SERIETIPS: THE GOOD WIFE

Alicia has been a good wife to her husband, a former state's attorney. After a very humiliating sex and corruption scandal, he is behind bars. She must now provide for her family and returns to work as a litigator in a law firm.
 
 
The Good Wife. Oh how I love you. Har haft väldigt dåligt med ork och inspiration att se tv-serier på sistone, egentligen ända sedan i somras. Men här om dagen tryckte jag impulsivt igång första avsnittet av The Good Wife och jag älskar, älskar, älskar det. Jag är lite fjantigt smålycklig över att äntligen ha något jag längtar efter att få se nästa avsnitt av. Har bara sett första säsongen än, men serien rullar som bäst på med sin sjätte säsong så det finns en hel del att njuta av.
 
Jag är ju lite svag för advokatserier sådär överlag men det här är till och med bättre än min favorit Suits. Serien har så många fantastiska karaktärer. Och starka kvinnor. Och allt är inte alltid svart eller vitt. Här har man både oskyldiga och skyldiga klienter och serieskaparna lyckas ofta förmedla så mycket utan att egentligen säga något alls. Jag är imponerad.
 
2015-01-27 @ 20:49:51 Filmer & Serier Permalink


Kommentarer
Postat av: bohobando

Älskar serier som inte är "svart eller vitt" som du säger, just nu tittar jag på Homeland som jag också tycker är en sån serie. Tack för tipset :)

Svar: Ja, Homeland finns också på min att se-lista, har bara inte kommit mig för att börja på ännu :)
Julia

2015-01-27 @ 21:06:01
URL: http://www.bohobando.se
Postat av: LP

Min absoluta favoritserie, måndaskvieldan ha vuri heli shen täi säsongen ja sitt på TV.

2015-01-28 @ 20:03:35
Postat av: Katarina

Vad glad jag blev när jag klickade in mej på din blogg och såg att du skrivit så mycket. Känner igen mej i så mycket i det du skriver. Tack för dina ord!

Svar: Oj vad roligt att höra Katarina! Tack! :)
Julia

2015-02-03 @ 12:53:07
URL: http://katarinamilly.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback