JUST FOLLOW MY YELLOW LIGHT AND IGNORE ALL THOSE BIG WARNING SIGNS.

 
Fortsätter veckan i trötthetens tecken. Numer också med tillhörande huvudvärk. Har dock lyckats vara duktig och jobba hela eftermiddagen och kvällen. Har träffat en hel rad huvudansvariga och gått igenom höstplaneringen för de olika verksamhetsområdena i kyrkan. Produktivt värre. Hade dessutom tänkt ta mig iväg till Leipätehdas för att lyssna på Timshel ikväll, men där tog duktigheten slut. Lämnade liggandes på golvet med Hillsong i öronen istället. Fint det också. Festa hinner jag göra i helgen.
 
Mitt största projekt just nu handlar om att få ordning på mina sockervärden. Mäter och pickar som galen och är för tillfället riktigt motiverad. Det dumma är att det aldrig brukar hålla i sig särskilt länge. Överväger faktist att starta en skild diabetesblogg för att motivera mig. Folk bloggar ju om sin träning och sina matvanor, varför inte blogga om det här då? Lite mer svårförståeligt för allmänheten kanske, men jag skulle iallafall få skriva av mig. För tillfället är jag mest frustrerad över mina låga morgonvärden som inte försvinner fast hur jag sänker mitt lantus (från 36 till 24 enheter inom loppet av några månader). Börjar bli trött på att vakna alldeles skakig och yr och tvingas trycka i mig allt som finns i kylskåpet. Min diabetes går nog ganska omärkt förbi för de flesta i min närhet, mest för att jag inte själv ger den så mycket uppmärksamhet som jag borde. Men jag kan berätta för er att det är ett riktigt helvete att orka med ibland. 
2012-08-23 @ 21:35:00 Diabetes Permalink


Kommentarer
Postat av: hanna

tycker du ska starta en diabetes-blogg! de sku vara bra att veta lite om sånt också...och definitivt roligare att läsa om det från nån man känner, istället för att typ...googla :)

2012-08-23 @ 23:06:12
Postat av: Benjamin

Surt. Låter skitjobbigt :/ Hoppas det blir bättre!

2012-08-24 @ 11:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback