AND IF I FALL AND CRASH AND BURN AT LEAST WE BOTH KNOW THAT I TRIED

Det känns som att tiden rusar ifrån mig. 1½ vecka till avfärd och mitt schema är späckat. Fattar inte när jag ska hinna packa!

Kom precis hem från utskottsmöte i Tammerfors och måste sätta mig här en stund innan jag kan gå och sova. Det blir en kort natt; klockan sju börjar jag jobba på nya dagisjobbet. Jobbar till tre, har ett planeringsmöte halv fem, middag med Elin därefter och bandövning klockan nie. Och sen jobb 7-15 på fredag och ledarjulfest/ungdomars psykiska hälsa-föreläsning samtidigt resten av kvällen. Sådär för att beskriva litet hur mina dagar ser ut fram till den 13 december när jag lämnar landet.

Men det är kul med mycket program. Än så länge är jag iallafall inte särskilt stressad för det mesta är bara roliga saker. Hoppas bara jag trivs bra med jobbet, för det har jag litet små-ångest för just nu. Men det brukar jag alltid ha innan jag börjar på med något nytt.

Nåja. Jag är iallafall glad att vi har så roliga utskottsmöten. Världens bästa gäng; jag känner mig hemma och kan vara mig själv (vilket jag tyvärr på sistone insett att inte händer alltför ofta) och skrattar ihjäl mig på samma gång. Hjärta.
2010-12-02 @ 01:08:38 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback