FILIPPINERNA DAG 3

trång och svettig buss från Ormoc till Merida. Ljuvligt! :D

Edison <3 En dövstum fattig liten vild kille som är helt ljuvlig och har blivit vår heders-teamare.

Mätz och Alan uppe på taxibuss-taket.

vi blir enormt poppis överallt vi går bara för att vi är vita. Alla ropar "Americano!" efter oss.

 


Fatta vad jag njuter av livet just nu! You just gotta love this!

Här är klockan nu två på eftermiddagen medan ni där hemma precis har stigit upp. Kom fram i onsdags på eftermiddagen och det känns som att vi redan skulle ha varit här en vecka. Feels like home.

Människorna, kulturen, maten, naturen- I love it! Sjukt vackert är det här, även om mycket är risigt och de flesta bor i nåt som är mer likt hyddor än hus.

Har bland annat hunnit vara med på Church-planting-seminar två förmiddagar, vara på improviserade skolbesök till High School, vara till staden Isobel på Barbecue (bestående av bland annat gris- och kycklinginälvor. Hur gott som helst!), lära känna en massa lokala ungdomar och barn, äta god och spännande mat och en hel massa annat. Idag ska vi bland annat till Puerto Bello och Buenabaye och checka läget. Ska dela ut julklappar och matpaket där nästa vecka.

Det är sjukt att tänka på att det är julafton om en vecka. Det känns så avlägset här. I värmen och fukten. Svettig blir man så fort man rör sig utomhus. Och det är liksom inte bara litet svett, det rinner... ;)

(Vill ni läsa mer av nån som kanske är flitigare än mig på att uppdatera kan ni gå in på vår  reseblogg eller kolla in Mathias blogg)
2010-12-17 @ 07:59:58 Teamliv Permalink


Kommentarer
Postat av: nizel

Hej! jg heter nizel och kommer från Filippinerna...

hoppas att du har så bra i Ormoc..

2010-12-27 @ 13:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback