AND ALL OF THOSE NIGHTS, SPENT ALONE IN THE DARKNESS OF YOUR MIND, GIVE IT UP, LET IT GO, THESE ARE THINGS YOU WERE NEVER MEANT TO SHOULDER

En fantastisk konferens är över och jag är mer än nöjd. Det är så otroligt kul att få jobba med något man tycker om, tillsammans med människor man tycker om och att få se och höra hur mycket det uppskattas! Fick så många glada leenden, uppmuntrande ord och kramar under veckans gång att jag blev alldeles överväldigad.

Idag har jag tagit igen mig genom att sova länge, chilla med lillasyster och nu på kvällen har jag suttit vid köksbordet tillsammans med Tove och diskuterat livet. Jag kan inte sluta tänka på hur tacksam jag är över att ha kvar mina barndomsvänner. Det är något speciellt med att få träffa och prata med människor som man har känt sedan man var 9 år gammal.

Andra tankar som snurrar är att det här med att älska människor inte alltid är så lätt. Ibland känner jag mig så maktlös och allt som oftast önskar jag att jag kunde få bära den smärta som andra tvingas bära... Men det är inte så livet fungerar.
2011-07-04 @ 23:40:12 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Kul blogg! Det märks att du gillar att blogga!

2011-07-19 @ 01:32:34
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback