lycklig, lyckligare, lyckligast

Den här helgen har varit den absolut skönaste jag haft på otroligt länge. Helt underbart!
Har varit i Nykarleby på Hanna och Andreas villa fre-sö tillsammans med en massa teammänniskor från förra sommarens team.
Att umgås med teamare är så otroligt avslappnande och kravlöst! Man blir så bekväm med varandra efter att ha spenderat 7 veckor tillsammans, dygnet runt. Man vet hur dom andra fungerar och man är van att leva tillsammans.
Den här helgen har vi i princip gjort ingenting. Fredagen åt vi plättar och glass när alla anlänt och sen körde vi pojkarna ur huset och tog tjejsnack och bön ända till klockan 4 på morgonen (pojkarna hade ju nog kommit hem och gått och sova vid det laget :P).
Lördagen bestod av frukost på trappan, solande, matinköp, poolbestyr, hemlagad pizza, firande av Hannas 20 år (-på måndag), flippande, seriösa diskussioner och mindre seriösa diskussioner. Även nu till närmare 4-tiden på morgonen.
 På söndagen blev det också frukost på trappan och sen åkte de flesta hem 12-tiden. Jag, Jonas och Andreas lämnade kvar och låg/satt och solade på gräsmattan hela halva eftermiddagen innan vi till sist också åkte hemåt.


världens ljuvligaste sommarställe vid Andra sjön i Nykarleby

lördagsfrukost på trappan. lycka.

Emilia och morgonkaffet

är vattnet för kallt att simma i kokar man upp mer vatten i allt man hittar (kastruller, vattenkokare, kaffekokare...) och häller det i poolen för att jämna ut temperaturen en aning ;D (Dock utan större framgång...:P)

sommartider, hej, hej...

jag njöt så mycket jag bara hann :D

Gråssö himself

chill på blåsig brygga

Jonas å Andreas

Lukke spelar med inlevelse

Hannas 20-år firades i poolen. nästan.resten av bilderna hamnar på ansiktsboken.

2009-06-07 @ 22:29:35 Paarrteeey! Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback