"Julia, tu je bästa Jesusälskarin ja kändär!"

översättning av rubriken: Julia, du är den bästa Jesusälskaren jag känner!

Fick ett trevligt telefonsamtal inatt och blev alldeles nostalgisk. Började tänka på tiden när man spenderade helgnätterna med att sitta och diskutera tro och religion (och allt annat mellan himmel och jord också för den delen) i telefon när man egentligen borde sova.

Och jag gillar när folk refererar till mig som "honde religiös" eller liknande...:P Det betyder att jag iallafall lyckats göra klart för folk vad jag tror på och vad jag står för och det är absolut inget jag skäms för eller vill gömma! Tycker det är superkul när folk som jag inte känner kommer fram till mig  på t.ex. J&P och börjar diskutera kristendom med mig, eller åtminstone på något sätt antyder att de vet om att jag är kristen... :D Och det spelar ingen roll om det sägs föraktfullt, jag är lika glad för det :)
Och jag får ju faktist nästan bara postiva kommentarer hela tiden :)

Jepps.

Mina armar glittrar. Och resten av mig. Och inte så lite heller. Jag köpte en ny bodylotion och efter ett tag märkte jag att jag var så glittrig överallt. Kollade på burken jag köpt och visst stod det "with extra shimmer" på den... Haha :D Så nu går jag runt och ser ut som en 12-åring som just upptäckt glittersmink.. ;D

Dagen så långt har bestått av frukost klockan 11, presentinförskaffande, simhallen, och lunch.
5-tiden bär det av ut till Utterö på fest. Chillar tills dess.

Ha en trevlig lördag människor! :)
2009-04-18 @ 14:47:04 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: Sofia

haha, de va domdär lömska krämerna ;)

2009-04-21 @ 18:57:32
URL: http://sofiahelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback