ja je in frusin liitin griis

Okej, jag kanske är smått tråkig just nu. Jag har aaaningen tråkigt. Har legat på soffan i tre dagar nu. Kanske det bara är två men det känns som tre. Eller fem. Minst. Jag höll på att bli knäpp här ikväll så jag trotsade både blåsten och febern och for ut på en promenix. Höll på att blåsa bort när jag gick genom Näsby i motvind. Man kan ju hoppas att febern blåste bort på samma gång.

Imorgon får jag träffa Emilia. Det blir bra för just nu håller min hjärna på att sprängas av skumma funderingar jag behöver bolla med någon.

Jag fryser och är kramsjuk. Bäst vore antagligen att krypa under täcket och somna så att det blir imorgon. Då knycker jag en bil, far till stan och reder upp mitt liv och min lägenhet, förhoppningsvis börjar kolla lite på uppsatslitteraturen (OH YEAH, like that´s gonna happen ;P) och sen bär det av till nykarleby med Emppu (och resten av fjolårsteamet).

Hurraaa, jag fick ett skavsår på min lilltå under min promenad! Mina fötter har problem, mina gamla skavsår har inte ens försvunnit än. Äsch. :P

Haha, mitt tillstånd börjar vara kritiskt, flippar snart ur på riktigt. Jag behöver nån att kittla eller slåss med eller bara annars mobba, annars kan det här sluta dåligt :D

Äh, jag ska nog återgå till att frysa röven av mej nu, så kanske jag uppdaterar med nånting intressantare imorgon :P
2009-06-04 @ 22:30:49 Why so serious? Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback