WHAT IF I DON`T WANT TO BE THE LONELY ONE?

 
Idag är en sunkig feberdag. Men jag känner mig ganska snygg ändå så jag underhåller mig med att flörta med mig själv i webkameran. Har varit hemma från jobbet (skulle haft dagtur på internatet) och kurerat mig för att orka med villaavslutning imorgon... Nu ska jag nog tillbringa resten av kvällen med att pimpla lite PepsiMax och kolla serier. Länge sedan jag haft ett ordentligt seriemaraton känner jag.
 
 
 
 
2013-08-30 @ 20:45:52 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SAID YOU HAD TO LEAVE TO START YOUR LIFE OVER.

 
 
 
Och så några bilder från förra veckans trevligheter. En perfekt bastukväll i Kronvik, en underhållande klassfest med (delar av) bästa högstadieklassen och en alldeles oplanerad lördag som till hälften tillbringades i sängen och till hälften tillsammans med Julia, Fia och en cykelfisk. Den första lördagen i Vasa på väldigt länge. Kändes konstigt. Men skönt, även om jag missade en massa roligheter i Närpes. Men den här helgen blir det Närpes igen. Villaavslutning i Nämpnäs närmare bestämt. Och så ska jag hinna ha lite ålderskris också eftersom min yngsta syster fyller 18 på fredag. Hmm. Ålderdomen ålderdomen.
2013-08-27 @ 22:33:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


DON`T YOU KNOW, DON`T YOU KNOW, I CAN`T CHANGE MY MIND THIS TIME.

 
Har väntat på nåt nytt från Donkeyboy sedan jag lyssnade sönder deras tidigare skivor förra hösten. Så nu har jag totalt snöat in på deras nya singel Triggerfinger. Många tummar upp!
 
Annars sitter jag på biblioteket och pluggar globalisering idag. Ska tenta bort en kurs nästa måndag. Jag jobbar också min sista vecka i Sion den här veckan. Så från och med nästa vecka och fram till nyår jobbar jag på internatet några kvällar i veckan och skriver gradu på heltid. Ska göra mitt bästa för att bli så färdig det bara går redan till julen. Så ser vi vad som händer sen. Jag har ingen aning. Men det känns bra!
 
Sådär allmän uppdatering om vad som är på gång i mitt liv ifall nån missat det. Nu åter till Bauman och spänningen mellan globalisering och lokalisering...
2013-08-26 @ 12:02:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONE MORE DAY LEFT OF SUMMER, WE`RE STILL CHASING THE NUMBERS, WE`RE NOT GETTING ANY YOUNGER, WHY?

Fredagen till ära tänkte jag dela med mig av lite bilder från förra helgen. Närpes igen förstås. På fredagen for jag iväg till Yyteri med Ika, Ann, Tobias och Anders. På kvällen hann vi dessutom med ett varv via golfbanan i Kauhajoki och så förstås lite obligatorisk nattsimning i Kråsin. På lördag blev det fest hos Anders och en sväng till Rörgrund. Räksmörgåsar, nattglass och extra fina tröjor blev det då. Finfin helg med finfint folk!
 
Och ikväll blir det klassfest med högstadieklassen för andra året i rad! Woop woop!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-08-23 @ 14:10:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ALL WE CAN DO IS TRY, AND LIVE LIKE WE`RE STILL ALIVE.

 
 
 
Biljetterna är bokade! Första helgen i november blir det Hurts i Helsingfors ishall med Johannes, Jonathan och Felicia. Två veckor senare drar jag till Stockholm en hel helg med Ika och Elin och ser Bastille och härjar. Två veckor efter det blir det Sigur Ros i Hartwall Arena med Jonathan och diverse trevliga helsinforstyper. 
 
På det här sättet överlever jag höstens ruskigaste månad och håller mig förhoppningsvis motiverad att plugga stenhårt ända fram till julen.
 
Happy Julia.
 
 
(Ja, jag ska leva på makaroner hela hösten. Men det är det värt.)
2013-08-23 @ 09:05:04 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH IF I COULD GO BACK IN TIME, WHEN YOU ONLY HELD ME IN MY MIND, JUST A LONGING GONE WITHOUT A TRACE.

 
Älskar The Civil Wars just nu.
2013-08-15 @ 21:51:28 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I´VE BEEN WAITING FOR YOU BABY, I´VE BEEN HOLDING BACK THE DARKEST NIGHTS.

Såhär hundra år senare kommer här äntligen lite bilder från Oskar&Marie-Louises bröllop andra helgen i juli. Fenomenalfint var det och väldigt roligt. Jag hade dessutom äran att få vara programvärd tillsammans med Benjamin. Vill man se dem gifta sig på nytt kan man ta sig till Sundom prästgård kl 16 på söndag, för då gifter de sig inför publik på 1800-talsvis.
 

 
 
 
 
2013-08-15 @ 10:18:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


REMEMBER THAT LIFE IS NOT MENT TO BE WASTED, WE CAN ALWAYS BE CHASING THE SUN.

Har haft en så fenomenalt skön helg. Även om jag börjat jobba och sakta men säkert också tar tag i skolan känns det lite som semester fortfarande.
 
Började helgen redan på torsdag med Konstens natt i Vasa. Lekte kulturell på 1h+k och Strampen tillsammans med Tove, Micke, Andreas och Daniela. Finfint sällskap och skön kväll.
På fredag kom Ika till Vasa så jag och Tove tog henne på middag till 1h+k. Sen åkte jag tillbaka till Närpes med henne och inkvarterade mig på hennes soffa resten av helgen. På lördag sov vi, gjorde pizza och sov lite till.
Till kvällen promenerade vi över till Kristin&Mats där terassen var full med folk. Där satt vi tills taxin kom och körde oss till Fagerö. 
Kajsa som jag inte träffat på flera år var med och vi poserade i tjockisspegeln och hade en allmänt trevlig kväll. Och Ika och Cila var förstås med.
 Sen blev det söndag och jag som skulle till Vasa hade problem med bussar och skjuts och det hela slutade med att jag stannade ett helt dygn till.
Vi tillbringade hela dagen på Anders gräsmatta.
Underhållningen bestod av såpbubblor och baby-tennis. Och folk kom och gick hela dagen.
Anders fixade middag.
Malin och Leo kom förbi en stund. Leo blev fascinerad av såpbubblorna.
Bubbel!
Avslutningsvis körde vi ner till kråsin för ett nattdopp.
Och efter både simning och grillad korv med bacon kunde vi konstatera att det varit en smått perfekt dag. Over and out. 
2013-08-12 @ 16:44:46 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONE MAGIC MONDAY.

I måndags var jag på ett fantastiskt fint garden party i Kuni. Satsat värre med picknick, tävlingar, buggkurs, liveband och utomhusbio. Tack för en ljuvlig kväll!
 
En del av sällskapet.
Festligt värre.
 Mot kvällen blev det att vila fötterna i hängmattan efter allt dansande.
2013-08-08 @ 15:50:19 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


...AND MUSIC EVERYWHERE.

Seriously, what´s up with November?!? 
 
  • 2.11 Hurts @Helsingfors Ishall
  • 8.11 Biffy Clyro @The Circus, Helsingfors
  • 16.11 Bastille @Debaser Medis, Stockholm
  • 30.11 Sigur Ros @Hartwall Arena
How to choose? Give me money, somebody?
 
2013-08-06 @ 20:55:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT DOESN`T MATTER IF THE STARS FORGET US, IT DOESN`T MATTER IF THE WORLD DON`T KNOW OUR NAMES, IT DOESN`T MATTER IF THEY TALK ABOUT US, CAUSE WE ARE IN, WE ARE IN LOVE.

Nu är det slut på semestern. Den sista veckan tillbringade jag på Bergö och helgen i Närpes. Den här lediga månaden har varit så fruktansvärt skön och jag har hunnit med så mycket roligheter. Här kommer lite bilder från helgens Rörrock-firande.
 
Fredag i Kaldnäs hos Ann&Tobias. Och sötaste Ika och Torbjörn.
 Efter att ha slöat hos Ika hela lördagen tillbringade vi sedan kvällen hos Anders med de här fantastiska människorna!
Sen blev kvällen ännu trevligare när jag fick följa med Tove och mata hästar sådär mitt i festen.
Och så blev det Rörrock och Reddrama och jag träffade bland annat fina Conny för första gången på över fem år.
På söndag satt vi sen hos Ika och läste våra gemensamma dagböcker som vi skrev i lågstadiet. Det blev en blandning av att vrida sig av skratt och ha ångest över hur sjuka i huvudet vi var... Evig censur på dessa.
Men vi var ju i alla fall söta. Och vilken tur att vi hade varandra. Och fortfarande har varandra. <3
2013-08-05 @ 11:44:00 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LEAD YOUR WAY, SING YOUR SONG, MOVING EVERY DAY, GOING FURTHER ON.

Jag tycker att alla som inte redan gör det borde börja lyssna på Bronze Radio Return. Min plan är att se till att de får en hel massa fans här så kanske de tar sig ut ur det där Amerikat nästa gång de åker på turné. Deras nyaste skiva finns HÄR på Spotify. Och de två äldre skivorna rekommenderas också varmt.
 
2013-08-01 @ 20:11:15 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()