...Å VI SLÅR ER I HOVO, ME EN SPADA, TILLS JAPAN FÖRSVINNER!

mitt hår behöver klippas och mitt rum behöver städas.


Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Det känns plötsligt som att jag inte har några extraminuter alls... Det är jobbigt att jobba, det tar så mycket tid.

Nåja. Ikväll ska jag iallafall hinna träffa Tove. Imorgon blir de en sväng till Vasa på ledarsamling och bandövning och på fredag är det ungdomsmöte i Sion där jag ska predika. Hur jag ska hinna förbereda vad jag ska säga, det är dock ett mysterium.. Och sen kommer Lukke upp också så helgen spenderas chillandes i Vasa.

Det blir alltid såhär när jag har dåligt med tid. Mina uppdateringar blir slöa "det här har jag gjort och det här ska jag göra"-uppdateringar. Well, that´s life.

Som övrig information kan jag meddela att min årliga höstshoppingfeber har slagit till. Idag räknade Emma och jag upp allt vad vi vill köpa och sen satt vi och drömde om lönedagen ett bra tag. Hon är bra, Emma. Det är skönt att ha nån att prata med och våra diskussionsämnen blir bara djupare och mer intressanta(bortsett från shoppingen då...). I like.

(Å angående rubriken så ha ja lyssna alltför mycke på x3m de tre senaste dagarna. typ konstant mellan 8 och 16.30)
2010-08-18 @ 17:26:30 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: Malin

Hellu:P

jo e passar no non gang i niesta viik.jobbar kvield månda å freda annors passar e no kva dag som helst!vi kan ju hyöres na!Kommer et häim ti häljen elå in i vikon?

2010-08-19 @ 08:43:47
URL: http://malintikkala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback