I´M SICK OF GOOD INTENTIONS, HOW THEY ALWAYS TEND TO DROWN

Idag har varit en riktigt trevlig dag. Sol gör allt så mycket roligare. Mitt största trauma just nu är att M är borta och jag spenderar lunchpauserna ensam med A, who totally freaks me out! :S Men jag överlever. Jag låtsas att jag är osynlig så går det nog bra.

Håller just nu på och skriver det sista på familjepolitiks-arbetet. Ska bara försöka förklara vad pappamånaden innebär så ska jag skicka in det sen. I och med det är jag officiellt klar med den här terminens skolarbeten. Hurra för det!

Så då är det bara att börja på med de två sommarkurs-uppsatserna som jag borde ha inskickade innan vi sticker iväg på team ;P

Plupp.
2010-05-31 @ 21:02:48 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


ALL THE PROMISES I`VE BROKEN, ALL THE TIMES I`VE LET YOU DOWN, YOU FORGOT THEM BUT STILL I HOLD ON TO THE PAIN THAT MAKES ME DROWN

Ever since the world around you shattered
you´ve been looking everywhere for something more
Sometimes you think that your life doesen´t matter
but it does, I tell you it does

Come on let me love you now
come on let me love you and hold you trough the storm
I will keep you safe and warm
Come on let me love you now
come on let me love you and kiss away your tears
I will always be here
Let me love you

Third Day-Let me love you

Jag känner mig aningen borttappad just nu. Jag hade en en lång smart fundering kring det hela i bussen påväg från stan, men nu känner jag inte alls samma lust och ork att förklara.

Men jag känner mig egentligen varken hemma i Närpes eller Vasa just nu och det är jobbigt. Det är ensamt.

Men visst var det skönt att vara hemma. Jag struntade i allt program och låg mest bara på soffan. Idag var det dock gudstjänst där vi spelade med bandet. Men mitt humör var inte riktigt på topp och jag kände mig totalt ur form gällande sången. Kvällens bästa var nog Isaks uppmuntrande kommentar om sången precis innan jag for hem. Tänk vad mycket några små ord kan betyda, också när de kommer från en vild liten trettonåring. :)

Annat som jag funderade på under bussresan är hur det kan vara så arma svårt för en busschaufför att lära sig säga vad bussbiljetten kostar och att fråga efter studiekort på svenska. Blir alltid lika lessen när dom fräser fram priset på finska när jag kommer in och säger "studerande till närpes". Jag menar, speciellt om man ska köra mellan vasa och närpes, det är knappast så många finskspråkiga som kör den sträckan.

Jag har annars fastnat i sjätte säsongen av NCIS nu. Tror jag ska kolla ännu ett avsnitt innan jag somnar.
2010-05-30 @ 23:29:05 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


TAKE HOLD, DON´T GIVE UP, YOU GOTTA MAKE THE BEST OF WHAT YOU`VE GOT, GIVE IT ALL YOUR BEST SHOT.

Det blir att jobba en vecka till trots allt. Jag menar, extra pengar i fickan under sommaren tackar man ju inte nej till, även om jag håller på att bli knäpp i Närpes. Är iallafall sådär officiellt hemflyttad till Vasa nu, och får vara här över helgen och "vila upp mig" (yeah right, får se hur det blir med det, har alltför mycket program..), så nog ska jag väl klara en sista närpesvecka då också. Får ju jobba tillsammans med syster nu, allt blir så mycket roligare då.

Jag skulle på ungdomarnas våravslutning i Sion ikväll. Men med en energinivå på under noll och en mysig lägenhet jag inte spenderat tid med på alltför länge blev det att stanna hemma i soffan. Även om jag saknar ungdomarna våra fruktansvärt mycket, det är alltför länge sedan jag hunnit träffa dem..

Men nu ska jag fixa ihop chili con carne åt mig, plocka fram min colaburk ur kylen och kolla litet NCIS. Eller kanske fortsätta på min alltför spännande bok.
2010-05-28 @ 20:48:53 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHILE EVERYBODY ELSE IS GETTING OUT OF BED I´M USUALLY GETTING IN IT


Tjingeling! Konstigt nog är jag riktigt pigg ikväll, för första gången den här veckan. Men det kanske beror på att jag är i Vasa. Stressade hit efter jobbet, skrev 4 tentfrågor (en totalimproviserad) och fick skrivkramp, och har nu packat upp i lägenheten. Nu ska jag en sväng via Tritonia med en bok och via Piccolo för att inhandla litet vägkost. Sen tillbaka till Närpes, spendera resten av kvällen med min bok, jobba en dag till och sen är det Vasa som gäller på heltid igen. <3

Lyssnar på Trains nyaste skiva som jag diggar stenhårt. Tyyyp varenda låt e ju sssomm tyyyyp jeeetebra! :P
2010-05-27 @ 19:35:22 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WE´RE NOT ASHAMED, WE´RE NOT ASHAMED OF YOU JESUS

Moderskapspenningar och pappamånader är inte riktigt tillräckligt intressant för att hålla min koncentration särskilt länge. Istället lyssnar jag på denhär. Happy happy joy joy.

 

 

 

Idag bröt jag min godisstrejk för andra gången sedan februari. Första gången var i misstag när IB bjöd på salmiakpastiller och jag inte ens reagerade på att det var godis. Vilken miss! Men det var ju bara en endaste liten salmiakruta. Idag var det mer med flit. Jag fick ultralågt blodsocker på jobbet och när E erbjöd choklad var det bara att tacka och ta emot. Men jag hade så lågt så jag inte ens kunde njuta av chokladen, det var bara att trycka den i sig och sen vänta på att må bättre. Så kan det gå.

Men godisstrejken fortsätter nog på obestämd tid. Jag saknar konstigt nog inte godis särskilt mycket alls.

2010-05-26 @ 20:24:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YES, I DO THINK OF YOU

Igår var jag så trött att jag gick och sova klockan tio och började gråta när jag inte kunde hitta min telefon. Idag är jag så trött så att..jaa... jag finner inga ord.
Hade tänkt åka med på ungdomarnas våravslutning nere på strandhem ikväll med jag varken orkar eller hinner.

Istället ska jag:
-svara på hundra mejl
-försöka få tag i lovsångsteamet och bestämma något angående augusti. Inte det lättaste.
-skriva ett femsidors arbete om familjepolitiska förmåner och inkomstöverföringar.
-plugga på morgondagens tent. Som tur är pluggade jag ju en hel del förra veckan också.
-betala räkningar och hoppas på att jag har pengar på kontot.
-packa så att jag kan börja flytta redan imorgon när jag åker in till stan för tenten.

Helst av allt skulle jag nog bara krypa ihop under täcket och fortsätta mitt Robert Jordan-maraton med att läsa The great hunt.
2010-05-26 @ 18:13:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AFTER TODAY I`LL GET ME OUT OF THIS PLACE, INTO THE WORLD SO I CAN SET A NEW PACE

Whoa! Jag är totalt dödstrött. Stel i hela kroppen och med en dunkande huvudvärk. Kurerar mig med litet glass och sen ska jag iväg till högstadiet och lyssna på lillasyster som ska sjunga på nån skolkonsert.

Lyssnar på John Mark McMillan igen. Så sjukt bra.

Det är litet för mycket att tänka på just nu. Både sådär programmässigt och känslomässigt.

Nåja. Nu ska jag försöka åtgärda mitt yttre en aning så jag inte skrämmer slag på högstadieungarna.
2010-05-25 @ 17:26:30 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`VE MADE A MESS OF ME, I WANT TO GET BACK THE REST OF ME

Ojdå. Jag skulle ta en powernap och råkade sova två timmar. Nåja, jag är ändå så trött så jag kommer knappast att ha några problem med att sova inatt. Ska bara gå i duschen och sen ska jag återvända till sängen.

Men först måste jag berätta om mitt lördags-dilemma. Jag är bjuden på fyra olika fester på lördag. Två examensfester, en examens/avskedsfest och en vassorfest. En i Närpes, en i Nykarleby och två i Vasa. HUR GÖRA!?!

För övrigt stavas min tillvaro mest "Jobb", bokserien "The wheel of time" och ett "borde" i form av familjepolitik-arbete. Och "kaos" när det kommer till min omgivning. I´m a slob, I know. Men den här bilden kan jag bjuda på, för jag kan ärligt säga att det aldrig ser ut så här hemma hos mig. Det är bara när jag bor här (dvs. bor i en kappsäck) som det börjar se ut så här. Kanske jag borde ta mig själv i kragen och städa litet innan jag går och sova ikväll ;)2010-05-24 @ 20:58:31 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHEN I CAN`T FEEL YOU I HAVE LEARNT TO REACH OUT JUST THE SAME, WHEN I CAN`T HEAR YOU I KNOW YOU STILL HEAR EVERY WORD I PRAY

Har precis läst igenom alla mina blogginlägg sedan Januari. Konstaterar att jag nog har ett fantastiskt liv och att det ska bli skönt att få komma hem till Vasa igen. På fredag tror jag bestämt det blir, för då har vi vårfest med ungdomarna i Sion.

Idag har jag mest bara slöat. Kollat säsongsavslutningen på tre olika serier (så det blev litet väl mycket spänning där ett tag), käkat hamburgare med Felicia, rensat igenom datorn en aning, varit på kaffe med Elin och..jaa, inte så mycket annat. Skönt med en sån dag också. Imorgon är det jobbet som gäller igen.

Nu ska jag stänga ner datorn och försöka lugna ner min Pepsi-hypade hjärna med litet kvalitetslitteratur a la Robert Jordan ;)
2010-05-24 @ 00:36:13 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BREATH/BREATHE

 

 Två stycken gamla låtar med nästan samma namn som jag börjat lyssna på igen nu på sistone.
2010-05-23 @ 19:43:22 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


TJEJKVÄLL

Hela gänget minus jag och Elin (och Tove som dissade oss för solen i Grekland :P)

Malin, Cecilia och Lina

Kix&Cila

Ann&Elin

Elin å Ann je na bekymra... :P

Jag&Malin. Blommig klänning is the shit! ;)

Jessica, Elin och Linda

Jag och Dan

 

Det var en fin kväll igår även om mitt humör inte var på topp hela kvällen. Men att få träffa tjejerna är ju alltid roligt. Och maten var god. Och Alexandra spelade bra och jag får själv lust att bli trubadur ;)

Kvällen avslutades förstås med ett varv till TB med Ika, Elin, Jessica, Dan och Ivar. Sen körde jag hem allihop och kom själv hem redan kring 4-tiden.

 

Vaknade för en timme sen och är litet lessen för att solen inte syns till. Men jag ska njuta av min helt programlösa dag iallafall. Ska nörda mig, läsa färdigt min bok, kolla serier, gå ut på promenix och kanske träffa Ikkis eller diverse andra människor.

2010-05-23 @ 12:33:48 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


IF I GET IT ALL DOWN ON PAPER IT´S NO LONGER INSIDE OF ME THREATENING THE LIFE IT BELONGS TO

Har spenderat dagen ute i solstolen med bok och musik. Så skönt.

 

Gårkvällen var trevlig om än ganska lugn. Började kvällen med att få håret klippt och färgat av syster och sen blev det Kaldnäs tillsammans med Ika, Ann och Nea. Tolvtiden åkte vi till JP (där jag inte varit sen typ November, kändes konstigt). Kul att se folk och hann med några intressanta samtal också. Sen blev det att köra hem gänget, litet mat på TB, och så avslutade jag kvällen med att plocka upp några liftare i Näsby ;)

 

Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen. Det blir förfest hos Kristin och sen mat på JP med favorittjejerna. Spansk mat. Mums. Och världens bästa sällskap. Perfekt!

2010-05-22 @ 16:34:21 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT`S THE LONG FALL BACK TO EARTH THAT`S THE HARDEST PART

Haha. Tent idag jo. Eller så inte. Jag tog helt för givet att tenttillfällena skulle vara varannan vecka som vanligt. Smart Julia, att inte kolla upp datumen. För nu åkte jag till skolan i onödan eftersom tenttillfället är först nästa vecka. Suck. Jag som gått omkring och rabblat familjepolitikens målsättningar och teorier för familjepolitikens uppkomst och utformande hela dagen på jobbet. Men jag måste ändå till stan idag så det gjorde egentligen inget. Jag sov en stund på min egen säng <3, fick en hel subway för 5 evråsar och plockade med mig litet sommarkläder tillbaka till Närpes. Och så var det avslappnande bara att få vara i stan en stund. Jag kan liksom andas mycket bättre där.

Nu är jag dock ganska pigg eftersom jag sov en stund tidigare. Funderar på att kolla en film, eftersom det är evigheter sedan jag senast gjort det.

Imorgon ska jag klippas och färgas, äntligen! Och sen blir det kanske att ta en sväng till JP på kvällen också. Får se.
2010-05-20 @ 22:24:52 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I SEE YOUR TRUE COLOURS, THAT`S WHY I LOVE YOU

JA, idag har det varit en betydligt bättre dag än igår, även om det varit überstressigt. På jobbet har det varit kokhett, vilket resulterat i att jag bränt mina axlar. Men jag klagar inte, det är ljuvligt med sommarvärme redan i maj.

Har haft cellsamling med tjejerna ikväll. Det blev picnic utanför missionshuset i Övermark. En massa mat, bön, intressanta diskussioner, flippande och till sist "operation sprida glädje i övermark genom att vinka åt alla förbipasserande". Jag blir alltid på så bra humör av att träffa dem! <3

Dessutom har jag hunnit snurra några varv i Näsby med Ika och Malin, kasta i en tvättmaskin och städa upp rummet en aning. Nu har jag bara duschen och tentläsningen kvar. Imorgon blir det Vasa efter jobbet, ska skriva tent och förhoppningsvis hinna slappa en stund i lägenheten också. Och hämta litet sommarkläder.

2010-05-19 @ 22:18:01 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IF I RUN TO YOU, WILL YOU HOLD ME IN YOUR ARMS FOREVERMORE?


ÅÅÅÅH. Jag tycker INTE om att bo hemma hos mami och papi. Jag blir stressad. Allt är kaos, jag har inte mina saker här och jag kan inte slappna av. Just nu finns alla mina kläder utspridda över sängen, resväskan, en platspåse och garderoben. Inget blir nånsin tvättat och alla sommarkläder jag skulle behöva nu har jag kvar i Vasa. Väntar verkligen på att de här två återstående veckorna ska gå så att jag får flytta HEM till Vasa igen.

Just nu känns det som att jag skulle kunna gråta en stund för att allt känns så kaotiskt. Har cell i övermark imorgon och jag har inget planerat än. Har tent på torsdag som jag inte börjat plugga på än. Jag försöker planera och organisera mitt liv men det funkar liksom inte. Skulle helst bara stänga av hjärnan en stund. Jag är trött överallt. Det har varit en väldigt intensiv månad.

Sori för nedstämt inlägg.
2010-05-18 @ 22:19:49 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


HOME SWEET HOME

Är hemma igen. Det har varit en lång men fantastiskt bra helg. Först strategidag med utskottet; en massa fjållas och en massa bra diskussioner. Sen teamträning. Nu är jag hemma i Närpes igen och ska i jobb imorgon. Är totalt slutkörd, det har varit väldigt intensivt. Skulle helst vilja spendera några dagar hemma i lägenheten i Vasa nu, men nog ska det väl gå såhär också.

Här kommer några bilder från idag; var med på Ekenäs pingstförsamlings gudstjänst på hotellet SeaFront i morse innan vi åkte iväg hemåt.
(Fotografer e jag å Jonas)2010-05-16 @ 20:39:46 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


TEAMTRÄNING I EKENÄS, 15.5

 

2010-05-15 @ 23:23:12 Permalink Teamliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


13-14 MAJ


2010-05-14 @ 17:53:59 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


GÄDDAN.

Visst ser jag ut som en äkta fiskare!? ;D

Jag återvänder nog med vidare update och mer bilder senare idag misstänker jag men jag tänkte bara visa vad vi pysslat med här på morgonen. Nu ska vi strax ge oss iväg tillbaka till civilisationen.

2010-05-14 @ 09:09:11 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


STRESS.

Hittills idag har jag hunnit:
-jobba
-fixa fram en meny tills tjejkvällen
-fixa pastasallad och vara på ungdomsmöte
-packa ihop alla mina grejjer ännu en gång. Börjar vara trött på allt släpande.
-tagit skjuts med Jode till stan

Kvar att göra innan vi åker mot Ekenäs 05.30 imorgon:
-diska 2-veckor gammal disk.
-handla kvällsmat och färdkost från Piccolo
-tvätta två tvättmaskiner
-skriva en intervju
-packa för helgen
-gå i duschen
-förhoppningsvis sova en timme eller två

Update: Nu är klockan snart halv tre och jag har fortfarande inte hunnit i duschen. Tror jag sover två timmar nu och stiger upp och går i duschen innan vi åker. Får ju iallafall sova i bilen sen en timme eller fem.
2010-05-12 @ 21:13:32 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


RANDOM INFORMATION

2010-05-11 @ 23:10:02 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOMETIMES THE HARDEST THING AND THE RIGHT THING ARE THE SAME

Jag blir bara rödare och rödare i ansiktet. Hoppas på att det går över till brunt snart så jag inte behöver se ut som en kokt kräfta hela sommaren. Syns dock inte särskilt bra på webcam-bild. Webcam-bilder är alltid snälla ;P

 

Jag har börjat spela Tetris på min telefon. Det är farligt. Har man en gång börjat kan man hålla på hur länge som helst. Det känns som att jag gått 10 år bakåt i utvecklingen. Ni vet, då när man kunde sitta och spela snake i en timme bara för att försöka slå nån annans rekord.

2010-05-11 @ 19:06:20 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM NOT AFRAID TO MAKE BIG MISTAKES, TO FALL FLAT ON MY FACE

Känner mig inte direkt som världens mesta aktiva bloggare just nu. Har inte så mycket att skriva om. Det är mest jobb och sen är jag bara trött, även om jag börjar vänja mig med den friska luften nu.
Den här veckan blir det iaf bara tre dagar jobb och sen bär det av till Ekenäs. Först strategidag ute i skärgården tillsammans med TA-utskottet och sen teamhelg med SC10-gänget. Det blir najs!

Nu ska jag ut på promenix med Felicia.
2010-05-10 @ 20:05:07 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I HAVE A FEELING IN MY SOUL, AND I PRAY THAT I`M NOT WRONG, THAT THE LIFE I HAVE NOW IS ONLY THE BEGINNINGWell today I found myself
after searching all these years
and the man that I saw
He wasn´t at all who I thought he´d be

I was lost when You found me here
and I was broken beyond repair
Then You came along
and You sang Your song over me

It feels like I´m born again
feels like I´m living
for the very first time
for the very first time in my life

Third Day-Born Again

Som ursäkt för mitt tråkiga och dåliga bloggande på sistone släppte jag precis två bildbomber på en gång.

Nu är jag tillbaka i Närpes igen efter en skön helg i Vasa. Borde egentligen sova redan med tanke på att jag ska i jobb imorgon. Har spenderat både bussresan hem och resten av kvällen med att visionera och drömma för framtiden. Något av det bästa man kan sysselsätta sig med.

Men nu sängen. Gonatt!

2010-05-10 @ 00:08:08 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


GUDSTJÄNST I SION 9.5

Jonas-mitt alltid lika tacksamma fotograferingsmotiv eftersom han alltid glatt ställer upp och poserar ;)

Finaste Amanda och M-L

Ida, Annika och Benjamin x2

Basse och hans far :)

Steffi berättade om sin Afrika-resa

crazy people<3

2010-05-09 @ 23:56:57 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


UNGDOMSSAMLING I JEPPIS 7.5

Fia

Andreas och Elin

Niclas

alltid lika glada Jonas, och en mixande Solis

Daniel hamna i slagsmål och Jonas e coolast i stan ;P

Fjant-Mathias x2

sjunga sej liite...

Jode preacha

Jonas, Solis å Bengsin

fjantigaste favorit-Mathias ;D

Iddo&Quacey

Syr-Mathias? :P

2010-05-09 @ 23:50:32 Permalink Frozen moments Kommentarer (1) Trackbacks ()


...WHEN ALL ALONG ALL I NEED IS YOU

Det är konstigt hur bortskämd man blir med ledighet när man varken jobbar eller går särskilt mycket i skolan. Lördagar brukar bara vara en dag bland alla andra. Nu däremot, efter en arbetsvecka utan särskilt mycket extra tid alls, är lyckan total.

Vaknade redan halv 10-tiden men låg i sängen tills väckarklockan ringde klockan 11. Har varit en sväng på stan och inhandlat billiga sommarkläder (3 toppar, en klänning och en tunika/skjorta-2,90 € styck på Gina Tricot) och nu tänkte jag bänka mig i soffan och kolla några avsnitt Veronica Mars medan jag avnjuter min räksallad.

Tänkte nog visa er några bilder från gårkvällen men jag lyckades lämna kameran i Jodes bil. Kanske jag orkar hämta den ikväll. Annars blir det först imorgon.

2010-05-08 @ 15:07:28 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DID YOU RISE THE SUN FOR ME OR PAINT A MILLION STARS THAT I MIGHT KNOW YOUR MAJESTY?

Kom precis hem från Jeppis. Det blev en lång kväll. Och en lång dag också för den delen. Tänker inte räkna upp allt som hänt. Dagens höjdpunkt var iallafall hemresan. Skönt att flippa litet ibland. Vi konstaterade att Jonas är unik, lila och orange, att Jode är stabil och grön, att Mathias är vit och oskyldig och att jag är röd, som tydligen står för djup och äkta. Det låter ju bra. Fy vad härligt knäppa vänner jag har! ;)

Nu är jag dock helt dödstrött. Misstänker att jag kommer att sova bort halva dagen imorgon, om jag nu inte vaknar halv nio bara av vana. Ska bli skönt med en helt ledig dag. Har en hel del att ta igen.

Hoppas ni har det fint! Hörs imorgon!
2010-05-08 @ 00:53:50 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I MAY NOT HAVE MUCH I CAN OFFER, YET WHAT I HAVE IS TRULY YOURS

Jag har ett stort rivsår längs mitt ena ben. Dagens lärdom: slåss inte med rosbuskar. Rivsåren på armen efter fighten med havtornsbuskarna fick också tillökning efter fighten med rosorna.

Och NEJ, jag har inte shorts på mig på jobbet. Men mjukisbyxor är ingen match för en rosbuske när den fäller ut klorna. Eller taggarna. Whatever.

(försökte ta en bra "tyck synd om mig jag har ett hemskt sår på mitt ben-bild" men på de bilder där rivsåret såg passligt brutalt ut såg mina ben ut som en gammal tjock blek tants. Äsch! )Har just konstaterat att, med undantag för lördagen, kommer mitt fullspäckade schema som startade för exakt en vecka sedan att fortsätta ännu en och en halv vecka. Jippijej. Jag är inte van med sånt här. Giv mig styrka.

Idag har jag hunnit jobba full dag, köra till Vasa med gasen i bottnen, skriva en tent, vara i lägenheten fem minuter och lyckats låsa in mina nycklar (vilket i kombination med stressen gjorde mig smått gråtfärdig), ha en bandövning inför morgondagens keikka (som slutade med en random och väldigt trevlig jamsession), köra tillbaka till Närpes, och slutligen plugga på morgondagens tent.

Imorgon ska jag tillbaka till stan, ringa disponenten för att slippa in, skriva en tent till och sen sticka iväg till Jeppis så fort som möjlig för att ställa iordning i PK där vi ska vara hela kvällen.
Lördagen är helt programfri hittills vilket känns otroligt skönt.
Söndagen blir det övning, spelning på gudstjänsten och sen någå planerings-funderings-samlings-grejs. Och sista bussen tillbaka till Närpes.

Jätteintressant, I know. Försöker bara organisera mig själv en aning.


2010-05-06 @ 23:04:51 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DRAWN TO REDEMPTION BY THE GRACE IN HIS EYES

Jag är dödstrött. Igen. Det har varit fullt upp idag. Jobb hela dagen och genast jag kom hem kom mina celltjejer hit. Käkade köttpaj och pratade om allt mellan himmel och jord. Dom är så fina <3

Nu ska jag skriva och skicka iväg några intervjufrågor och sen borde jag börja plugga på tenten jag har imorgonkväll. Imorgon kan det bli smått stressigt...
Vilket innebär att jag måste ta mig tillbaka till stan igen på fredag då jag ska skriva nästa tent kl 12. Ibland skulle det vara bra att ha en egen bil.

Jag blir litet paranoid av att räfsa löv och lyfta lövhögar, känns som att jag har massvis med småkryp krypandes över hela mig. Vilket bekräftades för en liten stund sen när jag plötsligt hade en spindel på armen.

Jag drogar David Crowder Bands nyaste (?) skiva Church Music. Rekommenderas.
2010-05-05 @ 20:54:49 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


EVERYTHING I HAVE I COUNT AS LOSS, EVERYTHING I HAVE IS STRIPPED AWAY. BUT BEFORE I STARTED BUILDING I COUNTED UP THESE COSTS.

Är nästan lika trött idag som igår. Är liksom inte van med den friska luften ;) Har dessutom lärt mig att man borde ha hellånga ärmar på sig, har lyckats riva upp ena armen på en massa havtornsbuskar och diverse granar idag. Men riktigt roligt är det faktist.

Har fortfarande nästan lika mycket oklart som igår, men en bit på vägen har jag iallafall kommit.


Alltså borde jag egentligen plugga nu. Men blä. Nej, jag tror nog jag kör på "panikplugga anteckningar och powerpointar natten innan-metoden"

Det här är en bra låt.
2010-05-04 @ 19:44:03 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOLD ON, `CAUSE FREAKING OUT IS REALLY OVERRATED
Är helt slut. Första dagen på jobbet idag. Inte alls särskilt tungt men det tar på att vara ute i solen och blåsten en hel dag även om det är skönt också.

Har litet för mycket att tänka på just nu känns det som. Måste ta en sak i taget; just nu är det att få ihop ett band som kan spela i Jeppis på fredag, och välja ut vilka låtar vi ska spela.

Sen har jag två tenter den här veckan också, som jag borde hinna skriva och plugga på samtidigt som jag jobbar heltid.

Plus att jag borde fixa en intervju till Activate ännu ikväll.

Och fundera över onsdagens tjejsamling.

Borde också ta reda på hur jag ska ta mig till stan på torsdag. Skulle egentligen behöva en bil över helgen.

Nåja. Det fixar sig.


Vilken glädje med 10/10 Mbit internet förresten!

Nu måste jag iväg till affären så jag får någon lunch imorgon.
2010-05-03 @ 18:55:04 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


GOING HOME

Nu har jag packat ner halva lägenheten i två stora väskor. Har ju inga grejer alls i Närpes så en stor del av garderoben fick nog följa med. Men, jag kommer tillbaka till stan över helgen så då får jag ju plocka med mig allt jag glömt.

Får se hur jag klarar av att bo hemma en månad. Det brukar vara både nyttigt och avslappnande men också ganska tungt och påfrestande. Men det ska säkert gå bra. Det blir några helger i Vasa, en helg i Ekenäs och säkert nån helg i Närpes också.

Sitter och väntar på skjutsen och funderar på hur mycket jag glömt att packa ner. Känns inte helt hundra att lämna lägenheten. Det är nog det här som är hemma på riktigt. Det är ju här man har sitt liv.

Nåja. Off we go!
2010-05-02 @ 19:11:11 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I RUN RIGHT BACK TO YOU

Fredagens pizza-kvällsfika

 

Har haft en riktigt bra start på årets sommarteam. Samlades (nästan) hela gänget i Vörå och har hunnit med en hel del undervisning, bön, planering, gemenskap och småflippande. Och undervisningspasset jag höll idag, om andedopet, gick helt okej. Men nu är jag sjuk trött. Ska sova en liten stund innan jag börjar packa ihop mitt liv. Flyttar hem-hem till Närpes ikväll. Fick fixat så jag får skjuts med Ivar istället för att behöva släpa alla mina väskor på bussen. Imorgon börjar jag jobba. Ska bli helt kul.

Men nu sömn.

2010-05-02 @ 15:54:05 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()