WHEN THE WORLD´S GONE QUIET, I SEE YOU DANCING SLOW, FEELING SATISFIED, WHERE YOU NEVER KNEW YOU`D GO.

 
Idag har vintern anlänt. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Jag har minnen av att jag ifjol var väldigt upprörd över snöns tidiga ankomst, men jag måste erkänna att mina känslor inte är fullt lika starka i år. Kan mycket väl bero på anskaffandet av motordrivet fordon. Fordonet som numera går under namnet Hjalmtyr, thanks to Ika. Honom gillar vi.
 
Jag har nån slags höstlov. Jobbade dagtid (hjälp, hur överlever folk så tidiga morgnar hela tiden?) måndag och tisdag och tillbringar nu resten av veckan tillsammans med gradun. Går sisådär, men idag har jag iallafall lyckats ta mig igenom några artiklar och författa ett avsnitt om Social Network Sites. Har bara vissa problem med hur man ska översätta alla engelska internettermer till svenska... 
 
Min plan för den här veckan var att hinna ha lite socialt liv eftersom jag har lediga kvällar. Det enda jag lyckats med hittills är att vara på Enjokväll med Jonas (nån som vill komma på städparty snart?). Men förra helgen lyckades jag faktist socialisera mig en aning med både Närpeskväll, succén Wasa Bar Cluedo med Faffas Fruar och en filmkväll. Helt okej att komma ut ur min plugg-/internatsbubbla lite. Hoppas på favorit i repris nu i helgen.
 
Nu ska jag avsluta studerandet, fixa smörgåsar och se senaste avsnittet av NCIS.
2013-10-17 @ 19:46:00 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback