SO WE OPEN UP THE DOOR, LET THE MUSIC TAKE US FURTHER THAN BEFORE. WE´VE OPENED UP THE DOOR, CAUSE MAYBE THERE`S AN ANGEL STANDING ON THE PORCH.

  
Bara så galet vackert. Och jag längtar ännu mer efter att få se The Hobbit.
 
Kom precis hem från sjukhuset. Även om jag haft några lite sunkigare veckor på sistone, med lägre motivation och högre värden, hade mitt långtidsvärde gått ner ännu mer. Så nu ligger jag äntligen på 8,5 - vilket är medelvärdet för typ 1-diabetiker i Finland. (Dansar en liten glädjedans.) Nästa mål är 8,0 eller lägre. Och i längden att jag ska lyckas övertala min läkare att ge mig insulinpump. Tänk så mycket lättare livet skulle bli då. 
 
Nu borde jag egentligen fortsätta mitt uppsatsskrivande men då det finns så mycket annat som tar utrymme i min hjärna och jag är så trött. Förstår inte var jag ska hitta nån pluggmotivation den här hösten. 
2012-11-22 @ 10:06:00 Diabetes Permalink


Kommentarer
Postat av: Göran E

Insulinpump är ingen genväg till bättre blodsockervärden och en bättre diabetestillvaro. Jag tror det ofta blir precis tvärtom. man förlitar sig för mycket på pumpen. Har du fått pump nu?

Svar: Självklart finns det inga genvägar när det gäller diabetes! Jag har levt med sjukdomen i 20 år, jag vet att det alltid är hårt jobb som gäller. Däremot finns det hjälpmedel som kan underlätta tillvaron mycket, vilket är precis vad pumpen varit för mig. Jag har pump nu och skulle aldrig återgå till sprutor, pumpen gör mitt liv SÅ mycket smidigare. Är du diabetiker?
Julia

2013-09-25 @ 12:50:24
URL: http://www.mondoblogg.se/diabetesbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback