WHEN THE WORLD HAS FALLEN OUT FROM UNDER ME I´LL BE FOUND IN YOU, STILL STANDING

 

Klen sjukling som inte orkade ta sig till affären fick besök av snäll vän som fixade gigantiska varma smörgåsar. Hur mycket jag orkade? Kanske en tredjedel.

 

Var ganska uppstressad här tidigare ikväll. Har alltför mycket att göra och tänka på och alltför litet tid och energi. Men nu har jag lugnat ner mig. Tände ljus i hela lägenheten och sitter på golvet och lyssnar på min nya favorit Missy Higgins och känner mig allmänt lugn. Läser de sista kapitlen i "Ledarskap" och skriver litet på "reflektions-rescensionen" mellan varven. Beni ligger på soffan och sover och jag ska väl snart kasta ut honom så jag själv kommer mig i säng nån gång.

 

Hälsan börjar så smångingom vara bättre också. Febern håller sig under 38-strecket, huvudvärken är dämpad och jag har lättare att svälja.

 

Jag växlar mellan av att vara a) totalt överväldigad av arbete och ansvar och känna mig totalt okvalificerad (och att bara vilja springa och gömma mig) och b) att vara helt fantastiskt inspirerad och till mig över hur spännande livet kan vara, och kommer att bli.

Att leva för Jesus och för andra människor, det är det som gäller <3

2010-09-30 @ 22:37:58 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


ALL OF MY DAYS ARE SPENT WITHIN THIS SKIN, WITHIN THIS CAGE THAT I´M IN

Idag mår jag en liten aning bättre. Mestadels eftersom jag lever på värktabletter. Om jag lämnar bort dem stiger febern till närmare 39 och halsen sväller fast. Imorse kunde jag inte svälja så jag satt och spottade i en kopp. Jeeeteskoj.

Men idag har jag varit till både hälsovårdare och läkare och går nu på antibiotikakur. Hade tydligen ett ytterst högt infektionsvärde eller nåt sånt. Vanligtvis ska det vara under 10 sa dom igår, då var det 33. Idag var det över 170.

Nåja. Jag är sjukskriven tills söndag åtminstone så får vi se sen hur det känns. Har spenderat dagen med att sova, läsa och påbörja en bokrescension. Borde egentligen skriva artiklar och förbereda predikan och fundera på kandin också men orken räcker liksom inte till. Jag blev totalt slut bara av att byta lakan i sängen och när jag var tvungen att gå till skolhälsan och apoteket idag (det är typ 700 meter dit) gick gamla tanter och gubbar fortare än jag gjorde och jag höll på att rinna bort av vad jag svettades. Tjoho! ;P

Men jag är nog på ganska bra humör ändå.
2010-09-29 @ 21:37:12 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU ARE STONG ENOUGH IN MY WEAKNESS

Update:

-har inte gjort annat än att sova och kolla ett halvt avsnitt Bones. Orken räcker inte till.
-i ett försök att få i mig litet föda kom fina syster hit med food-delivery. En tredjedels ostburgare, två pomfrit och några klunkar cola senare kunde jag konstatera att det nog inte var en så lyckad idé.
-såna här gånger är det extremt tråkigt att bo ensam. Skönt på ett sätt förståss, ingen som härjar och stör, men ibland skulle det vara praktiskt och skönt med litet sällskap.
-jag knaprar värktabletter och hoppas på att få sova inatt.
-ska försöka kolla andra halvan av Bones-avsnittet och sen ta natt.
2010-09-28 @ 19:08:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M NOT WHO I WAS BEFORE

Okej, att jag blir ynklig när jag är sjuk är ett välkänt faktum. Men det här är way beyond anything jag upplevt sen jag var typ jätteliten. Jag har nästan aldrig feber, förutom litet stegring för några veckor sen, men nu när febertermomtern visar 38,7-då orkar jag knappt sitta upprätt mer. Helt utslagen.

Har sovit hela dagen, och vaknat några minuter mellan varven och sen fortsatt. Växlar mellan att ligga under täcket och huttra som en idiot och att helt enkelt svettas bort. På studenthälsan trodde dom jag hade angina och skickade mig på svalgprov men det visade sig sen vara rent, så nej.

Jag kan inte svälja, vilket resulterat i att dagens födointag bestått av två små smörgåsar och två glas vatten. Suck.

Och ja, det här är ett tyck synd om mig-inlägg ;)
2010-09-28 @ 15:02:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WELL THE THING I FIND MOST AMAZING IN AMAZING GRACE IS THE CHANCE TO GIVE IT OUT, MAYBE THAT`S WHAT LOVE IS ALL ABOUT

 

Dagen har bestått av städning, gudstjänst och muffins&intressanta diskussioner tillsammans med den knäppa typen på bilden. En fin dag blev det. Nu ska jag försöka förbereda för morgondagens cell en aning och bara annars förbereda mig mentalt för den kommande veckan.

 

Det är höst nu. Jag fryser om både händer och fötter.

 

Annars då. Lovsångsteamet och funderingar på att skriva eget. Jobb som stjäl en massa tid och energi. Predikan att förbereda för söndagen i Fila. Planera Activate-artiklar. Fundera på ideér till kandin. Cell och fina cellisar man sku vila kunna ge ännu mer tid åt och lära känna bättre. Böcker att läsa. Människor att träffa. Vaccin att fixa inför Filippinerna. Jesushelg för ungdomarna på Vassor. Drömmar och planer och funderingar. Kreativitetslängtan. Försök till att skärpa mig med sockerkontroller och insulinpickande. Saknade Närpesvänner. Smygplanerande av en Åbohelg.

2010-09-26 @ 20:09:48 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I`M STILL A DREAMER, A BELIEVER. OH I LOST MY FAITH IN SO MANY THINGS BUT I STILL BELIEVE IN YOU

Marie-Louise, finaste 18-åringen och födelsedagsbarnet. Gullevännen <3

HannaPanna och maten :D

folk och deras skor

snygg-Jullan och favorit-Oski

Solis å Jonathan bidrog med bakgrundsmusiken och Mathias hamnade också på bild.

Oski och Ella var vilda...

...och jag och Mathias var fjantiga.

 

Det var ett mycket fint 18-årskalas. Jag var en fjant största delen av tiden, satt i hallen och fjantade mig med resten av fjantarna. Men det är bra att vara fjantig. Jag trivdes bra. Konstaterade med Solis att vi börjar vara på äldre sidan i gänget men det gör väl inget. Så länge jag får träffa jämnåriga och äldre nån gång mellan varven kan jag bra hänga med 15-20-åringar när jag får chansen! :D

 

Nu kollar jag mera Bones och försöker komma mig i säng. Imorgon blir det gudstjänst i Sion och sen kanske jag bjuder över litet folk hit. Om jag bara får lägenheten städad ;)

2010-09-26 @ 02:15:41 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU`RE THE HOPE FOR A NEW SUNRISE BREAKING OVER OUR DESPERATE LIVES AND I KEEP TURNING TO YOU


Jag har en ultrafin vardags-långklänning som jag är smått kär i. Men att hitta en situaution som är både tillräckligt "vardags" och tillräckligt "långklänning" är inte det lättaste. Så nu har jag precis bestämt mig för att långklänning nog inte är särskilt "18-årskalas-material" och istället bytt om till skjorta, jeans och frisyr a la rockabilly. Å snygg som en heest e ja, I tell you! ;D

Ska fixa litet käk och sen är det feeeeeest hos M-L som gäller. See ya peeps! :P
2010-09-25 @ 18:47:55 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


OH, WHY DO I LET MYSELF LET GO OF HANDS THAT PAINTED THE STARS AND HOLD THE TEARS THAT FALL?Gårkvällen gick mest åt till att cykla runt halva stan i regnet. Idiotiskt av mig. Min läderjacka är fortfarande fuktig.
Nu bakar jag dumlemuffins och lyssnar på Kings of Leon. Ska väl krypa under täcket och kolla lite Bones och ignorera regnet där ute. Om jag sen kommer mig upp ur sängen igen är det 18-års fest hos M-L som gäller. Förhoppningsvis har jag hittat litet energi nånstans i mig tills dess.
2010-09-25 @ 14:15:34 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT SCARES ME TO THINK THAT I WOULD CHOOSE MY LIFE OVER YOU. MY SELFISH HEART DIVIDES ME FROM YOU, IT TEARS US APART.

bild: wasateater.fi


Vilken lång och innehållsrik dag. Kul men uttrötttande. Har haft huvudvärk hela dagen så nu är det skönt med litet lugn och ro. Har hunnit med drama på jobbet (nånting brann och propparna for så halva rummet har varit mörkt hela dan plus att stanken var förfärlig), en visit hos Evelina och Anders, funderingsträff med lovsångsteamet hemma hos Iddo och sen teater (Allt eller inget) på Wasa teater. Ytterst underhållande pjäs, jag höll på att skratta ihjäl mig mellan varven. Men jaa... ibland blev det nog litet väl... Host.

Det var dagens uppdatering. Nu ska jag vila mitt sjuka huvud och hoppas på ny energi tills imorgon. Har faktist inte särskilt mycket planer för helgen, ledarsamling imorgon tidig kväll, bön och planering lördag förmiddag och gudstjänst söndag eftermiddag. Vilket betyder en hel del ledig tid också. Kanske man borde påbörja kandin...
2010-09-23 @ 22:09:48 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I FOUND YOU IN THE MOST UNLIKELY WAY BUT REALLY IT WAS YOU WHO FOUND ME


Gårkvällen blev bra iallafall. Det blev en kort version av redaktionsmötet och sen skippade jag idén om att gå och sova tidigt och låg istället på Benis soffa och tog det lugnt och käkade hemlagad pizza. Jag kan inte sluta förundras över hur otroligt skönt det är med människor man bara kan "vara" med. Inte behöva säga eller göra nånting speciellt, man bara existerar utan att behöva vara ensam. I´m blessed.

Ikväll har jag varit hos Jullan på ledarcell, intressant och inspirerande kan jag säga. Sen kikade vi på Idol också och jag konstaterade att det var första gången på eeeevigheeeeeeter jag kollade på TV. Som typ sedan Idol ifjol kanske?

Något WasaByNight blir det nog inte för min del, det blir alltid så sent om jag far ut, och jag måste jobba imorgon. Sömnbristen är redan för stor.

Till sjukhuset har jag också hunnit idag och inspirerad gick jag därifrån. Betydligt trevligare än senast iallafall då jag var hos läkaren. Jag har världens bästa diabetesskötare <3

Lägg till att jag hunnit sova nån extra timme här på eftermiddagen så kan vi konstatera att JA, idag har det varit en riktigt trevlig dag.
2010-09-22 @ 22:22:50 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


SO SCARED TO FALL, I MIGHT NOT GET UP AGAIN

2010-09-21 @ 18:33:43 Permalink Andas Kommentarer (0) Trackbacks ()


DEAR GOD DON`T LET ME FALL APART. YOU`VE HELD ME CLOSE TO YOU AND I`VE TURNED AWAY SEARCHING FOR ANSWERES I CAN`T UNDERSTAND

Nu är jag pluttig. Har varit extremt trött nu de senaste dagarna. Trött på jobbet och trött på kvällarna. Igår var jag i Närpes och hade cell och ikväll ska jag sitta vid skype på redaktionsmöte hela kvällen. Är bara så otroligt trött, så mitt humör åker ner i bottnen. Plus att jag har cirka hundra "borden" och "måsten" som knackar på i tankarna med jämna mellanrum.

Det blir nog en powernap innan mötet.
2010-09-21 @ 16:40:06 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


I AM SPEECHLESS BUT IN MY WEAKNESS YOU ARE HERE AND ALL IS WELL.


Bandövning, gudstjänst där vi spelade, den vanliga söndagskebaben på Calzone och fina människor. Det är i princip vad dagen bestått av. Nu avslutar jag på sängen till tonerna av 30 seconds to Mars. Jag gillar.

Är extremt tankfull och funderar så huvudet och känslorna knappt orkar med. Ibland blir det bara så, och ibland behövs det. Att vända ut och in på sig själv. Livet är en aning tuffare just nu, men jag gillar såna perioder också. När man får vara liten och svag och beroende av sin stora Gud. Ibland är det det bästa som finns att bara få bryta ihop helt och hållet. "...rinna gråten och brusten längs parketten...". Ligga i en hög på golvet.

Har varit fantastiskt fint att ha Felicia här. Nu har hon åkt, och imorgon kommer Lena hit och ska vara inneboende hela veckan. Hur fint som helst! <3

Imorgon är det jobb igen och sen bär det av till Närpes på cell med finaste småtjejerna.
2010-09-19 @ 21:18:41 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU AND I WERE ALWAYS MENT TO WAKE THE DREAMERS FROM THE DARK. COME OUT, COME OUT WHEREVER YOU ARE.

 

Har spenderat dagen med Felicia. Ätit gott, slösat alltför mycket pengar och sett Inception på bio.

 

Påbörjade en film här hemma också men vi fick sällskap av Mätz å Jonnis så nu är det bara allmänt flum-chill som gäller. I like. Det är skönt med sånt här oansträngt sällskap, folk som ligger på ens soffa och flummar medan man själv ligger på sängen och flummar och är halvsocial.

2010-09-18 @ 22:52:57 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU ARE DECIPHERING ME FOR I AM A MYSTERY, I AM A LOCKED ROOM IN A TALL TOWER.

Ojdå. Klockan är visst mycket. Hade tänkt gå hem och vila genast ungdomsmötet var slut ikväll, men icke. Har kört på i ett sträck sedan 6.30 imorse. Mötet var förstås jättebra och det var sjukt kul att sjunga ikväll. Jag och gulle-Cindy lämnade och spela ganska länge efteråt också. Sen blev det film hos Jonas med Chrishan å Cindy också. Najs.

Imorgon, eller närmare bestämt om åtta timmar kommer Felicia hit. Då ska vi ha en heldag tillsammans med shopping, loppis, fin restaurang och bio eller filmkväll. Det blir fint. <3

Jag har en konstig "ovana" att börja städa upp i lägenheten så fort jag kommer innanför dörren, om jag bara har tid och litet energi. Så nu har jag städat, här sådär klockan halv fyra på natten. Nu är jag dock klar för sängen och sömnen.
2010-09-18 @ 02:42:39 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


EVERYTHING´S BEAUTIFUL WITH YOU, EVERYTHING´S BEAUTIFUL WHEN YOU INVADE MY LIFE.

Klockan är alltför mycket för att morgondagen ska bli en lyckad arbetsdag. Men det är okej, det har varit en lyckad kväll. Bandövning, I loved it, och sen chill med fint folk hemma hos Iddo, Fia och Jossan.

2010-09-16 @ 22:44:52 Permalink Frozen moments Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU ARE CREATING ALL THE BUBBLES AT NIGHT, I´M CHASING ROUND TRYING TO POP THEM ALL THE TIME

Okej, jag kan inte hålla mig. Här kommer två till arma bra låtar. Typ de enda gånger jag tar hörlurarna ur öronen och faktist lyssnar på radion på jobbet är när de här spelas.

Jag har varit ganska mycket utanför ur min flumm-singer/songwriter-favortigenre på sista tiden. Det går i perioder.

 

 

2010-09-16 @ 16:36:18 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


AND MY SOUL SURRENDERS AND YOU BRING MY HEART TO IT´S KNEES

Apocalyptica <3 Shinedown.

 

Vilken glädje när jag hörde denhär på radion idag. I like x100.

Shinedown/Brent Smith är så sjukt bra och med rockiga apocalyptica-stråkar i bakgrunden blir det bara ännu bättre.

 

Nåja. För att fortsätta på temat musik ska jag strax bege mig iväg på egen bandövning. Länge sen sist nu igen. Ska spela både på fredag och söndag så det gäller att öva ikväll.

 

Sådär annars har jag just druckit en halvliter pepsi och käkat upp en hel påse chilinötter och i helgen kommer Felicia hit. Så ni vet.

2010-09-16 @ 16:11:43 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


CAN YOU SENSE THE FEELING THAT THERE´S MORE THAN WHAT YOU KNOW? IT´S A FIRE THAT BURNS WITHIN THAT ONLY SEEMS TO GROW.

 

Mitt hjärta vill spricka när jag tänker på de här tjejerna. Helt fantastiska är dom. Vill ni läsa om vår cell kan ni gå in och kolla här, på Team Actions hemsida.

2010-09-15 @ 18:53:45 Permalink Människor Kommentarer (0) Trackbacks ()


IN THIS LIFE I KNOW WHAT I´VE BEEN, BUT HERE IN YOUR ARMS I KNOW WHAT I AM. I´M FORGIVEN.

Jag märker hur jag mer och mer drar mot sociologi istället för socialpolitik. Har tidigare funderat på om man skulle byta över, läsa några bryggkurser och läsa magistern i sociologi. Nu börjar jag fundera på det igen.

Har varit på kandidatseminarium och funderat över ämne för uppsatsen. Ungdomar och könsroller skulle jag helst skriva om, men som sagt så misstänker jag att det drar för mycket mot sociologi. "Ungdomars syn på jämställdhet" kanske är en mer socialpolitisk inriktning. Nåja. Vi får se.

Jag borde iaf ta tag i litteratursökandet nu på direkten, annars kommer jag aldrig att komma igång. En TA-artikel borde jag också få ihopknåpad ikväll. Samt göra some searious reading i min ledarskapsbok som egentligen skulle ha varit läst redan i måndags. Oj.

Regningt är det idag men jag gillar det. Höstmys utan att vara kallt och ruggigt.
2010-09-15 @ 17:24:57 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


BUT I`D RATHER SPEAK HONESTLY AND WEAR A TATTERED HEART ON MY SLEEVE, CAUSE IN THE MIDDLE OF MY BROKEN DREAMS REDEMPTION IS HERE.

Ursäkta inaktiviteten. Har varit i Närpes utan dator största delen av tiden sedan jag senast uppdaterade.

Lördagen spenderades med tjejena; först hos Malin med hela tjejgänget, sen Fagerö där vi dansade oss svettiga i puben och sen avslutades natten med en sväng till Kstad (och Teboil förstås) med Jessica, Ika, Dan och Ivar. Kom hem 6-tiden på morgonen. Och jo, det var kul :)

Söndagen sov jag halva dagen och låg på sängen och kollade House andra halvan. Igår blev det Närpes igen, hade cell med världens finaste tjejer. Blir så glad och uppmuntrad av att träffa dem <3

Annars är det mycket sömnbrist och snurriga funderingar och massvis av planerande och tankearbete. Men det blir nog bra.

Imorgon börjar jag jobba sju så jag borde sova nu. Har första kandidatseminariet imorgon också, så det blir att fara till skolan på riktigt för första gången i höst.
2010-09-14 @ 22:08:37 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


LIKE I`M MEMORIZING THE SAME OLD PHRASE, JUST REPEATING MY STEPS TO THE SAME OLD PLACE

Vill ni höra en rolig historia om hur disträ jag kan vara?

Det var en gång-närmare bestämt igår, när jag skulle cykla iväg på ledarsamling-som jag inte kunde hitta min cykel. Jag var helt övertygad om att den skulle stå på sin vanliga plats i cykelstället. Men icke. Så jag började fundera. Var kan jag ha lämnat den? Har jag cyklat till Sion och gått hem nu igen? Eller till Citymarket? Nee... Efter en lång stunds funderande (till saken hör att jag redan var försenad och skulle infinna mig i Sion cirka gurka fem minuter senare) konstaterade jag att jag senast haft cykeln till kontoret när vi hade utskottsmöte förra lördagen. Efter mötet cyklade jag in till stan och shoppade på HM. Och GICK tydligen hem. Så när jag kom till torget stod cykeln snällt kvar där, en hel vecka senare.

Tur var väl det.
2010-09-11 @ 14:20:10 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT MUST BE TIRING TO MEET MY RESISTANCE, MY STUBBORN WILL CAN BE SO TWISTED. BUT I WANT YOU TO TAKE OVER ME.

Well I found my way to trouble
I found my way to pain
But Im so tired of trying
To find my own way

So I wanna get lost
I wanna get lost in your arms
I wanna get lost
And lose my way into your heart

Sanctus Real-I want to get lost


Ligger hemma på sängen och firar ledigheten med subway-middag.
Är extremt trött, sov nästan inget alls inatt, men nu när jag vet att jag inte måste stiga upp tidigt imorgon är det ganska behagligt.

Just nu känns livet ganska rörigt. Jag trivs på jobbet, men det stjäl otroligt mycket energi av mig. Kan bero på att jargongen där är ganska negativ. Det är mycket annat också. Mycket att tänka på, att hinna med and I´m a mess. Men det hör väl till. Har haft det så sjukt bra nu sedan jag kom hem från teamet, och det hör väl till att man har perioder när man inte bara är på topp.

Imorgon sticker jag iallafall till Närpes för att spendera litet kvalitetstid med tjejerna. Det blir bra. I need it.

Den här låten är mitt soundtrack idag.
Det är enormt mycket musik just nu. When my own words fail me...


 

 

 

Even when I fail You, I know You love me.

2010-09-10 @ 18:53:09 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


YOU WERE SINGING A MELODY THAT CAUGHT ME BY SURPRISE. YEAH, IT SOUNDED FAMILIAR TO ME, LIKE I´D KNOWN IT ALL MY LIFE

Jag har cirka fem youtube-flikar som jag sparat under de senaste dagarna och tänk "den här ska jag lägga på bloggen". Så jag måste väl helt enkelt ta och göra nånting åt saken nu.

Det här är en av mina nya upptäckter. Ska tas ner så att jag får börja droga Fink medan jag jobbar.

 

Har börjat se om första säsongen av Bones de senaste dagarna och den här låten fanns med i ett av avsnitten. Fastnade först för den eftersom introt lät så Creed, och nu har jag spelat den på repeat sedan igår.

 

 

Sist men inte minst. This one pretty much speaks for itself. Viss musik lyssnar jag helt enkelt på för musikens skull. Annan musik lyssnar man på för budskapets skull. Den här hör till kategori nummer två.

 

2010-09-08 @ 20:35:47 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


WHAT ARE YOU AIMING FOR OUT HERE ALONE? I SAID I`M AIMING FOR HOME

 


Gårdagen spenderades på soffan i bästaste tycka-synd-om-mig-anda. Blev uppassad med pizzadelivery och låg och kollade House hela dagen i sällskap av Elin och Ivar.

Idag började jag dagen med en fin semi-försovning och sen blev det att traska till studenthälsan för att fixa sjukintyg. Hade feber ännu igår, men jag hade nog tänkt åka till jobbet idag. Men det visade sig att det kanske var ett smart drag att stanna hemma trots allt. Jag är tydligen febrig ännu även om jag börjar känna mig piggare.

Men det där att ta det lugnt och vila, som hälsovårdaren pratade om, det har jag inte hunnit med. Måste passa på att sköta ärenden nu när jag en gång har ledigt mitt på dagen. Har varit till skolan efter ett STURE-utdrag och till magistraten efter ett ämbetsbetyg för en stipendieansökan. Dessutom passade jag på att luncha med pappa på saluhallen.

Nu ska jag bara kasta i en tvättmaskin och diska så ska jag vila några timmar innan jag sticker iväg till Närpes.
2010-09-06 @ 11:34:19 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


IT MUST BE DIFFERENT THROUGH YOUR EYES CAUSE YOU LOOK AT ME LIKE IT´S THE FIRST TIME YOU´VE EVER SEEN MY FACE

 

Ikväll tog jag mig ut i Vasas nattliv för första gången sedan Pampas i vårvintrast.Har varit på Fontana med John och Ivar och diverse annat känt och okänt folk, blev medbjuden på VIP-fest för tutorerna. Helt kul att ta sig ut för en gångs skull!

 

Försökte ta kort på mitt sällskap men varje nytt försök utlöste en hostattack som i sin tur utlöste en våldsam skrattattack, så så mycket bättre än såhär blev det inte ;)

 

Plus en något cencurerad bild av undertecknad.

2010-09-05 @ 03:34:59 Permalink Paarrteeey! Kommentarer (0) Trackbacks ()


THERE´S DISTRACTION BUZZING IN MY HEAD SAYING IN THE SHADOWS IT`S EASIER TO STAY. BUT I`VE HEARD RUMOURS OF TRUE REALITY

Ikväll har jag legat nerbäddad i sängen och kurerat febern och rosselhostan med chili con carne och första säsongen av Bones. Imorgon ska jag sitta på utskottsmöte hela dagen lång (som tur är tillsammans med en massa fina människor) och har jag tur mår jag litet bättre och orkar ta mig ut på kvällen.

By the way så undrade Lotta hur jag väljer mina rubriker, och hon är inte den första som frågat. Ibland är det egna ord och tankar men oftast är det låttexter. Ibland texter som snurrar just då, just den dagen. Men när jag hör eller läser nånting bra brukar jag skriva ner det för att kunna använda senare. Ibland är det ord som kanske inte betyder så mycket för mig själv men som är vackra ändå. Andra gånger, oftast, är det ord som exakt beskriver en känsla, som passar perfekt för just det tillfället och det jag tänker och känner just då.

I have a thing for words. Det finns någonting otroligt tillfredsställande i att sätta känslor, tankar och situationer i ord. När jag skriver formar jag mig själv på nåt vis. Det samma gäller när jag läser andras tankar som är formulerade så att jag kan känna samma sak som de själva kände när de skrev.

Just nu är min favoritförfattare helt klart C.S. Lewis. För att han väcker så otroligt mycket känslor i mig med sina ord. You play the chords in me nobody knew how to play..

Orden som jag andas...
2010-09-04 @ 00:31:58 Permalink Why so serious? Kommentarer (0) Trackbacks ()


PLAYING THE CHORDS IN ME NOBODY KNEW HOW TO PLAY

Ah, jag blir så störd! När jag tog ner Muse´s album Uprising (för typ ett år sen, så länge har jag varit störd! :P) var några av låtarna helt fel. Namnen var rätt men själva låtarna var något helt annat än Muse. Problemet är att jag gillar musiken jag fick ner grymt mycket, men jag har ingen aning om vad det är. Har försökt att googla på delar av låttexterna men får inget resultat. Men kvalitén på de låtar jag har är så dålig så jag gärna hade haft några andra versioner, OCH fler låtar....

Tips? :P
2010-09-02 @ 18:30:03 Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()


AND I DON`T KNOW IF YOU EVEN NOTICE AT ALL, ´CAUSE I WAS REAL QUIET WHEN I CLOSED THE DOOR


Idag är varenda tillstymmelse till energi som bortblåst. Att vara i jobb gick bra, men genast jag kom hem kollapsade jag. Varken huvud eller hals mår särskilt bra. Så förutom att gå till cittari och köpa frimärken och sen trycka på en tvättmaskin tänker jag inte göra nånting vettigt alls ikväll. Istället har jag redan bäddat ner mig i soffan, med Pepsi och makrillsmörgåsar, och med Elle/Angels and Demons/Bibeln som lässällskap.

Tröjan och örhängena på bilden hör för övrigt till gårdagens inköp.
2010-09-02 @ 16:39:27 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()


WISE EYES, YOU SEE THE CORE OF ME. YOUR GENTLENESS MELTS ME.

Jag har börjat begränsa mitt datoranvändande. Eller, datorn står nog på lika mycket som vanligt, jag behöver ju musiken från Spottan.. Men MSN och fejjan får nog gå å gömma sig! Har kommit fram till att jag måste börja betee mig om jag ska kunna uppehålla nån form av dygnsrytm nu i över två månader. Så om ni saknar mig får ni ringa istället (jag kan faktist prata i telefon när jag riktigt försöker ;P).

Ikväll är det Back 2 School. Det är aningen frestande att dra på halaren och ta sig ut. Men nej, imorgon är det jobb. Och det är väl bra det också. Jag gillar mitt jobb. Dagarna går snabbt. Och den största fördelen måste ju nog vara att man får ha på sig precis vilka kläder man vill! Man kan till och med ha på sig högklackat!

(hör ni den underliggande bitterheten efter att ha jobbat på plantskola i 5+2 veckor med endast två olika ombyten av skräpkläder? Men hej, alla jobb är bra så länge de tar mig närmare filippinerna-resan.)

Eftermiddagen/kvällen har spenderats på stan med att proviantera och fylla alla mina lager som tagit slut nu när jag levt på 0,72 euro ganska länge. Fick Mumin-lön idag! OH YEAH! Mumin rockar!
2010-09-01 @ 20:58:57 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()