höstväder



Ligger i sängen med datorn och försöker hitta nån inspiration till att börja skriva arbete om socialskyddet i Finland men det går nog trögt alltså...:P Sku helst krypa ner under täcket å kolla film resten av dagen... Regn och rusk utanför fönstret. Inatt blåste det så grymt så det bara skallrade och brakade i fönstret.

Igår var ännu en trevlig dag. Chillade hela dagen tills klockan blev 5 och jag skulle på sociologiföreläsning. Men vår föreläsare var sjuk så vi fick lite papper och fick gå sen. Så jag for till Stephanie med henne, Ida och Axo och bedrev sociologiska efterforskningar i form av Tv-tittande och chipsätande ;D Sen när ja kom hem igen kom Jonas, Jode, Edith, Henkka och Rasse på te och glass. Riktigt trevlig kväll!

ikväll blir det spexplanering på office och tutorträff på ollis.imorgon oktoberfest. Men nu är det pluggande som gäller.

(lyssnar på scarlett johansson. intressant skiva måst ja nog säga! int alls va ja had trott! int e hon nu nån speciellt stark sångare men arrangemangen e destu mer intressanta!)
2008-10-21 @ 12:43:03 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: emilia

höstväder e ju de bästa som finns! mysigt :) snart ses vi <3

2008-10-21 @ 22:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback