YOUR LOVE TEARS ME UP AND WHEN IT´S DONE, PUTS ME TOGETHER.


Den här låten har varit dagens, och gårkvällens soundtrack. Suckade åt Simone (världens finaste återkommande nattgäst) igår över hur tråkigt det är när största delen av all kristen musik låter så väldigt likadant. Jag blir så trött på allt som är mainstream. Det här är egentligen inget undantag, om man tänker på musikstilen, men jag gillar deras låtar ovanligt mycket. HÄR kan man lyssna på Spottan. Jeejee.

Annars då. Idag har jag äntligen fått andra delen av dogmatikuppgifterna skrivna och inlämnade, 7 minuter efter deadlinen. Skillat. Förutom det har jag käkat pepparkakor och tittat på vår spyende katt hos mamma och pappa, chillat med Mathias och varit på musikalföreställning och fascinerats av supertalangen Johannes.

Något som jag för övrigt helt missat att nämna är att jag från och med igår har ny dator. Igen. Den förra gick sönder efter bara två månader, så den här gången struntade jag i Acer (som jag gillar väldigt mycket bortsett från den känsliga skärmen) och satsade på en Macbook Pro. And I love it. Like totally.

Jaja. Whatever.
Peace&Love
2011-12-06 @ 23:31:31 Musik Permalink


Kommentarer
Postat av: Becka

Ja ha ju sagt att fulkatten e äckli!

:D

2011-12-07 @ 14:53:31
URL: http://withflowersinmyhair.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback