våren. När jag är klar med studierna blir möjligheterna nästan oändliga. Flytta till Närpes? Flytta till New York? Känner mig peppad samtidigt som jag är ganska utpumpad både fysiskt och psykiskt. Men livet är spännande. 
2013-09-16 @ 23:09:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I WAS SO TRAPPED I HAD NO CHOICE BUT TO EXCEPT MY FATE AND REJOICE.

Medan alla andra roar sig med Ylvis och What does the fox say (som också är kul) sitter jag och gapskrattar åt det här istället. Jag dör. Extra roligt blir det om man råkar ha hört Bon Iver nån gång.
 
2013-09-15 @ 23:06:58 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()