SOMETIMES THE HARDEST THING AND THE RIGHT THING ARE THE SAME

Jag tycker att livet är en aning knepigt och ganska jobbigt ibland.


Det pågår så mycket invecklade saker i min tanke- och känslovärld just nu, och eftersom det inte är saker jag kan skriva ner på bloggen bara sådär så blir det nog inte så många uppdateringar. Det känns smått onödigt att skriva om vad jag gjort eller andra ytligheter.

Men jag kan ju iallafall berätta att dagens höjdpunkt var att vara med och leda lovsången på ICCC-en internationell ungdomskonferens som kristna handelskammaren ordnar här i vasa, med folk från typ hela världen.

Imorgon ska jag träffa Maari, Elin, Felicia och Mamma. Ååh så social jag är.
Sedan jag kom hem från team har jag varit helt ensam en enda dag och det var dagen efter att vi kom hem. Det behövdes. Men jag gillar min nya anti-isoleringskampanj: att MEDVETET/PLANERAT träffa och spendera KVALITETSTID med minst en människa per dag-åtminstone om jag inte vet om att jag kommer att befinna mig i några större folksamlingar med kända människor under dagens lopp. Det är så lätt att bli alltför bekväm i sin ensamhet ibland, så då behöver man ha en strategi. Det är ju trots allt människor som ger mervärde åt livet och tillvaron.

2010-08-10 @ 01:46:44 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback