I play music, that´s what I do

Har varit hos Jennie och Linnea ikväll. Kollade igenom en video från när vi spelade på en ungdomsdans för exakt två år sedan... ja hjälp...:P Men roligt had vi ju iaf när vi sto på scen :D

Sen kom Jonas, Solis å Davud också så börja vi jamma lite :) Hur kul som helst!! Iofs har ja fortfarande ingen röst men de va kul endå.. Å iofs har ja egentligen jättespärrar nog för att sjunga bland folk (javet, konstit att ja befinner mej på scen alltsom oftast...men konstigt nog e de svårare i en liten grupp-speciellt tillsammans med musikaliska människor- än på scen med en mikrofon i handen...) å speciellt att improvisera å jaa... Ens sångröst e nånting så personligt å ja e jättesupersjälvkritisk å har skitsvårt för att ta kritik å de finns så många som e så fantastiskt duktiga på att sjunga så oftast känner man sej totalt överflödig å ganska så skitdålig å alltsom oftast tänker man att man aldri mera ska öppna munnen MEN JA VILL JUH!! Å de e huvusaken. Å ja njuter av att få sjunga å då e de no bara så att ja tänker fortsätta me de.

Ja vill spela/sjunga i band igen!!

Imorgonkväll blir det glögg/jamkväll kring 7-8-tiden.
Feel free to join.
2008-11-10 @ 22:51:07 Musik Permalink


Kommentarer
Postat av: iik

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! har leidon:D

2008-11-11 @ 14:37:29
Postat av: callis

du sjunger bra..fortsätt sjunga ti Gud å bry dig int om va andra tycker..för de e int de viktigaste..just give Him praise!

2008-11-12 @ 01:55:24
Postat av: elin

ja vet exakt hur de känns att vara sådär överflödig i såna kretsar. då tycker ja de e skönt me sånglektioner för då e de jag som e i centrum, de sku ja uppmana till, tror de kan va bra. men du sjunger bra så du behöver inte oroa dej.

2008-11-12 @ 07:38:40
Postat av: Julia

tack hörni :) jo, har tagit sånglektioner tre år men iår blev det inget när jag sökte till musikinstitutet här i vasa, dom tog bara in nya sångare, inga som redan hade nån examen...så det saknar jag verkligen!! skall försöka få privatlektioner eller fixa via musikinstitutet i närpes tills våren..:)

2008-11-12 @ 11:42:08
Postat av: jossan

oj tänk att du ha tänkt så. För du sjunger ju otroligt bra. jag menar bättre än många. Och jag tycker jag har som gåva att sjunga fastän många,t.ex du, är mycket duktigare. Fast sen kan ju musik handla om mycket mer än skicklighet förstås. Men det är nog verkligen din gåva som du ska använda! Speciellt eftersom du har en sån längtan efter att få göra det.

2008-11-12 @ 18:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback