THIS IS YOUR HEART, CAN YOU FEEL IT, CAN YOU FEEL IT? PUMPS THROUGH YOUR VEINS, CAN YOU FEEL IT, CAN YOU FEEL IT?

 
Okej. Här får ni en lägesuppdatering!
 
Den här veckan har jag varit struktrerad värre och effektiv som bara den. Jag vet att jag har träningen att tacka för det. Jag blir genast så mycket piggare och mer motiverad. Och mitt  blodsocker ligger bättre igen. Får justera om till samma insulindoser som i höstas och det tar ett tag, så under tiden ligger jag lågt rätt så mycket. Det är tungt, men helt värt det. 
 
Har jobbat långa dagar och fått mycket gjort. När kansli-mappen kommer fram, då vet man att det närmar sig festival riktigt på riktigt. Nästa helg smäller det. Dessutom har jag pluggat som en galning - igår satt jag och skrev från sju på morgonen till sju på kvällen. Måste få undan alla inlämningsarbeten så jag kan jobba 200 % med EC nästa vecka. Några sidor kvar att skriva ännu så jag fortsätter idag och imorgon. 
 
Och utöver det så har jag en hel massa vårkänslor. Solen gör mig så otroligt gott. Betvivlar att det finns någon bättre terapi. Jag börjar nästan förvandlas till en morgonmänniska bara för att det är så ljust. Men bara nästan.
2013-03-22 @ 12:48:45 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: maria at inredningsvis

Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se

2013-03-24 @ 11:47:17
URL: http://inredningsvis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback