AND IT FEELS LIKE I`M LETTING GO


Jag blir lite uttråkad av min egen bloggtorka. Vanligtvis är jag smått beroende av att blogga och det här är nog första gången jag helt och hållet saknar inspiration. Jag kan inte ens komma på vad jag brukar skriva om.

Jag kan iallafall berätta att jag har ett omväxlande jobb. Idag har det bland annat bestått av att tvätta två maskiner med lakan samt att jaga nattvardspersonal utan vidare framgång.

Imorgon är jag semi-ledig. Tror inte jag lyckas så bra med den lediga biten dock...
I helgen är det Sibbo och ledardagar som gäller. Så ser det ut den här veckan.

Nu ska jag dricka te och äta muffins.
2011-09-28 @ 19:20:59 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


WHAT IF HE`S MORE THAN ENOUGH? WHAT IF HE`S LOVE?


Även om det inte händer så mycket här på bloggen händer det mycket i mitt huvud. Det går upp och det går ner och just i detta nu är jag så glad, nöjd och tacksam över att allt ändå kan bli så bra även om jag själv är expert på att trassla till det.

Jag är glad över att jag har vänner jag får vara helt och hållet mig själv med, jag är glad över att jag har ett extremt spännande och roligt jobb, jag är glad över att jag har världens finaste familj och mest av allt är jag glad och lycklig över att jag har Jesus. Oberoende av om allt det andra jag nämnde skulle tas ifrån mig, kommer jag alltid att ha Jesus. Han som är det viktigaste för mig-honom kommer ingen nånsin att kunna ta ifrån mig.

More than enough.
2011-09-26 @ 23:12:38 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WELL, IT MIGHT HURT A BIT, BUT WOULD IT MATTER, WITH THIS DIAMOND IN MY HEART?


Fredagar är från och med nu min plugg-dag. Utöver måndagar och onsdagar som jag faktist spenderar på plats i skolan förståss. Eftersom det är höst-regn-rusk utanför fönstret har jag placerat mig i soffan iklädd pyjamasbyxor, stickatröja och mystofflor och häller i mig blomkålssoppa medan jag jobbar med bokrecensioner, uppsatser och engelskauppgifter. Alldeles behagligt med plugg-dag också, måste jag konstatera.
2011-09-23 @ 12:53:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


PLEASE FORGIVE ME IF I ACT A LITTLE STRANGE, FOR I KNOW NOT WHAT I DO.


Jag hittade feelisen till sist och tog mig ut. And once I get started... Hade jättekul och fick träffa en hel del folk jag inte sett på evigheter. Den blev en passligt fin runda till Mällis, Fone och Ollis tillsammans med ypperligt sällskap.

Idag har jag på grund av den sena natten haft en riktigt lugn förmiddag och nu ska jag tillbringa resten av dagen med att träffa människor. Först ut är Jullan, som borde vara här vilken minut som helst. :)
2011-09-22 @ 12:36:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LIKE YOU REACHED RIGHT INTO MY HEAD AND TURNED ON THE LIGHT INSIDE

Gårdagens humörhöjare. Tänk vad man kan göra med postit-lappar ;)
2011-09-21 @ 19:12:54 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


HELP ME OUT HERE, ALL MY WORDS ARE FALLING SHORT, AND THERE`S SO MUCH I WANNA SAY

2011-09-21 @ 18:57:33 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON

foto: Mathias Holm, snattat från Sion på FB

Igår var det SuperFridayChurch med tema Sport. Sion invaderades av 150 ungdomar iklädda allt från sumodräkter till rullskridskor, joggingdräkter, fotbollsutstyrslar och ballerinakjolar.
Kul var det. Vi spelade för första gången med vår nya bänduppsättning och hade feelis som få.
Efter allt härjande blev det pyjamasparty hemma hos mig tillsammans med mina f.d. lifeisar och nyblivna lifeledare. Gullungar <3

Den här lördagen inleddes med en tidig morgonpromenad i solskenet och en tjejfrukost i Sion. Nu är jag totalt ledig resten av dagen och jag njuter. Tänk vad mycket mer man uppskattar ledigheten när den är lite mer sällsynt. Så nu ska jag skriva klart en bokrecension, åka till Lidl och shoppa god yoghurt och kolla säsongspremiären av Vampire Diaries. Life is good! ;)
2011-09-17 @ 13:14:21 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (1) Trackbacks ()


JUST LISTEN TO THE RHYTHM OF YOUR HEART THAT POUNDS AND TRUST IT ALL TO CHANCE.Okej. Här kommer storyn om min fina dator.
Min fina Asus blev ju som jag kanske berättat påtrampad på KDS och skärmen sprack. Nu har den varit inne på service nån vecka och efter hundra mejl fram och tillbaka mellan min far, mig, föräkringsbolaget, expert och Asus konstaterades det att reparationen skulle bli dyrare än själva datorn. Alltså får jag köpa en ny istället.

Nu kommer de bästa nyheterna. Den dator jag hade finns inte längre att köpas. Motsvarande dator är en nyare modell som kostar 150 € mer än den jag hade. Idag meddelade försäkringsbolaget att jag ändå får köpa den nyare datorn, utan att behöva gå mellan med mer än självrisken på 100 €.

Happy happy joy joy.

Surt att datorn gick sönder och surt med 100 € självrisk men arma trevligt med en splitterny uppdaterad version av en prima dator!
2011-09-14 @ 14:34:14 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


CRAZY SKIES ALL WILD ABOVE ME NOW


weheartit

Nuförtiden har jag internet men ingen dator. Jag har en nästan-dator, men nästan räknas inte. Därav den fortsatt dåliga uppdateringen.

Men livet forsätter ändå, även om det står stilla här. Det är skola och människor, träffar och planeringar, församling och bändövningar, fester och chillkvällar, drömmar och visioner... Allt sånt där trevligt.

Det är som att det blir allt svårare att skriva någonting av värde här ju mer sällan jag skriver. På grund av de två olika kurserna i akademiskt skrivande jag går just nu analyserar jag dessutom sönder varenda mening jag skriver. Vilken tur att man inte måste använda sig av vetenskapligt språk i en blogg.

På sistone har jag istället återupptagit mitt "för-hand-skrivande" och invigt en ny anteckningsbok. Jag har haft paus sedan vårvintern och bara skrivit på dator, men nu blev saknaden till sist för stor. Kvällarna går nu åt till att plita ner mina tankar mellan två röda pärmar.

Idag har det i alla fall regnat-ett riktigt höstregn och jag fick använda mina knallröda stövlar. Jag har också varit flitig studerande och befunnit mig i skolan mellan klockan nio och fyra. Det händer inte allt för ofta kan jag säga er, men nu kommer händelsen att upprepas minst en gång i veckan fram till november. Utöver regn och skola har jag också hunnit med en ledarträff ute i Sundomskogen.
Vackert så.
2011-09-12 @ 22:09:58 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA

2011-09-09 @ 10:36:23 Permalink Check this out Kommentarer (0) Trackbacks ()


THE SHADOW PROVES THE SUNSHINE


Lillasyster firade sina 16 år förra helgen. Här kommer några bilder.
Har min egen dator på service (äntligen) så därför kan det fortsättningsvis bli litet dåligt med uppdateringar. But that´s life.
2011-09-08 @ 21:16:13 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND THE WORLD SPINS MADLY ON

Vilken dag! Världens mysigaste besök på dagis (jag saknar mina fina barn!!), goda besked både på sjukhuset och hälsostation, en peppande arbetsintervju, 100 megas internet införskaffat, god lunch med pappa och übertrevligt kaffesällskap av Johannes. Och som pricket på i:et, höstens första bandövning. Love it.

Jag börjar ha rutiner igen och jag är redo att ta tag i höstens utmaningar.
Livet är spännande.

Sen finns det hundra tankar som snurrar och jag skriver sida upp och sida ner med snurriga funderingar i mina anteckningsböcker. Men det är inget som egentligen hör hit.
2011-09-07 @ 22:07:11 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


FRÅNVARANDE.

Kan såhär snabbt meddela att jag saknar internetanslutning där hemma och därför försvinner ganska ordentligt ur bloggosfären. Idag har jag dock påbörjat höstens studier och jag sitter nu och nördar mig i skolan i väntan på en kommunikationsföreläsning. Sen ska jag gå till Saunalahti och skaffa en mokkula.
2011-09-05 @ 11:54:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()