LET THE SONGS I SING BRING JOY TO YOU, LET THE WORDS I SAY PROFESS MY LOVE, LET THE NOTES I CHOOSE BE YOUR FAVORITE TUNE.

 
Finlands självständighet firade jag som festfixare och kökschef på kyrkans självständighetsfest. Jag befann mig alltså mest inne i köket, men åtminstone där var stämningen god. Gick hem glad och nöjd, även om mina fötter än en gång var heldöda efter allt spring. Nu ska jag ta igen mig tills söndag då det blir välgörenhetskonsert! Ibland förundras jag över hur välsignad jag är som trivs så bra med det jag gör.
 
Idag har jag varit smygeffektiv utan att egentligen göra så mycket. Eller kanske tvärtom - gjort mycket men inte varit så effektiv? Jobbat några timmar, traskat runt på loppis och organiserat lite hemma. Kvällen bestod av några serieavsnitt, perfekt musik och ett påbörjande av årets julstädning. Har gått igenom bokhyllan, skrubbar och lådar och rensat så mycket jag bara vågat. Jag har inte så mycket förvaringsutrymme i min lägenhet och slänger eller säljer med jämna mellanrum allt jag inte använder, men jag hade tydligen lyckats samla på mig en del skräp ändå. Så imorgon blir det att prissätta allt och fylla på loppisbordet jag hyr som bäst.
 
Men nu sängen! Gonatt.
2012-12-08 @ 00:58:30 Livet Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback