IN YOUR NAME I FIND MEANING, SO I`M HOLDING ON, HOLDING ON TO YOU.

Ni vet sånadär dagar när man inte vill träffa folk men egentligen inte orkar vara ensam heller. Idag har varit en sån dag. Jag skulle vara duktig och plugga men orkade inte iväg till Tritonia, vilket resulterade i en halvtimme hemmastudier följt av alltför mycket Greys Anatomy. Och nu har jag lyssnat igenom gamla playlistor, läst Chic och sorterat hela min garderob, surfat för länge på lookbook och blivit kär i denhär kjolen.

Den här veckan har jag haft vad jag kallat kvällssemester. Nästa vecka har alla människor sportlov och vintersemestrar. Inte jag. Istället har jag haft helt lediga kvällar den här veckan. Vet inte när det senast skulle ha hänt. Så jag har gjort extremt lite vettigt kvällstid. Vackert så.

Imorgon ska jag shoppa. Så det så. Hoppas jag har lika mycket inspiration imorgon som jag har nu. Nu blir det dock ett sista avsnitt Greys innan sängen.

Extremt random uppdatering. Håll till godo.
2012-02-24 @ 23:44:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WE STOOD STEADY AS THE STARS IN THE WOODS, SO HAPPY-HEARTED, AND THE WARMTH RANG TRUE INSIDE THESE BONES

Positivt:

  • 10 timmars nattsömn
  • att vakna av solskenet kl 9.30 och stiga upp även om man inte måste
  • trevligt lunchsällskap
  • peppande handledarträff
  • SOLSKEN och klarblå himmel
  • fin skjorta på rea
  • spendera resten av dagen i sängen med gamla avsnitt av Greys Anatomy
Negativt:
  • febern
2012-02-20 @ 15:56:39 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND YOU LAUGH LIKE YOU`VE NEVER BEEN LONELY. THAT`S ALRIGHT HONEY, THAT`S ALRIGHT WITH ME.


Jag sitter på Tritonia och ska just sätta igång med mitt kandidatskrivande, men slösurfar lite och hittar det här. Sitter med hörlurarna i öronen och försöker febrilt kväva mina hysteriska fnissningar. Att hennes rollfigur Veronica Mars kan vara hysterisk rolig och fantastiskt ironisk visste jag. Men det här slår det mesta ;)
2012-02-16 @ 09:35:22 Permalink Check this out Kommentarer (3) Trackbacks ()


WILL YOU BE THERE WHEN THE DAY`S DONE, WILL YOU BE THERE UNDER THE SAME, UNDER THE SAME SUN?


Grym musik.

Idag har jag jobbatjobbatjobbat och ikväll har jag kollat Lejonkungen med Johannes. Epic Disney is epic. Imorgon blir det förhoppningsvis en kombination av jobb och kicka-mej-själv-i-röven-och-sätta-igång-med-kandiskrivandet. Trött trött trött men snart är det helt ljust ute när jag stiger upp på morgnarna. Jag drömmer om och längtar efter Maj månad.
2012-02-15 @ 22:18:17 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


HOW WOULD YOU KNOW, WHEN EVERYTHING AROUND YOU IS CHANGING LIKE THE WEATHER.


En fin vändag måste jag säga. Lite foreveralone-humor här, men jag fick både fina mess, present på posten och en kväll tillsammans med riktigt roliga människor, så jag klagar verkligen inte. Tack alla fina som lyser upp mitt liv och mina dagar!

Annars i livet så tänker jag mycket, och relativt mycket händer också. Jag bara saknar inspiration att dela det offentligt. Men jag tar mig ut ur bubblan jag befunnit mig i ett tag, träffar nya människor och gör andra saker. I like it. Och jag funderar på saker jag inte funderat på förr, processar nya tankar och konfronterar mig själv. Låter djupt värre, men det är sant. Sen är jag extremt februaritrött också, och jag fungerar lite trögt, men det är sånt som hör till den här tiden på året.

Ha ett bra liv!
2012-02-14 @ 23:29:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I KEEP MY HEART IN MY POCKET AND I HOLD, I HOLD IT TIGHT.

Det är nästan töntigt hur inaktiv jag varit här på sistone. Men det är okej, jag har ett liv fast det inte syns på bloggen.
PUSS&HEJ.
2012-02-12 @ 02:38:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


CARELESS AND YOUNG, FREE AS THE BIRDS THAT FLY WITH WEIGHTLESS SOULS NOW.

Eftersom jag filmade så mycket på Öviskonserten i tisdags kan jag ju lika gärna dela med mej.
Massvis med duktiga sångare och musiker!

2012-02-11 @ 17:53:49 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


EVERYTHING MUST START AGAIN ANEW, EVERYTHING JUST GOES THAT WAY MY FRIEND

Denhär veckan har varit en trött vecka. Mycket av det jag hade planerat har bara lämnat ogjort, till förmån för huvudvärk, trötthet, Supernatural och en hel massa Temple Run (iphonespel).

Och ikväll, efter lite jobb och ett fint söndagsmöte har jag bäddat ner mig på soffan med räksallad och dansfilmer. Gotta love dansfilmer. Igår såg vi Grease (som iofs är mer musikal) och nu har jag just sett remaken av Footloose. En av mina absoluta favoriter, Center Stage - turn it up, blir kvällens avslutning. Måste erkänna att jag är aningen svag för Kenny Wormald som spelar i både Footloose och Center Stage...

Imorgon blir der Närpes (om bilen behagar starta i kylan), och sen - sen ska jag försöka bli effektiv.
2012-02-05 @ 21:18:12 Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()


2. WORDS


"Men ju större du blir, desto större kommer du tycka att jag är."
För att jag älskar C.S.Lewis Narnia, det finns så mycket djup i hela berättelsen.
2012-02-02 @ 21:24:16 Permalink A picture a day Kommentarer (1) Trackbacks ()


WE GROW, GROW, STEADY AS THE MORNING. WE GROW, GROW, OLDER STILL. WE GROW, GROW, HAPPY AS A NEW DAWN.

Dagens reafynd (för sammanlagt 24 €) på H&M i GW-gallerian. Har aldrig varit där tidigare och kunde konstatera att det är betydligt trevligare än inne i stan.

Idag är en timeout-dag. Inget jobb och inget plugg. Bara jobhunting, klädshopping, kinamat och Supernatural med Johannes. Och en kväll när jag är dödstrött, vägrar gå ut i kylan och bara ligger på sängen och myser i min ensamhet. I min nya übersköna kofta.

Imorgon däremot, borde jag vara supereffektiv med skolarbete. Känns inte särskilt lockande tyvärr. Har noll inspiration att börja på med kandidaten, vilket jag verkligen borde om jag alls ska hålla på med det här studerandet.

Det knäpper i väggarna i lägenheten. Jag antar att det är på grund av kylan och tycker det är lite småmysigt.
2012-02-02 @ 21:13:24 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


PHOTO CHALLENGE - FEBRUARY

Jag tänkte göra ett nytt försök med en bild-lista och se om jag lyckas bättre den här gången. ifoonen är min bästa vän. Men eftersom jag precis hittade denhär grejen, blir dagens bidrag inte särskilt storslaget. Har tillbringat hela dagen på kontroret, fram till klockan fem då jag gick till Jullan och träffade en massa fina tjejer och nu har jag precis kommit hem och ligger på sängen och är dödstrött. Så det här är min utsikt just nu.
2012-02-01 @ 20:50:53 Permalink A picture a day Kommentarer (0) Trackbacks ()