OH I DON`T LIKE TO BE VERY SENTIMENTAL IF I DON`T HAVE TO BE, BUT I THINK THAT I JUST MAY HAVE GLUED MY HANDS TO YOURS IF YOU HAD ASKED ME.

 
Efter att senaste inlägg författats hoppade jag i bilen med David och aporna och styrde kosan mot Närpes. Väl framme inledde vi med ett Casa-besök. Sällskapet utökades under tiden med syster, Anders och Dan.
 
Vi tog en liten roadtrip till Kaskö och blev smått nostalgiska över allt och ingenting. Stannade i Gottböle för att titta på hus. Evelina lekte mäklare och försökte övertala Dan om att han borde bosätta sig i Gottböle. (Egobilden är snattad av David)
 
Blev dissade av syster och Anders och tog oss till J&P där vi spelade kort med Sanna och Carina i väntan på att Sanna skulle börja sjunga för oss. Hon sjöng ytterst fint och jag satt mest bara och njöt av tillvaron.
 
Jonas anslöt sig till sällskapet (och drack tjejdrink med extra spretande lillfinger) och senare dök också några andra Vasa-människor upp. Jag träffade Närpesbor jag inte träffat på hundra år och var allmänt småkär i livet. Ibland är Närpes det bästa som finns, och jag kan bli så sjukt glad bara av att få finnas bland människorna där. Ibland blir jag som en helt annan människa, vilket kan vara väldigt skönt - speciellt när det handlar om att bli bättre på att vara sig själv. Extremt fin kväll och natt, så tackar och bockar för den!
2012-08-04 @ 03:40:00 Paarrteeey! Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback