BEAUTIFULLY BROKEN

Borde jag skriva nånting? Som typ att jag haft en fin dag med flera uppmuntrande människomöten. Det här kommer att bli en bra höst, det känner jag på mig. Livet är så spännande när man känner hur man hela tiden utvecklas och utmanas.

Och ikväll har jag träffat bästaste Vasa-närpesborna, Elin och Lina, och pratat och pratat och pratat i nästan fyra timmar. Det gjorde mig gott.

Dessutom blev jag igenkänd av en kvinna som brukade vara barnvakt åt mig och syster när vi var små och bodde i Vasa. Jag har nog inte sett henne sedan vi flyttade från Vasa när jag var 7 år, och ändå kände hon igen mig. Häftigt.

Och som övrig information kan jag nämna att min hallampa gått sönder och jag inte orkat byta den, samt att det är smått störande att det ska vara så mycket ljud ute på gatan om nätterna när jag måste sova med fönstret öppet pga av värmen.

Imorgon är det konstens natt som gäller och Felicia och Lena ska sova hos mig. I like. <3

Eftersom jag sov några timmar på eftermiddagen idag kommer jag inte att kunna somna på ett tag än, så nu ska jag kolla Burn Notice och sen fundera över livet, skriva av mig på nåt mindre offentligt ställe och planera hösten en aning.
2010-08-11 @ 23:51:07 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback