HEADED FOR THE OPEN DOOR, TELL ME WHAT YOU`RE WAITING FOR.

(sista bilden är snattad av Jonathan)
 
Här kommer resten av bilderna från helgen. Har redan spammat både instagram och facebook men bra helger kräver ordentlig dokumentation. Hann ju med både Ludovico Einaudi (filmen finns här) och Hurts. Och däremellan hängde jag med alla de galna människorna på bilderna. Nu behöver jag inte säga "det är så länge sen jag skrattat" på ett tag (återkommande konstaterande förra veckan)! Två tummar upp!
 
Förra helgen och det faktum att jag om en vecka åker iväg till Stockholm är det som får mig att orka just nu. Har varit ensam på jobbet sedan förra onsdagen och är mitt uppe i en 10-dagars arbetsvecka. Mina kollegor lyckades tajma pappaledighet och sjukskrivning och det här med vikarier är tydligen svårt. Så nu sitter jag här för femte kvällen i rad och jobbar 17-02. Imorgon blir det 12-17 och direkt efteråt har jag jour i två dygn och direkt efter det jobbar jag 17-02 tre dagar igen. Sen har jag EN dag ledigt. Lyckat. Att jag sen är långt ifrån frisk gör ju det inte roligare direkt. Har väntat på röntgen- och blodprovssvar från studenthälsan i 1,5 vecka nu. Är inne på sjunde veckan med feber. Meeeeeen, jag får pengar och jag är definitivt glad att jag har ett jobb!
 
Bäst är det att fokusera på det roliga. Som Stockholm med Ika, Anders och Elin. Sverigebåten, Bastille live på fryshuset, hotellsäng och hotellfrukost, Stockholmsshopping och sånt trevligt. Och om tre veckor Sigur Ros. Och efter det är det nästan jul. Och sen 2014. Och vad som händer då är det ingen som vet!
2013-11-08 @ 00:25:23 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback