LAY YOUR WEAPONS DOWN, THERE ARE NO ENEMIES IN FRONT OF YOU

Värst vad jag varit tyst de två senaste dagarna... Kan informera er om att det inte beror på att jag haft mycket att göra. Snarare tvärtom. Jag har mest bara spenderat tid i soffan tillsammans med OC, Greys Anatomy och Gossip Girl. Ingen av dem någon riktig höjdarserie enligt min åsikt (förutom alla Seth Cohen-moments i OC då förstås. Han måste nog vara det coolaste som finns). Men som tidsfördriv duger det.

Imorgon är det dock slut på sjukledigheten; börjar dagen med planeringsmöte klockan 06.30. Vilt.
Sen blir det en fyratimmars "ungdomar och hälsa"-föreläsning plus att jag måste försöka springa alla hundra ärenden som jag skjutit upp medan jag legat hemma och snorat. 

Egentligen borde jag gå och sova typ nu för att orka imorgon. Problemet är bara att jag steg upp halv två idag, väckarklockan ringde aldrig.. Så jag har egentligen inte ens kommit igång ännu idag.

Jag behöver definitivt komma ut ur min lilla förkylningsbubbla nu. Man blir knäpp av att bara sitta inne för sig själv och leva sig in i andras liv och historier (=tv-serier) utan att göra något själv.

Nåja, jag har iallafall städat både min dator och min externa hårddisk idag. Och varit till halpa-halli för att handla fastlagsbullar. Och hittat ett 2-euros knallrött läppstift på samma gång. Najs. Mitt liv är så innehållsrikt ;D

Jo men seriöst. Mitt liv är innehållsrikt. Men som allt annat i går det i perioder och bergodalbana å allt annat som är så typiskt mig. Allt eller inget, från och till, av och an you know.

Nåja.
Jag är glad.
2010-02-16 @ 20:44:58 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback