NOBODY KNOWS THE TROUBLE I`VE SEEN, NOBODY KNOWS THE PRICE OF THIS DREAM AND NOBODY KNOWS WHAT IT TOOK TO BELIEVE, NOBODY.

 
Jag kan inte annat än skratta. Var på gymmet på eftermiddagen och åt en extra smörgås innan för att inte blodsockret skulle bli så lågt under träningen. Det resulterade i att jag gick desto högre istället och när jag kom hem och skulle äta middag låg jag på 13. Eftersom det tar ett tag innan insulinet börjar verka fullt ut efter att man pickat hann blodsockret stiga upp till 16. Och jag måde blä. Blev törstig, matt och trött. Med ett sockervärde på 16! HA! It´s like I´m a whole new person! För en fem veckor sedan skulle jag tyckt att 16 var ett helt okej värde och inte känt av nånting alls. Nu är det det högsta jag haft på en vecka. Den här veckan har jag hållits under 10 mest hela tiden, förutom några enstaka undantag på 12-13. 
 
Ni får ursäkta att det kretsar mycket kring Diabetes här just nu, men jag behöver det för att hålla mig motiverad. Mitt liv just nu är Diabetes, träning, jobb, skola och gradutankar. Så mycket annat orkar jag inte med. Inte för att jag inte har tid, men för att jag inte har tankekraft till så mycket mer. And that´s fine with me.
2012-09-21 @ 17:42:00 Diabetes Permalink


Kommentarer
Postat av: Johanna

*thumbs up* :)

2012-09-21 @ 17:51:41
Postat av: Lilian

Wow, bra kämpat Julia!! :)

2012-09-22 @ 08:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback