WON´T YOU BREATHE YOUR BREATH ON ME AND HELP ME TO BELIEVE?

knyckte några mvv-bilder av Nicolina. Beni, Kajsa, Jag och David.

 

Tröstade mig själv med en hallmatta och femte säsongen av NCIS när soffan uteblev.

Har spenderat kvällen med att socialisera via facebook. Min msn har gett upp för flera evigheter sedan så facebookchatten är min enda kontakt med yttervärlden. Men nu överger alla mig och jag funderar över ifall jag ska orka trotsa kylan och ta mig iväg och hälsa på Emppu.

Idag är det "de misslyckades dag" konstaterade vi, jag och Ikkis. Även om jag egentligen är på ganska gott humör.

Men här kommer några av orsakerna:

-jag, Jonna och Ida konstaterade att vi aldrig kommer att få den andra statistikinlämningsuppgiften gjord. Inte ens Jonna som faktist varit på föreläsningarna fattade nåt, då är det verkligen kört för mig! ;)

-jag konstaterade tillsammans med Pappa att jag är och förblir sofflös om jag inte är beredd att lägga ut sisådär 800 euro och leva på luft och vatten och bo ute på gatan i fem månader framöver. Äsch.

-konstaterade med Freddi att jag är typ latast i världen. Inget nytt direkt.

-konstaterade med min sjölejon-vän Callis att konferenser, som det gångna MVV t.ex. kan vara arma jobbiga.

-Ika och jag konstaterade att vi var patetiska när vi var 16. Och att vi egentligen fortfarande är det. Plus tusen andra mer eller mindre deprimerande funderingar. Men vi har ju iallafall varandra och kan vara misslyckade tillsammans ;D

-jag konstaterade med favorit-Nicke att jag aldrig kommer att klara av att ha ett vanligt jobb och att jag inte har en aning om vad jag blir eller vad jag vill göra när jag studerat färdigt. Äsch.

Men jag är alldeles genomlycklig ändå. För alla dessa konstaterande innefattade andra människor, och så länge jag har dem/er spelar det ingen roll om jag annars känner mig smått misslyckad ibland :D

You mean the world to me!
2010-01-04 @ 23:05:16 Människor Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback