Måndagkväll

Skrivet måndag 23.30

Läser läser och läser.

Att älska är att tro att varje människa som bär på traumatiska minnen eller är skadad till hjärta eller kropp kan byta ut sin skada mot livskraft. Att älska är att hoppas för den andre och smitta sina medmänniskor med hopp.
Tim Guénard-Starkare än hatet

Det blev lite glass igår. Men det var ju bara glass... har fått flera kalasönskningar så ja tror att de kanske blir kalas på onsdagkväll. Bara för att de e kul :D Man måst ju passa på när man har en ursäkt att fira :)

Idag har vi vårstädat. Jag har gått igenom alla lådor, tvättat fönster och golv, torkat damm i mitt rum.. så nu är det ännu trevligare än tidigare att vara där..:) Så har jag varit ute och gått. Långt. Med Joss Stone i öronen. Det passade bra.
2008-04-22 @ 09:13:32 Livet Permalink


Kommentarer
Postat av: lukke

blää... när jag cyklade hem från ida cyklade jag förbi er så jag ringde ti er båda för att kolla om nån var hemma men ni svarade inte.. Fast det gör inget... hade glasskalas med mej själv:P

2008-04-22 @ 15:46:20
Postat av: Julia

Oj jo, såg att du ringt! Jag var ute och gick utan telefon och kollade inte på den före sent.. Men imårgon får du komma på kalas!! :)

2008-04-22 @ 16:56:26
URL: http://ulu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback