TAKE THE SELFISH, TAKE THE WEAK AND ALL THE THINGS I CANNOT HIDE. TAKE THE BEAUTY, TAKE MY TEARS, THE SIN-SOAKED HEART AND MAKE IT YOURS. TAKE MY WORLD ALL APART.

Idag har jag köpt en resväska. Stor. Och en sovsäck. Liten. Som typ mini. En nödvändig kombination för att klara av Uppdrag SC-packning. Min packning har en tendens att bli större för varje år. Nu är man ju medveten om allt man saknat de tidigare åren. Men iår har jag iallafall som mål att minska på antalet väskor, även om volymen på packningen är densamma. Det är så mycket lättare att släpa på kappsäck+handväska istället för kappsäck, sovsäck, luftmadrass, handväska, datorväska plus random plastpåse ;D

Jag har levt på knäckebröd med makrill i tomatsås idag. Mums säger jag bara. Måste inhandla mer makrill imorgon. Pepsi har jag också pimplat. Förstås. Känner mig aningen stinn just nu (säger man stinn på högsvenska?)

Har förresten också inhandlat en massa andra teamnödvändigheter. Som till exempel öronproppar och huvudvärkstabletter. Öronpropparna är teamarens bästa vän, så är det bara.

Har hunnit med en bandövning ikväll också. Skönt att få sjunga av sig litet.

Imorgon ska jag börja med uppsatsskrivandet. Yeah right, lycka till säger jag bara. Att gå på loppis lockar mer.

(Just nu är det nog NCIS som är min bästa vän. Typiskt så leder det till ett väldigt asocialt beteende.)
2010-06-07 @ 23:11:17 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback