Jag har ett vardagsrum jag trivs i

Idag har jag varit effektiv :)
Ringt samtal, postat brev och fixat alltmöjligt.
Slapp int in på Kuula dock, dagens besvikelse...så ja vet int riktit va ja ska ta mej till... Vill absolut fortsätta me sånglektionerna. Dom had bara tagi in 5 nya elever. Eventuellt sku dom få nå mera lediga platser senare i höst å isåfall sku dom höra av sej men... JA VILL JU SJUNGA NUUUU!!

Ja.

Sen var jag, evelina och pappa till jupiter och storshoppade idag. Igen :P
Inhandlade en tvättmaskin, en bäddsoffa och en stor bokhylla med plats för TV och alla mina böcker (som jag haft utslängda över hela mitt golv sen i lördags och jag har känt mej så hemma ;D). Allt detta för den tacksamma summan 210 euro. Tacka vet ja loppis :D
Så nu ser vårt vardagsrum ut såhär:


Räkna ut att alla möbler; soffor, fåtölj, matbord + stolar, gardiner, lampor - allt, i vårt vardagsrum ha kosta ca 215 euro...
Å fint ha de blivi för de! Tacksamt :D


den "ny"inköpta bokhyllan; 50 euro på Jupiter


världens skönaste soffa; inhandlad för 35 euro ;)

TV:n saknas fortfarande å så ska vi försöka göra nånting för att rädda vårt stackars bedrövliga soffbord :D om int annat en stor övertäckande duk :P Tavlor ska hängas upp på väggarna på vettiga platser också. Men mest akut e nog gardinerna till mitt rum. Dom jag hadde på rådhusgatan är alltför långa så söndagen tänkte jag spendera vid mammas symaskin ( om jag har nerver med den, den brukar alltid bråka med mej). Sen ska ja framkalla lite bilder också att hänga upp på väggarna för att få det lite personligare.

 

Nåja, efter att ha släpat upp allt för trapporna in i lägenheten bjöd pappa mej å evelina på kebab på Lindas på andra sidan gatan. Så har vi städat och fixat  och ställt i ordning, varit på utflykt till citymarket och gjort vårt första gemensamma matinköp (hur vi ska fixa det på någå "rättvist" sätt har ja ingen aning om, nån som delat lägenhet och matkostnader som har några tips?) och så har jag läst ut en till bok. Är inne i en läsperiod tror jag bestämt.

Sista lediga dagen imorgon. Ha int riktit hunni tänka på hur de ska bli att börja skolan... kanske ja eventuellt hinner bli lite smånervös ännu imorgonkväll men ja tror no de blir riktit najs... (najs e nog ett ord ja ha börja missbruka efter teamet!! :P)

Jepp. Nu ska ja välja en ny bok ut hyllan och njuta av min sista "få-vara-uppe-länge-mitt-i-veckan-kväll" :)
2008-08-25 @ 22:27:55 Home Sweet Home Permalink


Kommentarer
Postat av: lottaregina

uu very nais apaartment! :) ni måst ha inflyttningsfest sen nån gång när gardinerna e sydda! :)

tips: Maja å ja had en lapp på väggen i köke där vi skrev upp hur mycke vi had köppt för åså om nånting behövdes så kunde vi se ungefär vems tur de va at köpa. sen när vi räkna ner summorna va de faktiskt överraskande jämnt minns ja! :)

2008-08-26 @ 07:58:17
URL: http://lottaregina.wordpress.com
Postat av: hanna

oj! vad vackert det ser ut, o om du nu ha skaffa en intemeningslös soffa så kanske jag kmr å hälsar på ännu en gång:) jo jag had no tänkt fara ikväll. see you there my dear

2008-08-26 @ 16:34:53
Postat av: Mia

Vi gör på så vis att när vi är och handlar mat etc så betalar vi varannan gång och sen sparar vi kvittot och sätter dennes namn på som har betalat och sparar därefter kvittona i en mapp. Typ till julen eller nåt så räknar vi ut hur mycket var och en har betalat. Eftersom man betalar varannan gång brukar det bli ganska jämnt, men ifall någon har betalat mer än den andra så betalar ju förstås den personen den summan som fattas åt den andre. Fattar?? (:

2008-08-27 @ 09:04:47
Postat av: Julia

aa, tack för tipsen! :)

(jepp inflyttningsfest blir de nog småningom, flera tilåme :P)

2008-08-27 @ 21:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback