Eskilstuna

Tänkt att ja ju nog måst berätta lite ordentligt om resan åxå för dom som e intresserade, bättre att skriva lite här än att berätta samma sak 40 gånger :P Så ja skriver ett inlägg om varje ställe vi ha vari på, lägger upp lite bilder å berättar va vi sysslade med där. Det ja minns, börjar endå vara ett tag sen...:)

Först ut är Eskilstuna.
Där samarbetade vi med en nystartad församling, Agape, som fanns i stadsdelen Nyfors. I just den delen av stan finns mycket invandrare och vi fick också höra en hel del finska på gatorna. Vi bodde allihop i en annan församling men jobbade mest med dem från agape. Vi hade ganska lugna förmiddagar, med frukost och bön och efter lunchen gick vi ut på stan och hade konserter. Två dagar var vi på ett torg i centrum och hade konserter och två dagar var vi i nyfors på ett torg alldeles utanför agape.



bilder från teamaction.org

På kvällarna hade vi möten i församlingen som fanns i en liten källarlokal dit det rymdes kanske 40 personer alltsom allt. Men det blev riktigt fullt flera av kvällarna och vi teamare fick sitta på golvet :) Vi hade härliga möten, enkelt å massa Jesus! :)


posing inne på Waynes Coffee :P




Jag personligen trivdes jättebra i Eskilstuna och det kändes som att vi faktist fick göra någon nytta :)
Nyfors in my heart! <3
2008-07-29 @ 15:17:50 Teamliv Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback