IT PLAGUES YOUR MIND, EVERY DAY THAT PASSES, FASTER THAN THE LAST DID, AND YOU`LL BE OLD SOON, YOU`LL BE OLD. DO YOU LIKE THE PERSON YOU`VE BECOME?

Mitt liv den här veckan:
 
BÖCKERNA: Har under de senaste dagarna avklarat Paper Towns av John Green, Will Grayson Will Grayson av John Green och David Levithan, samt An Abundance of Katherines av John Green. Nu har jag slut på John Green och måste hitta på nåt annat.
 
SERIERNA: När jag läser ser jag nästan inga serier men jag såg faktist piloten av nya serien Dracula idag. Finns väl en viss potential där kanske. Om inte annat har jag alltid haft en liten crush på Jonathan Rhys Mayers så att se honom som Dracula är ju inte helt fel.
 
MUSIKEN: Drogar Hurts och längtar efter helgen. Börjar med Ludovico Einaudi i Kulturhuset på fredag och fortsätter med Hurts i ishallen på lördag. Att resesällskapet dessutom är mina absoluta musiknördvänner gör ju inte saken sämre.
 
ANNAT: Hade besök av Edith i måndags. Såg världens minsta tant idag. Hade bastukväll i Kronvik igår. Har chillat på studenthälsan. Är effektiv med systers slutarbete istället för mitt eget. Får med 97 % säkerhet träffa Emilia i helgen. Ska åka iväg på jobb nu.
 
 
2013-10-30 @ 15:15:00 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback